I tako ti ja odem na temu bavaraca da vidim sta oni pisu tamo,kad ??? Imam sta da procitam, jedan pise lahm stavio cristinu u djep, drugi pise kao da nesto svrsava nakon vecerasnje pobjede, treci pise najbolji spic na svijetu igra za bajern,alaba im bio najbolji ,sveini zakazo i jos milion nekih gluposti. Da ne zaboravim kako su nas razvalili, trebali su dobti 2 3 razlike i tako to.
Ja prvi cu da cestitam Bayernu na prolazu (kada to uspiju) ali sva sreca pa ima druga tekma,hvala bogu pa ima druga tekma.Ok svaka cast pobjedili ste,ali takve gluposti pricati su smijesne! Iskljucivi krivci za vecerasnji poraz su igraci Reala,a nisu igraci Bayerna iza toga apsulutno stojim! Nisu oni nesto sad odigrali kako tamo predstavljaju,pojeli nas po njihovoj prici.Hajd razumijem ih dobiti najbolju ekipu trenutno na svijetu, i treba malo euforije neka obit ce se to od glavu vec na Bernabeu.Strpljen spasen!
Nasa igra ???
Ocekivao sam od Mou da izadje i da javno kaze da je on krivac za vecerasnji poraz,ali nije. Igrali smo veceras pod kocnicom i to kakvom.Ali i mi moramo da shvatimo da nije sramota izgubiti od bajerna,ipak su u polufinalu grizu Robben pogotovo(a doci cemo do coenttra) finale na njihhovom stadionu a i ovo im je jedina nada uz finale kupa.
Eh od koga krenuti ? Ramos -pod hitno na desnog bocnog ,veceras se nije znao ko je gori arbeloa ili coentrao, I naravno u toj situaciji ramos ispada glup, pepe je bio odlican necu da mislim sta bi bilo da je on bio ko ova trojca.
Joj mozda ce te me sada grditi ali Xabi alonso oke zadnji je vezni,nije njegovo da daje golove nije njegovo ni da asisitra ali brate bar je tvoje da predas fino loptu do svog igraca, on to veceras nije uradio 2 puta kako treba! Uredu trci pokriva ali covjek je u zadnje 3 4 utakmice spor,ali bas ga pratim prespor je! Pravi ponekad glupe faulove,ali pre pre glupe faulove i dobija zute kartone. Ali opet bez njeg se ne moze igra Reala zamisliti.Oke onda mora ispasti Khedira jer bez Kake se ne moze igrati.Covjek je u formi i kriv je iskljucivo Mou sto ga nije ubacio!
Arbeloa -KATASTROFA iz utakmice u utakmicu Katastrofa!
Coentrao- KATASTROFA,bolji i onakav ofanzivni marcelo nego ovakav coentrao
Di maria-jednostavno katastrofa imao je jednu akciju kad je povukao kod gola i dodao Benzemi poslije je bio go.I to je to,covjeku jos treba vremena ali u ove zadnje 3 utakmice je bio katastrofa!
Ozil standardno odlican,nema se covjeku sta prigovorit svaku utakmicu medju 3 najbolja igraca!
Benzema isto tako dobar imao onu jednu priliku ali bez veceras dobrog Ronalda nema ni boljeg Benzeme
Ronaldo-moze i bolje nije se nesto pretjerano trudio.
Sve u svemu igrali smo pod kocnicom,nema veze cestitamo na pobjedi bajernu ali samo veceras i to sretnoj pobjedi.Ali proci nece ! U to sam siguran.Malo je reci pojest cemo ih na SB, mali alzirac nece pomisliti vise da pada ko veceras bas me negativno iznenadio! Iritirao takodje!
STRPLJEN SPASEN! Samo polako,neki nek slave a mi imamo vazniju tekmu u subotu od ove,za nastavak niza.A ove cemo lahko anulirati u srijedu!
HALA MADRID!
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 18 apr 2012, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.