Nek mu je s hajrom sutra/danas i nek to proslavi sa barem 1 golom
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
U sutrašnjoj utakmici (ustvari je to današnja, s obzirom da je prošlo 12), Pizza ima priliku da se ponovo upiše u historiju/istoriju/povijest Bundeslige. Još se prošle sezone upisao u historiju/istoriju/povijest Bundeslige kao najbolji strijelac stranjćeros, a sada ima priliku (ako sutra zaigra) da postane strani igrač sa najviše nastupa u historiji/istoriji/povijesti Bundeslige. Da budem precizniji, izjednačiće rekord sa Ze Robertom i Kobiašvilijem na brojci 336 nastupa i svaka naredna će biti poboljšavanje prosjeka i nabijanje rekorda.
Sent from my Philips Smart TV.
Hoce li Martinez zaigrati od prve minute ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jedna zanimljiva činjenica: u zadnjih 5 sezona, tek smo ove uspjeli ostvariti 2 uvodne pobjede u prva 2 kola BL-a.
Zadnja 2 gostovanja Mainza nisu prošla dobro. Prošle sezone su odigrali 0:0, a pretprošle su nas osramotili sa porazom 1:2...
Van stroja su Gomez, Alaba i Contento, Kross je pod upitnikom, Robben je full spreman, a Martinez ima velike šanse da zaigra od prve minute. Bum to videli
Zadnja 2 gostovanja Mainza nisu prošla dobro. Prošle sezone su odigrali 0:0, a pretprošle su nas osramotili sa porazom 1:2...
Van stroja su Gomez, Alaba i Contento, Kross je pod upitnikom, Robben je full spreman, a Martinez ima velike šanse da zaigra od prve minute. Bum to videli
Robben i Ribery nisu zavrsili trening do kraja te su upitni za ovu danasnju utakmicu protiv Mainza!
Stern des Südens
neceze je napisao/la:Hoce li bit tekma na europsport 2
jok prenose domuz vs leverkusen
Danas igramo bez Robbena i Riberyja, jučer su se povrijedili obojica na treningu i danas je 3 i po sata prije utakmice postalno jasno da ne mogu nastupit. Umjesto njih će igrat Shaqiri i Kroos. Vjerovatan je i nastup Martineza.
Dok ove povrede kod Robbena i nisu neko čudo, Ribery je prošle sezone prošao bez većih ozljeda, ali pošto se ovaj put radi o lakšoj ozljedi brzo će on biti opet spreman. Robben je i dalje osjetljiv, prvo povreda pred susret Holandije u utorak, pa je jučer bio i spreman, a onda se tokom dana ozlijedio.
Dok ove povrede kod Robbena i nisu neko čudo, Ribery je prošle sezone prošao bez većih ozljeda, ali pošto se ovaj put radi o lakšoj ozljedi brzo će on biti opet spreman. Robben je i dalje osjetljiv, prvo povreda pred susret Holandije u utorak, pa je jučer bio i spreman, a onda se tokom dana ozlijedio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Valjda ce mo dobiti danas bez ove dvojice,bit ce puno teze navikli smo na povrede glavnih igraca,to nas prati vec duze vrijeme.
Da sam na mjestu Bayerna prodao bih Robbena i doveo Schürrlea. Ruku na srce Bayern je od Robbena imao vise stete nego koristi. Kao sto bi Nijemci rekli das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt nicht.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Shaqiria smo doveli zbog ovakvih situacija.amerosm je napisao/la:Da sam na mjestu Bayerna prodao bih Robbena i doveo Schürrlea. Ruku na srce Bayern je od Robbena imao vise stete nego koristi. Kao sto bi Nijemci rekli das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt nicht.
Danas je moguce
Neuer - Lahm - Dante - Boa - Badstuber - Schweinsteiger - Martinez - Muller - Kroos - Shaqiri - Mandzukic
Najvise me zanima kako ce odbrana izgledati,hoce li Bads igrati na lijevom beku,ili ce Boa na desnom.Mada mislim,posto se ceka povratak Alabe na lijevi bek,da ce prije Badstuber zaigrati lijevo,a da Lahm u kontinuitetu igra desno.
Martinez od pocetka ili Gustavo?Zao mi je Gustava,mozda sam ga i najvise gotivio ovdje i hvalio,ali pojacanje od 40 miliona nije dovedeno da sjedi na klupi.
Muller - Kroos - Shaqiri ako su vec Robbery out.Sigurno je da ce se dosta rotirati.
Samo ubjedljiva pobjeda dolazi u obzir
#miasanmia
Aufstellung:
Neuer -
Lahm ,
Boateng ,
Dante ,
Badstuber -
Schweinsteiger ,
Luiz Gustavo -
T. Müller ,
Kroos ,
Shaqiri -
Mandzukic
Ovo je definitivno postava danas. Martinez na klupi.
Neuer -
Lahm ,
Boateng ,
Dante ,
Badstuber -
Schweinsteiger ,
Luiz Gustavo -
T. Müller ,
Kroos ,
Shaqiri -
Mandzukic
Ovo je definitivno postava danas. Martinez na klupi.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jao odigrah h1
Ne znajuci da ne igraju Robben i Ribery
Mozetel' dobit 2 razlike bez njih?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ManCukić ajnc cu nulj
evo link
http://www.stadium-live.com/Channel_2.html
još jedan
http://www.yycast.com/stadiumlive003715
evo link
http://www.stadium-live.com/Channel_2.html
još jedan
http://www.yycast.com/stadiumlive003715
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 15 sep 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo nova trava na Alianz areni ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jeste.Promijenili su nakon prijateljske s Katarom tokom ove pauze sadM4kaveli je napisao/la:Jel ovo nova trava na Alianz areni ?
#miasanmia
Pa kad prije 
Izvinite sto sam sumnj'oEdin TM87 je napisao/la:Jao odigrah h1Ne znajuci da ne igraju Robben i Ribery
Mozetel' dobit 2 razlike bez njih?
Roger Federer the greatest of all time!
- majestic24
- Kontakt:
Samo je Bayern pogodio s ovim Mandzukicem.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mandzukic izgubi loptu i vraca se do svog gola.
Gomeza bi bilo najbolje prodat za neke dobre pare i uzet WC veznjaka.
Ovakva sredina je previse spora ..
Gomeza bi bilo najbolje prodat za neke dobre pare i uzet WC veznjaka.
Ovakva sredina je previse spora ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.