FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Netreba zaboravit jednog od veci krivaca cevabdziju iz visokog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce li te zvanicne ako su istinite naravno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prvoaprilska?Memara je napisao/la:Direktorica bivša... idemo dalje
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene je Husref debelo razočarao sa svojim izjavama i branjenju ovih koji uništavaju klub, nije mi logičan nikako.. Al vrhunacje kada je rekao i ponavljao više puta to da oni ništa ne eksperimentišu (Hebibović krilo -> desni beki, Adukor zadnji vezni -> stoper, Stanojević vezni -> stoper -> desni bek, Sarić vezni -> krilo, Šabanović i Hodžić čas lijevo - čas desno, Kuzmanović krilo -> bek..)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hujic sve rekao otkrio gdje su problemi . al sjecam se prije jedno godinu bio gost kod Bikica u emisiji i hvalio novo rukovodstvo kluba . stvarno je zalosno i nevjerovatno da imamo najveci budzet a tri godine patnja od igre .
- Osttribine
- Kontakt:
Svaka cast Hujicu i ako je i sam bio dio ove nesposobne Uprave ipak je bio karakter i podnio ostavku, ove ostale gnjide bi trebale krenuti njegovim stopama. Naravno vrlo bitno je kakvi ljudi ce ih zamjeniti, mislili smo i nakon Dine i Edisa da ce nam ruze cvjetati pa nam bi i gore. Nadam se da ce doci neko kome ce biti cilj da Sarajevo osvaja trofeje, a ne da od naseg kluba pravi/e FK Uhljeb.
Eh, aBd da je istina, sta sad? Koje opcije imamo na raspolaganju kao zamjene za ove neznalice?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
suarez000000
- Kontakt:
Moze li iko potvrdit da li je istina da je direktorica bivsa ili je prvoaprilska ?
'Ta ce Hujic,obicni pljuvac 
- sarajevo46
- Kontakt:
Pa pogledaj datumMortemHz je napisao/la:Hoce li te zvanicne ako su istinite naravno
-
oldtown1990
- Kontakt:
Imajte na umu da je Hujic radio volonterski, zato mu nije problem bio podnijeti ostavku, da je mjesecno uzimao koju hiljadarku ne bi ni on otisao iz kluba, SVI SU ONI ISTI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da ako se ovo ispostavi kao istina i dođe do svega toga, na mjesto ovih dođe Fadil Novalić i Esed Radeljaš.
Daj Bože da je ovo istina, a uz ove na volej dočekati onog žvalju Kantardžića, on ako se ponovo izvuče, ebajiga onda. Također, noga u zicugu i smotanom Ihtijareviću.
Svaka čast Hujiću na ovim izjavama, još da je sklopiti ovaj put sjajne ljude u Upravi, legende i ljude koji su toliko toga napravili za FKS. Ako Bog da..
Daj Bože da je ovo istina, a uz ove na volej dočekati onog žvalju Kantardžića, on ako se ponovo izvuče, ebajiga onda. Također, noga u zicugu i smotanom Ihtijareviću.
Svaka čast Hujiću na ovim izjavama, još da je sklopiti ovaj put sjajne ljude u Upravi, legende i ljude koji su toliko toga napravili za FKS. Ako Bog da..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
de nemojte nas ****..ima nas studenata sto ne znamo koji je datumOsttribine je napisao/la:Pogledaj datum badundee je napisao/la:sta je sa uhljupom ihtijarevicem? hocel i on sa plinarem?
- Osttribine
- Kontakt:
Ja jok, ali ima ovih kojima je do zezancije vidis, ali imam dovoljno godina da se ne dam navuci na ove "ekskluzivne" infodundee je napisao/la:de nemojte nas ****..ima nas studenata sto ne znamo koji je datumOsttribine je napisao/la:Pogledaj datum badundee je napisao/la:sta je sa uhljupom ihtijarevicem? hocel i on sa plinarem?![]()
Ali eto nije lose da je malo ovaj Hujic zatalasao pa vidjecemo da li i sta ce iz ovoga izaci.
Ovo sto je Hujic uradio se zovr ljubav prema klubu, mangupski i gospodski , ovo nije pljuvanje po klubu nego nacin da se nesta promjeni , svaka mu cast
Samo nema onih uhljeba sto neki dan napadose jadnog Bahu sto je reko mali detalj vezan za Sarica , cekaju valjda instrukcije da odreaguju na ovo
P. S. Husrefe iskreno se nadam da ti pojma o ovome nemas
Samo nema onih uhljeba sto neki dan napadose jadnog Bahu sto je reko mali detalj vezan za Sarica , cekaju valjda instrukcije da odreaguju na ovo
P. S. Husrefe iskreno se nadam da ti pojma o ovome nemas
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Niko bolje nije mogao dati dijagnozu kluba od ovog covjeka, koji je bio unutra.
Svaka cast Hujicu i vrijeme je da se klub ocisti od parazita.
Znaci sa zdravim radom i sposobnim ljudima se ipak moze dobiti novac od Tana. Samo moramo dovesti sposobne ljude kojima ce povjeriti Tan svoj novac.
Moramo otjerati instagramske pic.kice i nesposobnjakovice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hocel biti spremni Hebib, Ahmet i Adukor za derbi?
- Burberry46
- Kontakt:
-
bordopoeta
- Kontakt:
M U Š T U L U K!!!!!!!Memara je napisao/la:Direktorica bivša... idemo dalje
Ima on para,al barem iskreno kaze kako stvari stoje,zato sam i prije bio da se odma ne ide grlom u jagode i tjera prosla uprava,bio sam za da odu al kad nadjemo bolje,uglavnom svaka cast Hujicu vidi se da covjek od malena ko svi mi volimo kluboldtown1990 je napisao/la:Imajte na umu da je Hujic radio volonterski, zato mu nije problem bio podnijeti ostavku, da je mjesecno uzimao koju hiljadarku ne bi ni on otisao iz kluba, SVI SU ONI ISTI!
Trenutno korisnika/ca: b00t, boki86, Fouzi1, GrbavicaHrammm, Jadnimi, johntravolta123, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, Pitar6785, Proximic, skoJaa, tuitamo i 127 gostiju.