Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma Fudo se može na izborima smijeniti za razliku od Ismira, ebeno je kad se prodaš pa više tvoj glas nije bitan, horde to najbolje znaju.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Mirvic je mala maca za ono sto vama Fudo radi a vi klimate glavom.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Shategabri
- Kontakt:
Prodavali ste se i vi svojevremeno Turcima, pa znamo kako je to završilo.
Koševo Zapad
-
Nulatridva
- Kontakt:
Misliš pokušao raditi, mi smo za razliku od vas klimoglavaca pobjedili i Fudu i SDA, pa smo časno i dostojanstveno otišli u zadnju ligu, ali nismo htjeli biti sluge režima.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:27Mirvic je mala maca za ono sto vama Fudo radi a vi klimate glavom.
Eh sad tim istima koje smo pobjedili su puna usta Čelika, a mi imamo svoj kurs obraz i čast ispred svega...
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pa ili gasenje kluba ili tavorenje po kantonalnoj, a ko vas dovede u situaciju da morate ispocetka? KlimoglavciNulatridva je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:32Misliš pokušao raditi, mi smo za razliku od vas klimoglavaca pobjedili i Fudu i SDA, pa smo časno i dostojanstveno otišli u zadnju ligu, ali nismo htjeli biti sluge režima.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:27Mirvic je mala maca za ono sto vama Fudo radi a vi klimate glavom.
Eh sad tim istima koje smo pobjedili su puna usta Čelika, a mi imamo svoj kurs obraz i čast ispred svega...
- Shategabri
- Kontakt:
Šta kažeš, oko?Nulatridva je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:32Misliš pokušao raditi, mi smo za razliku od vas klimoglavaca pobjedili i Fudu i SDA, pa smo časno i dostojanstveno otišli u zadnju ligu, ali nismo htjeli biti sluge režima.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:27Mirvic je mala maca za ono sto vama Fudo radi a vi klimate glavom.
2023.Grad je spreman za narednu sezonu ako se borili za ulazak u Premijer ligu preko milion maraka mimo ovoga što izdvajamo. Mimo ovoga izdvajamo preko 600 hiljada godišmnje za Čelik
Evo iz maja ove godine.
Vi ste otišli u kantonalnu što ste se htjeli uvaliti Turcima, pa onda zajedno s njima opeljušili klupsku kasu, a oni se onda kulturno izvukli.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zayebali su černobilci i mitomane, kakvi idioti majko draga 
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Zavrsilo je najboljom fudbalskom pricom u regionu.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:30Prodavali ste se i vi svojevremeno Turcima, pa znamo kako je to završilo.
Srce, čast i ponos!
-
Nulatridva
- Kontakt:
Pa zadnji derbi, robijaši vam dimne postavili u Zenici ispod tribine, vi to isto uradite manijacima!DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:15Jesam li iz Visokog ili iz Olova? Gubis se. Definitivno imas nekih poteskoca, ne mozes na jednostavno pitanje "po cemu horde kopiraju robijase" odgovoriti nego pricas neke nebuloze.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:14S vama iz Visokog i Olova imal poteškoću da imam potrebu komuniciratiPa fino ti kažem da kopirate leševe, sageli se i jednu i drugi vrhovnom poglavici, kopirate malo i sokolove brojnošću.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:11
To nije moje pitanje, jesi li ti retardiran? Bez zle namjere, imas li kakvih poteskoca pri citanju??
Glupa vam je priča, hajmo malo o parkovima na relaciji Čaršija-Marijin dvor. 
Nikad poraz, samo lekcija.
- Shategabri
- Kontakt:
Meni je iskreno drago da je završilo ovako kako je završilo za Čelik.Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:36Zavrsilo je najboljom fudbalskom pricom u regionu.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:30Prodavali ste se i vi svojevremeno Turcima, pa znamo kako je to završilo.
Klub koji treba biti dijelo priče Premijer lige BiH.
Bez Sarajeva, Želje, Čelika, Slobode, Veleža...nije to to.
Tu idu još Zrinjski, Široki i Borac i dva proletera.
I to je manje više to.
Koševo Zapad
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Mislis ono sto je Torcida uradila BBB? Ko tu koga kopira???Nulatridva je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:37Pa zadnji derbi, robijaši vam dimne postavili u Zenici ispod tribine, vi to isto uradite manijacima!DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:15Jesam li iz Visokog ili iz Olova? Gubis se. Definitivno imas nekih poteskoca, ne mozes na jednostavno pitanje "po cemu horde kopiraju robijase" odgovoriti nego pricas neke nebuloze.
Jos nam podmetnuli bordo dimne, glupani
Ma može bez Čelika ako će se ovako ponašatShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:38Meni je iskreno drago da je završilo ovako kako je završilo za Čelik.Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:36Zavrsilo je najboljom fudbalskom pricom u regionu.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:30
Prodavali ste se i vi svojevremeno Turcima, pa znamo kako je to završilo.
I to je manje više to.
MNON
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nek se ponašaju, to su oni, navikli smo na njih takve kakvi su.Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:41Ma može bez Čelika ako će se ovako ponašatShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:38Meni je iskreno drago da je završilo ovako kako je završilo za Čelik.
I to je manje više to.![]()
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pri tome nisu uopšte postavljene dimne na jugu zadnji derbi, priča budala glupostiDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:38Mislis ono sto je Torcida uradila BBB? Ko tu koga kopira???Nulatridva je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:37Pa zadnji derbi, robijaši vam dimne postavili u Zenici ispod tribine, vi to isto uradite manijacima!DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:15
Jesam li iz Visokog ili iz Olova? Gubis se. Definitivno imas nekih poteskoca, ne mozes na jednostavno pitanje "po cemu horde kopiraju robijase" odgovoriti nego pricas neke nebuloze.
Jos nam podmetnuli bordo dimne, glupani![]()
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zenićani preuzeli štafetu od željezičara.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma pustite pitare neka žive u iluzijama da su najbolji klub u državi.
Sa prosječnom posjetom od 13 ljudi po utakmici,pa nisu oni krivi nemojte ih.
Ali moram pohvaliti potez Sarajeva sto su izostavili telalovica sa spiska za Evropske utakmice.
Kakav samar realnosti malom kepecu kojem su raznorazni menadžeri punili glavu,tražio si evo gledaj gospodine Rijade.
Sa prosječnom posjetom od 13 ljudi po utakmici,pa nisu oni krivi nemojte ih.
Ali moram pohvaliti potez Sarajeva sto su izostavili telalovica sa spiska za Evropske utakmice.
Kakav samar realnosti malom kepecu kojem su raznorazni menadžeri punili glavu,tražio si evo gledaj gospodine Rijade.
-
Nulatridva
- Kontakt:
Ovi FOČACI I ISTOČNJACI, koji su doselili, koji se prave veće Sarajlije od pravih su najgora sorta ljudi koja postoji.
Najbitnije je sve po pljuvati, ismijati!
Najbitnije je sve po pljuvati, ismijati!
Sve sam mogao shvatiti, ali da neko kaže da je Robija inspiracija bilo kome, ozbiljna navijačka grupa, avangarda što bi rekli Leševi
... Černobilci, vaša grupa proziva fan shop Sarajeva preko Facebook stranice, vi po TikToku stavljate kako palite dječije trenerke iz fan shopa Sarajeva uz potpis RZ88, da vam ne postavljam i ja sliku momka sa šipke koji vam vodi navijanje. Jel vi fkt mislite da je nadimak "Šabani" slučajno dodijeljen baš vama?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!

.png)