Eto baš smo mi naivni, pa cemo povjerovati da ce igrati s jednim napadacem.
Toliko glupana na ovom spisku, da mi se povraca.
Šta igra ovaj Šunjic
DaBogda zijanili?pisac je napisao/la:Da Bog da svaku utakmicu zijanili.
Ovo je bruka.
Unistili su mi draz prvenstva sa ovim spiskom.
Yebo ga i Ibricic i Sunjic i Tino.
Jahic je Maradona za gore nabrojane.
Ali neka nam Dzeko ima jarana tamo, to je najbitnije i da Sejo preko agencije zaradi koji eur.
Pa to se i ja pitam ..stavio dva napadaca ...sto je najgore Vedo neigra trenutno mu pala forma ...uzas!!!Skyline je napisao/la:Pa gdje je Zec??
Pa po Papetovoj logici Besic jer ovi iz Germanije moraju na SP!hule_barca je napisao/la:Samo me zanima ko će postati višak ako Mujdža bude fit.
Realno koliko god je limitiran taj Zahirovic prof. je za Hadzica i Tina sto se tice pozicije zadnji vezni.BluesForever je napisao/la:Zahirovica nema.
A Besic?ultrasstyle_tz je napisao/la:sta ces se sikirat za rezultate kad njeg ocito boli q...opet bez def veznog...znaci idemo na izlet u brazil i da se proda ko moze i ja da se sikiram kod kuce za njih...ahaaa mos mislit
Ma vidjeces kad da Tinu priliku ovo se svjetsko i igra radi njega ,da se moze prodati u Belgiju,Austriju ili Ukrajinu hahahahhahahaultrasstyle_tz je napisao/la:sta ces se sikirat za rezultate kad njeg ocito boli q...opet bez def veznog...znaci idemo na izlet u brazil i da se proda ko moze i ja da se sikiram kod kuce za njih...ahaaa mos mislit