Premijer liga BiH - aktuelno

plisek
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la plisek » 08 jul 2026, 23:48

Marsiano je napisao/la:
08 jul 2026, 23:38
AllGunsBlazing je napisao/la:
08 jul 2026, 23:30
Marsiano je napisao/la:
08 jul 2026, 22:51

Samo po zaslugama, zaslužio je to Velež od Čelika. Nadam se da ćete se lijepo provesti u gradu i mislim da ste jedini koji možete u svojim obilježjima šetati po Zenici bez problema
*Klupskim obiljezjima.
Pa drugih ni nemaju 🤣🤣🤣 halalite rođeni, moro sam. Zajebancija
normala ujed, al buraz vi ste prva grupa u bih koja je prekrskila navijacki kodeks, ne bi smjeli postojati uopce :D tako da vi i rodjeni imate isto transova
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Marsiano
Kontakt:

Post Postao/la Marsiano » 08 jul 2026, 23:52

plisek je napisao/la:
08 jul 2026, 23:48
Marsiano je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
08 jul 2026, 23:30

*Klupskim obiljezjima.
normala ujed, al buraz vi ste prva grupa u bih koja je prekrskila navijacki kodeks, ne bi smjeli postojati uopce :D tako da vi i rodjeni imate isto transova
Po kodeksu su samo manijaci izgubili udarni trans, nemoj mi replicirati, jer je ovo 1000 puta ispričana priča, ne da mi se uopste ponavljati u vezi ove teme
Dize se prasina ⚫️🔴

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 08 jul 2026, 23:59

Vorovus je napisao/la:
Herson je napisao/la:
08 jul 2026, 21:47
Šta se poklanja i kako? Evo, objasni nam ti.
I zašto bi nama iko bilo šta poklanjao i šta mi to možemo ponuditi za kontrauslugu?
Nikakav uticaj nemamo u savezu, ni državnom, ni federalnom, ni kantonalnom.
Evo ja cu ti odgovoriti.
Dva kupa u zadnjih 5 godina su vam poklonjena.
Zašto? Zato što se nešto mora dati i B komponenti da se ne zatalasa previše bosanski lonac, a vi ste najbolja ekipa iz B komponente pa se daje vama. Nece valjda Igmanu ili Velezu.

Ono što si pisao u ligi vas "kolju", kup vam poklanjaju, logicno jer je samo liga bitna i samo sampion ima prohodnost ka evropskoj jeseni i ogromnoj zaradi. Kup znaci koliko i 2-4 mjesto, ali vama je dovoljno jer ste se prvim poklonjenim 2021. izjednacili sa brojem trofeja sa komsijama, a drugim poklonjenim 2025. ih prestigli. Onda ste mirni 2 mjeseca dok njih prcate time, dok Vico/Beus broje lovu od Evrope.

Zeljo kao drugi predstavnik B komponente se umiruje obezbjedjivanjem opstanka kad im zagusti jer gledanost lige, lova od sponzora i sl. nije ista sa i bez Željezničara. To je obostrani interes i Zelje da opstane i saveza da ima takav klub u najvisem rangu.
Takodje im se cesto dodatno naduva posjeta od strane delegata kako bi obarali neke rekorde jer oni odavno nisu u mogucnosti da se bore za trofej pa daj da budu sampioni posjete.

Vama nekad kup, njima opstanak i posjeta i mirna Bosna. Jos nakon ovog neplaniranog plasmana na SP je jos mirnija. Sad mozemo i pišati po vama bar godinu dana, necete se puno buniti.
Pisam ti po majci svakodnevno.
MNON

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 09 jul 2026, 00:00

Marsiano je napisao/la:
08 jul 2026, 23:52
plisek je napisao/la:
Marsiano je napisao/la:

Po kodeksu su samo manijaci izgubili udarni trans, nemoj mi replicirati, jer je ovo 1000 puta ispričana priča, ne da mi se uopste ponavljati u vezi ove teme
Po kom kodeksu su Manijaci izgubili trans ? Nikakav to kodeks nije bio, a isto i Robijaši nisu, to su priče za malu djecu.
RA je druga stvar, to što se njima desilo je amaterizam na kvadrat, i trebali su u zemlju propast nakon toga.
Željezničar za život cijeli!

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 09 jul 2026, 00:55

Arma00 je napisao/la:
09 jul 2026, 00:00
Marsiano je napisao/la:
08 jul 2026, 23:52
plisek je napisao/la:

Po kom kodeksu su Manijaci izgubili trans ? Nikakav to kodeks nije bio, a isto i Robijaši nisu, to su priče za malu djecu.
RA je druga stvar, to što se njima desilo je amaterizam na kvadrat, i trebali su u zemlju propast nakon toga.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, rishovski, ShojaStojan i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []