Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Samo da vas sve pozdravim.... I da napisem da je moja velika zelja RvP i nadam se da ce je Marotta ispuniti iako je RvP veliki rizik, ovdje mislim na njegove povrede mada sto se tice ''tempiranih bombi'' Pirla i Aquilani koji su dosli sa reputacijom igraca koji se cesto povrijedjuju mi smo imali dosta srece... Tako da sam ubjedjen da bi i RvP sezonu kod nas zavrsio bez povreda buduci da nas Mister odlicno priprema igrace.... Mada da se razumijemo i Cavani je isto tako odlican izbor kao i Suarez... Ovi ostali napadaci koji se dovode u vezu s nama su teska truba i na njih ni ne zelim pomisliti...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Suarez mi je nekako najlošije rješenje, nama treba igrač koji s lakoćom zabija golove, a Suarez nije takav, što jest jest, drago mi je što nije na prodaju.

Andrea je učinio tu ključne poteze. A vidiš kako smo s lakoćom doveli Islu i Asamoaha, npr. inter pregovora s Islom 5 mjeseci, a Marotti je dovoljan jedan razgovor.Juvelandia je napisao/la:"Per come si sta muovendo, la Juve sembra quella dei tempi d'oro"
G.Gattuso
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nevjerujem da cemo dovesti Cavanija,po meni jedine dvije opcije su Van Persie ili Dzeko.....Napoli ga sigurno nece pustiti a i ako ga pusti sigurno ga Juventusu nece pustiti.....
Znaci Van Persie ili Džeko ili ipak neko totalno iznenadjenje od Marotte....
Znaci Van Persie ili Džeko ili ipak neko totalno iznenadjenje od Marotte....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Juvelandia
- Kontakt:
inter ponudio 10 miliona za Islu, pa zar su ga mislili kupitGaziHusrevbeg je napisao/la:Suarez mi je nekako najlošije rješenje, nama treba igrač koji s lakoćom zabija golove, a Suarez nije takav, što jest jest, drago mi je što nije na prodaju.![]()
Andrea je učinio tu ključne poteze. A vidiš kako smo s lakoćom doveli Islu i Asamoaha, npr. inter pregovora s Islom 5 mjeseci, a Marotti je dovoljan jedan razgovor.Juvelandia je napisao/la:"Per come si sta muovendo, la Juve sembra quella dei tempi d'oro"
G.Gattuso![]()
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
RvP je fantastičan igrač, ali igrač koji je u godinama i sa staklenim nogama.
Usput, mislim da nije tip igrača koji nama treba, on se često izvlači i do centra, a nama to ne treba, treba nam igrač koji je klasični špic, ali sa mnogo boljim kretnjama od Matria recimo.
RvP ima sve karakteristike seconda punte, a nama treba nešto drugo.
Taj profil su Higuain i Cavani. Samo njih dvojica.
Suarez je profil Giovinca i on nam logično ne treba, Džeko je sa druge strane sličniji Matriju, ali sa boljom kretnjom i pas igrom te bi sa te strane bio upgrade.
Usput, mislim da nije tip igrača koji nama treba, on se često izvlači i do centra, a nama to ne treba, treba nam igrač koji je klasični špic, ali sa mnogo boljim kretnjama od Matria recimo.
RvP ima sve karakteristike seconda punte, a nama treba nešto drugo.
Taj profil su Higuain i Cavani. Samo njih dvojica.
Suarez je profil Giovinca i on nam logično ne treba, Džeko je sa druge strane sličniji Matriju, ali sa boljom kretnjom i pas igrom te bi sa te strane bio upgrade.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 09 jun 2012, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa bio bi i Dzeko sto se efikasnosti tice jer njegov broj golova ako uzmemo u obzir minutazu je zadivljujuci...
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Juvelandia
- Kontakt:
nama treba neko ko sam moze kreirat sebi sansu za gol, Dzeko to uradi svaku 5-6 utakmicu, dok ova dvojica cesce.10DelPiero je napisao/la:Pa bio bi i Dzeko sto se efikasnosti tice jer njegov broj golova ako uzmemo u obzir minutazu je zadivljujuci...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svi ovi igrači koji se se spominju imaju neke prednosti i mane, na kraju nijedan nije od njih savršen, ali svakako koji god od njih dođe će biti naučna fantastika za ovo što sad imamo, ma koliko Don Luciano imao suprotno mišljenje. 
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Svi ovi igrači koji se se spominju imaju neke prednosti i mane, na kraju nijedan nije od njih savršen, ali svakako koji god od njih dođe će biti naučna fantastika za ovo što sad imamo, ma koliko Don Luciano imao suprotno mišljenje.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma kakav Casiraghi, Toto Squilaci. 
Željezničar ale!
Gdje ste braćo moja najmilija
kako je?
Jel' ima šta oficijalno?
Jel' ima šta oficijalno?
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Sve isto kao i prosle hefte
. Ali zato ce sledeca hefta biti plodonosna, gdje se ocekuju i neke zvanicne potvrde novih igraca u Juventusu. Prije svega mislim na Asamoaha i Islu...
Meni je svejedno koji od spomenuti napadaca ce doci u Juventus,jer kako god okrenes bolji si od nasih postojeci napadaci koji nisi sam vrh e.fudbala ( osim Vucinica)...
Ja navijam za RVP ili Cavania...
Meni je svejedno koji od spomenuti napadaca ce doci u Juventus,jer kako god okrenes bolji si od nasih postojeci napadaci koji nisi sam vrh e.fudbala ( osim Vucinica)...
Ja navijam za RVP ili Cavania...
The Old Lady is back on TOP...
Aham fino fino
Ma 2 napadača će doći RVP i jedan omladinac
Jes da uveliko očekujem Kavanija ali nešto kontam da od toga nejjma ništa.
Dobra su oba igrača i Isla i Asamoah,još Pogba i ako nekako može Armero da se kupi ako ne on,onda ne znam ko bi tu mogao.Ako će Konte koristit 3-5-2 onda Bale
Bale-Marča-Pirlo-Vidal-Isla
iha-haajjj ...
Dobra su oba igrača i Isla i Asamoah,još Pogba i ako nekako može Armero da se kupi ako ne on,onda ne znam ko bi tu mogao.Ako će Konte koristit 3-5-2 onda Bale
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Prema jednoj kladionici, koeficijenti za osvajanje lige prvaka u sezoni koja slijedi:
1. Barcelona [2.00]
2. Real [7.00]
3. Manchester City [5.00]
4. Manchester Utd. [7.00]
5. Chelsea [10.00]
6. Bayern [16.00]
7. Juventus [16.00]
8. Milan [20.00]
9. Arsenal [25.00]
10. Borussia Dortmund [50.00]
Rame uz rame za Bayernom, mada nemamo dovoljno iskustva za neki veliki rezultat...
1. Barcelona [2.00]
2. Real [7.00]
3. Manchester City [5.00]
4. Manchester Utd. [7.00]
5. Chelsea [10.00]
6. Bayern [16.00]
7. Juventus [16.00]
8. Milan [20.00]
9. Arsenal [25.00]
10. Borussia Dortmund [50.00]
Rame uz rame za Bayernom, mada nemamo dovoljno iskustva za neki veliki rezultat...
Sky - Juve, trovato l'accordo con Gabbiadini 
Iskreno, ja gotivim mlade igrače, ali ovog ne, slab je bio u Atalanti, jedan gol samo, iako u repki U-21 ima finu statistiku.
Smiješno mi je da kupujemo igrača koji je slabiji od Immobilea, radije bi da posudimo igrača i čekamo Immobilea sljedeće godine.
Danas je je intervju dao direktor Pescare u kojem kaže da ih on interesuje, možda će njega proslijediti Pescari umjesto El Kaddouria, ili obojicu (pa nije Ronaldo taj Verrati
).

Iskreno, ja gotivim mlade igrače, ali ovog ne, slab je bio u Atalanti, jedan gol samo, iako u repki U-21 ima finu statistiku.
Smiješno mi je da kupujemo igrača koji je slabiji od Immobilea, radije bi da posudimo igrača i čekamo Immobilea sljedeće godine.
Danas je je intervju dao direktor Pescare u kojem kaže da ih on interesuje, možda će njega proslijediti Pescari umjesto El Kaddouria, ili obojicu (pa nije Ronaldo taj Verrati
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ni ja ga ne gotivim, mršav, visok, tehnika slaba ... klasični italijanski centarfor tipa gilardino
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:

Sudije nas nisu favorizovale, jednostavno, bili smo najbolji i morali su nas nekako potopiti, to je sva istina calciopolija. - Zlatan Ibrahimović
Željezničar ale!
Juvelandia je napisao/la:nama treba neko ko sam moze kreirat sebi sansu za gol, Dzeko to uradi svaku 5-6 utakmicu, dok ova dvojica cesce.10DelPiero je napisao/la:Pa bio bi i Dzeko sto se efikasnosti tice jer njegov broj golova ako uzmemo u obzir minutazu je zadivljujuci...
Ja se ne slazem, kada pogledas statistiku, (druga smo ekipa u Evropi po sutevima na go po utakmici, a najmanje smo dali golova od svih prvaka lige petice), treba nam neko ko ce da posprema lopte u go, a Dzeko je po tome bolji i od Cavanija i od RVP-a, mozda nije od Robina, al bi me mnogo brinuo njegov fitnes. Imamo Pirla na sredini koji bi ga pitao loptama, Licht desno, i ko god dodje lijevo, mnogo sam puta vidio i da ce Vucina prije dodat' nego opucat', a Marchisio i Vidal isto konstanto salju lopte u 16. Ja sam bas misljenja da nam ne treba tip napadaca koji sam sebi stvara sanse, vec neko ko ce te silne sanse koje imamo, a imali smo ih ove sezone bezbroj, pa skoro svaku utakmicu koju smo odigrali nerijeseno smo trebali dobit sa bar 2 razlike, pospremati u go
Edit: A ovo za dres, neko rece, i slazem se, bas provincijalski mi izgleda ovaj text ispod grba, bolje nista ne stavljat'.. A bas sam se nadao trecoj zvijezdi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
postigli smo dogovor za Gabbiadinia...suvlasništvo je u pitanju vrijedno četiri milliona..vjerovatno će biti proslijedjen u Pescaru za Verrattia...
Marotta is on fire...
Marotta is on fire...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Još malo počinje utakmica Venecuela-Cile pa imamo priliku da vidimo na dijelu naša dva igrača Vidala i Islu (aBd nas
).
http://www.tvarenasport.com/themes/3way ... ort3_s.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Venecuela-Chile 00:35
http://www.tvarenasport.com/themes/3way ... ort3_s.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Venecuela-Chile 00:35
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.