FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2018, 12:43

@Hilmo +1000
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 apr 2018, 12:45

Ma Sabanovic je desnjak i desno ga treba gurati. Dobar je on. Polako. Mujakic je prekuc'o sviju (mislim na ove iz Akademije) dosad. :tokralju: Mustafic ima slifa ali treba vremena jos.
Mene vise brine kad formiran igrac konstantno grijesi, momak od 18, 19 godina mora grijesiti. Jnt kad se sjetim Alabe sa 19 godina u Bayernu na lijevom beku :lol: Ismijavan bio, saltali ga samo tako. Kasnije postao najbolji bek na svijetu... :kafa: Sabur.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 apr 2018, 12:49

I onda kazemo daj nam omladince da istrpimo, kakvi mi i trpljenje :D
@hilmo kakvi spaliri ne budali, ako uzmu titulu neka im je sa srecom, nije da je vala nezasluzeno, ali dosta je sto cu morati gledati njihovo slavljenje titule eventualno jos da gledam i one nase princeze postrojene na Grbavici, ne ide brate :D

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 01 apr 2018, 12:54

Od akademaca se ubjeljivo najbolje pokazao Mujakić. Ovako kad gledam ništa lošiji od Mihojevića.
Mustafića kad gledam nekako mi djeluje da je dobar, daa ima znanje, ima poteze, ali kao mladi igrač na pesu. Sve to djeluje usporeno, tromo, ali znaš da je budućnost pred njim i da će vremenom biti samo još bolji.
Šabanović također ništa lošiji od Bekića, ali za ovog znaš da je mlad i da će vremenom biti bolji.
Šteta što ne gledamo i Herića jer se dobro pokazao na jesen, ali strašna je gužva u veznom redu i osim toga u ekipi su igrači koji moraju igrati. On mi je tu ubjedljivo najoštećeniji.
Šteta za Hodžića jučer, nadam se da nije ništa ozbiljno i da ćemo vremenom dobiti informaciju sa službene.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 apr 2018, 12:57

bordopoeta je napisao/la:Decenijama pratim Sarajevo, ali ono što je jučer prikazao Šabanović na mjestu lijevog bočnog, ja nikada nisam gledao goreg igrača. Svaku loptu, al svaku, u napadu je upropastio, a u odbrani ispadao kao iz tramvaja. Ne volim ni ja nešto Bekića, ali za ovoga je tv u boji. A Kadušić - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I oni puste Kadušića!. A pojedinim "navijačima" nije valjao Puzi. E eto vam Šabanovića. On nije ni za Bosnu iz Kalesije. A i na desnoj strani je ništa naročito.
providan si, posebno dođeš da kritikuješ Šabanovića 99-to godište i uzdižeš igrača Zrinjskog Kadušića kojeg se ovde svi sjećamo i njegovih kriminalnih nastupa po desnoj strani, pravljenja penala, suicidalnih povratnih a još 20 puta gori bi bio na lijevoj strani....činjenica je da je ovo dijete dalje od njega u svakom smislu, tehničkom, taktičkom, fizičkom a posebno ćemo naglasiti karakter kojeg Advan uopšte ne posjeduje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2018, 13:02

Šabanović mali je odlično odigro. Borio se, dao onoliko koliko je mogo trenutno. Samo nek nastavi ovako, u slijedećoj sezoni se ne moramo brinuti za beka. Momak je još polivalentan igrač. I Mujakić mali sve bolji i bolji, svaka im čast, momci se baš trude. Mustafić je jedino malo juče loše odradio, al je mlad, naučit će. Nek griješe, tako najbolje uče.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 01 apr 2018, 13:05

Još sedam pobjeda do kraja, pa neka puca sve.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 apr 2018, 13:10

I sljedece sezone ce nam biti ovako, sve dok imamo ove debile u upravi koje ne mogu dovesti normalnog igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 apr 2018, 13:12

MortemHz je napisao/la:I sljedece sezone ce nam biti ovako, sve dok imamo ove debile u upravi koje ne mogu dovesti normalnog igraca.
Nije brate da ne mogu, nego ne znaju na žalost našu.

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 01 apr 2018, 13:16

fks74 je napisao/la:
uscuplic je napisao/la:Bezmudi treneru, igrača koji neće da produži ugovor otjeraj na tribine i uigravaj Mustafića.

Uprava napolje! Elvir prvi, pa svi ostali!
Mustafic juce niti jedno tacno dodavanje nije imao.
Nek' nije. Bolje njega trpiti nego igrača koji odigra dobro svaku 5 utakmicu i na kojem marke nećemo uzeti. Ne trebam ni spominjati da je 9 godina razlike između ta dva igrača.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 apr 2018, 13:19

Mihojevica vec 3-4-5 utakmicu nema ni na klupi PAOK-a....da se nije malo on zaletio prije vremena.....hmm :crazy:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 apr 2018, 13:33

Mene će više boliti što će "naši" SLAVITI četvrto mjesto (ako bude vodilo u evropu) od slavlja kona pred nama zadnje kolo.

Odlazite, paraziti!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 apr 2018, 13:47

Kad smo mogli dati Olimpiku 3boda da ostane u ligi i obrukali se za sva vremena, mozemo da nastavimo tim pravcem. Zrinjskom 6 bodova dati a sljedece sezone oni nama svih 12boba :lol: :lol: :lol: :lol:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 01 apr 2018, 13:50

Kuci pa daji bodove

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 apr 2018, 13:53

Onakav zrinjski od juce nas nece pobjediti milion posto , al treba igrati posteno do kraja sa svima... samo u Mostar poslat pionire :twisted:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 14:53

skoroalen je napisao/la:Momku 18 godina, prva tekma na Koševu, druga seniorska u karijeri... odličan je bio kad to uzmeš u obzir. Nek griješi, nek 3 autogola iduću zabije, moramo istrpit momka, il ćemo nekog Kramara dobit kao alternativu. Samo naprijed Halide!
Ali on nije pogriješio par puta, on je pogriješio svaki put, baš svaki put tokom cijelih 90 i nekih minuta.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 14:59

mensur55 je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:Decenijama pratim Sarajevo, ali ono što je jučer prikazao Šabanović na mjestu lijevog bočnog, ja nikada nisam gledao goreg igrača. Svaku loptu, al svaku, u napadu je upropastio, a u odbrani ispadao kao iz tramvaja. Ne volim ni ja nešto Bekića, ali za ovoga je tv u boji. A Kadušić - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I oni puste Kadušića!. A pojedinim "navijačima" nije valjao Puzi. E eto vam Šabanovića. On nije ni za Bosnu iz Kalesije. A i na desnoj strani je ništa naročito.
qrac ti moj pratis decenijama, kako mu je druga utakmica fino je odigrao. Eto ti Bekic vodi ga kuci ako ti je dobar.
Halo, monkey! Ja se neću spuštati na tvoj nivo i neću te vrijeđati, jer te poštujem kao navijača mog kluba, a to što si mene "pošastio" daj svome ocu. Pratim sigurno duže nego ti i otac tvoj imate zajedno, i sigurno ti argumentovano tvrdim da veću tarabu u našem klubu nisam gledao. Uopšte ne čudi što Husref čak i Stanojevića proba na beku.

jomu1946
Kontakt:

Post Postao/la jomu1946 » 01 apr 2018, 15:04

Slazem se Sabanovic nije jos za prvog tima previse je nesiguran i boji se, takode u napadu je neupotrebljiv. Samo realno misljenje takode

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 15:04

Hilmo, odličan komentar. Teško se suzdržati, ali treba do kraja odigrati fer i sportski, biti gospoda, kao što smo bili od našeg postanka, a ne kao anamo oni.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 01 apr 2018, 15:07

jomu1946 je napisao/la:Slazem se Sabanovic nije jos za prvog tima previse je nesiguran i boji se, takode u napadu je neupotrebljiv. Samo realno misljenje takode
Da se razumijemo ništa protiv momka, Bože sačuvaj! Šta više niko sretniji od mene da izdanak iz naše škole bude igračina i neizostavan član prve momčadi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], plisek i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []