Mozda je tuga na Grbavici zbog kredita
Premijer liga BiH - aktuelno
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel živ ovaj čovjek? Nadam se da je sve uredu s njim.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Imas na zapadu 200 vatrenih navijaca Levskog. Zajebali se i dali im karte
Gdje pratite boyca?
Ja nisam rekao da nisu igrali nego sam pitao kad su igrali, prvo to.BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:46Ali ti si reko da nisu igrali ,nisam ja reko nista vise od toga igrali ligu prvaka,europe ,,.Hocu rec Borac dobro igra i ne pije vam ona prica Vico i savez ,vidjet cemo.Sarajeva i Velez akobogda .Ja bi volio svi da nasi klubovi udju u grupe i da dizemo ligu ali mrzim samo kukanje svi krivi samo ti nisi kriv.Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:37Pa ti si to napisao ko da su igrali 5 puta u zadnjih 10 godinaBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:34
Ako ne znas imas google igro je 2006/2007 u grupi sa sa Barselonom,Celzijem,i Verderom..
Tako prvo provijeri pa onda komentarisi i sad lijepo se izvini i reci u pravu si ne lupas gluposti
Pa majku mu yebem bar imamo internet![]()
A npr kad ih je izbacilo Sarajevo godinu ranije su igrali grupnu fazu Evropa lige, ali ne mozes to postavit od muke.
Ko je guro npr Zelju dok je Amar i Ivica osim bili.pa nas su u Zenici znali pobijddit 2-1 u zadnjim minutama iz ofsajda ,tad je bio ok savez..I sad bi vi sutili da neko gura Sarajevo i Zelju i jos bi ismijavali druge ponizavali e to mrzim kod vas arogantni,umisljeni,prepotentni i cak i bezobrazni ali to je opet pojedinacno jer svaka budala moze pisat sta hoce nit je to stav kluba ni navijaca.
Neozbiljno je smatrat ozbiljnim nekog ko je igrao lp prije 20 godina, npr neki klubovi koji su tad znali upast u grupe vise i ne postoje.
A nemoj mi vise pisat da bi ti volio bilo sta, ti bi volio al onda se naseres i kompleks ti izviri iz posta svakog, mani me seljacke politike.
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nije ni on ni Pablo11.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Cuj kakve veze ima? Pa logicno da ima je lik otiso iz Sarajeva prije haman 4 godine, isto ko sto je logicno da nemate interesa da ga pljujete isto ko sto je bio slucaj i sa dvojicom izlaznih junirora. Za Dizadarevica se dobro sjecam sta se pisalo nakon sto smo vas izbacili u kupu. Neko je iskopo sa njegovog fb profila obajvu gdje cestita Celiku rođendan pa je zakljucak koji je izveden iz toga bio da je namjerno pustio penale. Ne znam ima li kakvih dokaza po tom pitanju.nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:29Kakve veze ima jel direktno presao ili nije. Bio vam je Hamzic na posudbi pa i taj Tabakovic, jesu popljuvani?Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 14:33Pri tome zaobilazis cinjenicu da Sabanovic nije dosao driketno iz Sarajeva u Celik, niti vam je on nesto zanimljiv da bi ga pljuvali. S druge strane pljuvali ste onog malog Tabakovica kad vam je zabio sa Radnikom, a momak je samo radio svoj posao, a isto ste radili sa Belminom Dizdarevicem, pa je i on postao cernobilac, ozraceni i slicno. A isto cete radit i sa Telalovicem kad jedan pogresan pas uputi.nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:56Ma jok, nemaju komplekse grada Sarajeva, nemaju...
Pa tako imamo zadnji primjer Telalovica kojem su prijetili gdje su stigli, grafite pisali jer ide u FKS i primjer Halida Sabanovica koji ode u kontra smijeru, nase dijete, za sta boli nekoga racku sto ode u nakav Celik.
Znaci njihovi igraci samo imaju jednu uputu, ne smiju ici u FKS i FKZ, sve ostalo je dozvoljeno.. Bukvalno!
I onda oni meni dodju ovdje srrati razne gluposti..
Joj valja ih slušati
S druge strane bas ce zanimljivo biti kada BP postane nacionalni stadion, pa da malo gledamo meltdown i copium ispod Trebevica.
Kod vas je nebitno kad igrac predje u Sarajevske klubove. Jednostavno lažeš. Evo nadji nam dokaz da je neko popljuvao Belmina jer je iz Zenice, nikad! Mozda jer je katastrofalan golman da je bio popljuvan, ko i svaki drugi igrac. Ja donedavno nisam ni znao da je lik iz Zenice.
Jednostavna istina koju i vi znate jeste da nas zaboli racku za Vas, utakmica ko i svaka, a mi kad dolazimo na BP praznik. Sad ti tabulazi do sutra, tako ti je.
Vec sam ranije napisao, ja vas u iskljucivo fubalskom kotekstu ne volim i isto tako ne ocekujem nikakvu ljubav od vas, a nije da mi treba, niti meni, niti bilo kome iz Zenice. Mi svoje osjecaje ne skrivamo za razliku od vas.
I nama je praznik kad god igra nas klub, sto potvrđuju podaci o posjeti ove godine. U zdravlje
Srce, čast i ponos!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kačili su slike onog nekog momka što je bio na probi u Želji prije godinu-dvije uz pjesmu "Kukavica".nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:29Kakve veze ima jel direktno presao ili nije. Bio vam je Hamzic na posudbi pa i taj Tabakovic, jesu popljuvani?Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 14:33Pri tome zaobilazis cinjenicu da Sabanovic nije dosao driketno iz Sarajeva u Celik, niti vam je on nesto zanimljiv da bi ga pljuvali. S druge strane pljuvali ste onog malog Tabakovica kad vam je zabio sa Radnikom, a momak je samo radio svoj posao, a isto ste radili sa Belminom Dizdarevicem, pa je i on postao cernobilac, ozraceni i slicno. A isto cete radit i sa Telalovicem kad jedan pogresan pas uputi.nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:56Ma jok, nemaju komplekse grada Sarajeva, nemaju...
Pa tako imamo zadnji primjer Telalovica kojem su prijetili gdje su stigli, grafite pisali jer ide u FKS i primjer Halida Sabanovica koji ode u kontra smijeru, nase dijete, za sta boli nekoga racku sto ode u nakav Celik.
Znaci njihovi igraci samo imaju jednu uputu, ne smiju ici u FKS i FKZ, sve ostalo je dozvoljeno.. Bukvalno!
I onda oni meni dodju ovdje srrati razne gluposti..
Joj valja ih slušati
S druge strane bas ce zanimljivo biti kada BP postane nacionalni stadion, pa da malo gledamo meltdown i copium ispod Trebevica.
Kod vas je nebitno kad igrac predje u Sarajevske klubove. Jednostavno lažeš. Evo nadji nam dokaz da je neko popljuvao Belmina jer je iz Zenice, nikad! Mozda jer je katastrofalan golman da je bio popljuvan, ko i svaki drugi igrac. Ja donedavno nisam ni znao da je lik iz Zenice.
Jednostavna istina koju i vi znate jeste da nas zaboli racku za Vas, utakmica ko i svaka, a mi kad dolazimo na BP praznik. Sad ti tabulazi do sutra, tako ti je.
A šta je sa onom tribinom pod BB, pola je napravljeno?
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:28Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt

Budimo realni nije ni pola.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Pa da su je bar napravili na sredini, pa hajde. Onako izgleda...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:36Od koga je, dosta je..Ultrasima dosta, a mozda nasi unuci dozive kompletnu tribinu i popratni sadrzaj
- FKS -
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Fakat ce ovo samo ovako ostavit?Pa bolje da nisu nista dirali,yebote 2.5 godine napravili 1000 mjesta u cosku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A ima i bolja varijanta, izgradit zgradu na pola tribine ko idioti u Dobojufeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:28Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt