Ne moze bolje svrakino za vas sad.
Ispostavite racun i stolicu svaku po duploj cijeni i eto paraaaa

Ne moze bolje svrakino za vas sad.
Desili se divljaci i papci. Ali, vi ne možete znati kako ovo izgleda u očima navijača dok gleda rulju kako uništava ono za šta je nekada od usta odvajao da pomogne svom voljenom klubu. Kako ćete i znati kada niste sami u stanju A4 zahvalnicu obezbijediti svom klubu.
Potpisujem da je prioritet!
Haj sve ali kakve su vam ono stolice uvalili? Pa one prahistorijske na Koševu su daleko kvalitetnije, ono smeće ne možeš pomjeriti a ne otkinuti
Vjeruj da neki trećeligaši imaju daleko bolji teren od Tušnja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 18:12Ovo na Tusnju nema vise nikakvog smisla,onaj stadion treba suspendirati dok se ne naprave uvijeti za odigravanje utakmica.
Dobro itko normalan potpise za ovaj City kakvi su trenutno uvijeti i onda ocekivati od sportasa profesionalizam,nema sanse.Ljudi su samo radi terena prosuli 10 bodova kuci.
Ne seri Bgt niste jednom Kosevo ogoljeli lomeci stolice.Na kosevu su razmontirane.Sto.i ove ne razmontirate i mirna Bosna.Svakako cemo vam kupiti bolje od ovih ne supljiraj o odvajanju od usta.Nije nam prvi put da vam kupujemoSudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:21Desili se divljaci i papci. Ali, vi ne možete znati kako ovo izgleda u očima navijača dok gleda rulju kako uništava ono za šta je nekada od usta odvajao da pomogne svom voljenom klubu. Kako ćete i znati kada niste sami u stanju A4 zahvalnicu obezbijediti svom klubu.
@killa Nema tu muljaže. 30 maruna stolica i to je to.
Vjerujem ja da je falsifikatorima i negatorima svega teško shvatiti nešto što svak' ko oči ima vidi. Jbg teško je DNK mijenjati razumijem ja vas, nije vam lahko vjeruj mi... Zaista je sposobnost izvrtati činjenice.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.