Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
daj mi izvor da Chamakh napusta Arsenal ?
-
- Kontakt:
pa dan ga **** nece valjda ostat,kolko se sjecam wenger je jednom izjavio da su primili ponudu za njega od fiorentine,al et nista dalje ne bi,ja vjerujem da ce oticiDesole je napisao/la:daj mi izvor da Chamakh napusta Arsenal ?

- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem da je ovo sigurno isto onoliko koliko i za RVP-a.arminarsenal je napisao/la: Chamackh i Park ce napustiti arsenal u ovom prijelaznom roku,tako ako (a hoce) robin ode,treba nam jos jedan napadac,Lewandowski ili Llorente i to je tosamo da song ostane
Red: Poljaka ne mozete dobiti u to sam poprilicno siguran. BvB-u je previse vazan igrac da bi ih tako olako napustio a i stalne izjave Watzkea i Zorca upucuju samo na jedno a to je da nema prodaje. Za Baskijca ne znam sta ce biti, jer evo vec se posljednjih dana intenzivirala prica oko njegovog odlaska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
opusti se ne valja psovat za ramazan 
Ne znam da li ce ostati, nemam insajdera u klubu ali Wenger ne daje izjave u tom smjeru. Park je vec na izlaznim vratima, a s obzirom da ce Podolski igrati povremeno i krilo (uz eventualni odlazak Robina) mi u rosteru imamo Girouda i Chamakha... dakle i sa takvim stanjem bi nam trebao jos jedan

Ne znam da li ce ostati, nemam insajdera u klubu ali Wenger ne daje izjave u tom smjeru. Park je vec na izlaznim vratima, a s obzirom da ce Podolski igrati povremeno i krilo (uz eventualni odlazak Robina) mi u rosteru imamo Girouda i Chamakha... dakle i sa takvim stanjem bi nam trebao jos jedan

Sportklub će prenosi utakmicu u nedelju u 17:00.Orion87 je napisao/la:Manite se transfer politike i pustite Wengera da odlucuje o svemu,on to zna najbolje
nego ovaj dal neko zna kad,u koliko i ko prenosi u takmicu protiv Kelna ???
http://www.sportklub.info/programska-sema" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako mi je žao parka lik je nastupio sluzbeno jednom za arsenal i dao gol a prilike ni u kupovima dobio nije.zalosno
Marketinški potezRosicky je napisao/la:Kako mi je žao parka lik je nastupio sluzbeno jednom za arsenal i dao gol a prilike ni u kupovima dobio nije.zalosno

TH14 je napisao/la:Marketinški potezRosicky je napisao/la:Kako mi je žao parka lik je nastupio sluzbeno jednom za arsenal i dao gol a prilike ni u kupovima dobio nije.zalosno
Da ne bude da se ide na azijske turneje a najveći azijat u ekipi ti Djouru
Predpostavke

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
igro je u LP,i ulazio je u EPL nekoliko putaRosicky je napisao/la:Kako mi je žao parka lik je nastupio sluzbeno jednom za arsenal i dao gol a prilike ni u kupovima dobio nije.zalosno
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:igro je u LP,i ulazio je u EPL nekoliko putaRosicky je napisao/la:Kako mi je žao parka lik je nastupio sluzbeno jednom za arsenal i dao gol a prilike ni u kupovima dobio nije.zalosno
A to nije ništa ,mislim da je zasluzio vise prilike al bolje nek ide da nam rastrete plate xD
- TheVerminator
- Kontakt:
Za Songa se ne treba sikirat', on skoro sigurno ostaje, ali kako nas je krenulo, uvijek nam vazan igrač ode kad to ne očekujemo. @vedofeelgood napisa da ima ugovor do 2015., vrlo je važan u ekipi, to se vidjelo uveliko, tako da mislim da ce AW po 231 put odbiti Barcu. Ako ipak ode, onda dovesti M'Vilu, nek ga onda AW dovodi u red s disciplinom?
Robin ako ode u United, usr.ao je stvar pošteno. Prvo je rekao neće ići ako dođu pojačanja, eto sad hoće da ide, pa je rekao da iz respekta neće igrati za engleski klub, a on ode u United.. Al dobro nema veze, neka ide sad, dok nije kasno, dok mozemo dobit kakve-takve pare za njega. Meni lično bi bilo draze da ide u United neg' u City, 100 puta.
Uglavnom, sad su tu Santi, Giroud i Lukas tako da imamo sta očekivat, barem yeb.eni Carling/Capital One. Biće nešto ove sezone, mora bit'.

Robin ako ode u United, usr.ao je stvar pošteno. Prvo je rekao neće ići ako dođu pojačanja, eto sad hoće da ide, pa je rekao da iz respekta neće igrati za engleski klub, a on ode u United.. Al dobro nema veze, neka ide sad, dok nije kasno, dok mozemo dobit kakve-takve pare za njega. Meni lično bi bilo draze da ide u United neg' u City, 100 puta.
Uglavnom, sad su tu Santi, Giroud i Lukas tako da imamo sta očekivat, barem yeb.eni Carling/Capital One. Biće nešto ove sezone, mora bit'.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Robine govedo jedno, bio si mi najdraži igrač, kleo sam se u tebe, oproštamo ti odlazak u inostrani klub, ali seljačino ona prokleta da za Manchester United potpišeš?
Nedavno si ovo govorio:
Ako stvarno odeš u United želim ti karijeru kao onu koju si imao prvih šest sezona u Arsenalu.
Nedavno si ovo govorio:
i ovo:Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
I will never sign to another English club.
Boli nas qurac mangupe stakleni što ćeš ti uvijek bit Topnik ako za njih potpišeš. Fuj, fuj, fuj.If you ask the likes of Robert Pires how he feels, what he feels like he will say 'I feel like a Gunner' - and whatever happens with me I will always be a Gunner.
Arsenal forward Robin van Persie
Ako stvarno odeš u United želim ti karijeru kao onu koju si imao prvih šest sezona u Arsenalu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ljudi sta vam je. Iskreno, ja sam misljenja da ce, ako odluci napustiti klub, potpisat za klub koji nije i EPL.
Uz ostanak ovih igraca, Arsenalu treba jos desni bek, jer kad Jenkinson igra tu je propuh na desnoj strani. Mozda nekad nesto bude od njega, ali sa ovakvom igrom tesko je ocekivat to.
Mozda Wenger sprema i promjenu formacije na 4-4-2 ukoliko Robin ostane. Sta mislite ?
Uz ostanak ovih igraca, Arsenalu treba jos desni bek, jer kad Jenkinson igra tu je propuh na desnoj strani. Mozda nekad nesto bude od njega, ali sa ovakvom igrom tesko je ocekivat to.
Mozda Wenger sprema i promjenu formacije na 4-4-2 ukoliko Robin ostane. Sta mislite ?
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja mislim da prvo trebamo vidjet sta ce biti sa Robinom, teško da će ostati..Edin.- je napisao/la:Ma ljudi sta vam je. Iskreno, ja sam misljenja da ce, ako odluci napustiti klub, potpisat za klub koji nije i EPL.

A za desnog beka, citavo ljeto se priča o Van der Wielu, prije 3-4 dana sam vidio na nekoj str. da dolazi i to za 7 miliona funti, ali opet ne znam koliko je to provjerena informacija...
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Ma Robin je 99% Utd-ov,ja sam ga halalio vec,nego treba dovest zamjenu i ne pustati ostale igrace i bicemo dovoljno jaki ! 

naravno postigli smo mi uvjete da igramo i 4-4-2, ali imamo previse veznih po meni za tu formaciju... pogotovo ako jos Sahin dođe mada se ta prica usutila
dakle u konkurenciji za te 4pozicije bi bili:
Walcott, Cazorla, Oxlade, Gervinho, Arshavin(?), Arteta, Song, Ramsey, Rosicky, Coquelin, Aneke, Wilshere, Diaby + Sahin
po meni previse
dakle u konkurenciji za te 4pozicije bi bili:
Walcott, Cazorla, Oxlade, Gervinho, Arshavin(?), Arteta, Song, Ramsey, Rosicky, Coquelin, Aneke, Wilshere, Diaby + Sahin
po meni previse

- Marsal
- Kontakt:
Ma kakva zamjena, zamjena za van Persija je već dovedena, to su Giroud i Podolski i kada ode budite sigurni da se neće dovesti novi napadač, samo ne mogu vjerovat da će baš u United ići. Koja će nula od čovjeka biti ako ode kod njih.
- TheVerminator
- Kontakt:
E yebo ga ti, on je vec nula nakon sto je rekao da ce ostati ako se pojacamo, a to nije ispunio. Nek ide sad u United za pare, nego sljedeće sezone džaba u Juventus npr. Bar cemo nesto dobiti od njegaMarsal je napisao/la:Ma kakva zamjena, zamjena za van Persija je već dovedena, to su Giroud i Podolski i kada ode budite sigurni da se neće dovesti novi napadač, samo ne mogu vjerovat da će baš u United ići. Koja će nula od čovjeka biti ako ode kod njih.

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Pa šta imamo od tih bijednih 20 miliona što ćemo dobit za njega? Klub je toliko jak i stabilan da tih 20 miliona ništa ne znači, bolje da ide džaba u Juventus iduće godine nego da ga za **** 20 miliona prodamo najvećim rivalima za trofeje u zadnjih 20 godina.
- TheVerminator
- Kontakt:
Upravu si za tih 20 miliona, imali smo profita u zadnjih 5 godina kao nijedan klub, ali pitanje je i kako bi on ovu sezonu igrao, kad bi znao da ce sljedece otici dzaba.. Vidio si Modrića, prošle sezone igrao ko invalid, jer mu nisu dali da ode.. A on ce lako naci angazman kao slobodan igrač..Marsal je napisao/la:Pa šta imamo od tih bijednih 20 miliona što ćemo dobit za njega? Klub je toliko jak i stabilan da tih 20 miliona ništa ne znači, bolje da ide džaba u Juventus iduće godine nego da ga za **** 20 miliona prodamo najvećim rivalima za trofeje u zadnjih 20 godina.

— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.