FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i Edisa konacno otvoreno, ovo ako se sad ne zakotrlja nece nikad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- dynamodresden1
elvire J E B A T ćemo ti najmilije !!
-Đe je onaj sa dronovima (ismijavanje svakoga ko je rekao bilo sta protiv husrefa)
-Evander i njegovih 10 profila (menadzer koji unosi nemir medju navijače
-Gdje su sad pljuvaci (najponavlanija rečenica na.forumu poslije antalije)
-Izadjite iz rupa
Pozdrav i selam, za sve "strpljive " i slične njima kojima je "sve ok"..
Djeci vam.zatrebalo... Doveli su vaši ljubimci klub na ivicu provalije
-Evander i njegovih 10 profila (menadzer koji unosi nemir medju navijače
-Gdje su sad pljuvaci (najponavlanija rečenica na.forumu poslije antalije)
-Izadjite iz rupa
Pozdrav i selam, za sve "strpljive " i slične njima kojima je "sve ok"..
Djeci vam.zatrebalo... Doveli su vaši ljubimci klub na ivicu provalije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
MI SMO TU I **** VAM MAME...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Grupa je u maksimalnom padu već duže vrijeme, brojka je bila zaista slaba i u proteklom periodu, razumljivo, dosta je više ljudima gubiti zdravlje na one što ne daju ništa za klub koji mnogima život znači!
Ovo je pametan potez. Niko nije lud ići na utakmice i indirektno samim prisustvom podržavati lopove iz Uprave.
Horde zla, a i druga udruženja koja su direktno ili indirektno povezana sa FK Sarajevo trebaju poslati protestnu notu Gosp. Vincentu Tanu, pojasniti mu šta se dešava u klubu. Nećemo se lagati, klub ne napreduje, klub ne stagnira, klub propada!
BRAVO HORDE! UPRAVA NAPOLJE!
Ovo je pametan potez. Niko nije lud ići na utakmice i indirektno samim prisustvom podržavati lopove iz Uprave.
Horde zla, a i druga udruženja koja su direktno ili indirektno povezana sa FK Sarajevo trebaju poslati protestnu notu Gosp. Vincentu Tanu, pojasniti mu šta se dešava u klubu. Nećemo se lagati, klub ne napreduje, klub ne stagnira, klub propada!
BRAVO HORDE! UPRAVA NAPOLJE!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Najgore sto se sve ovo moglo vidjeti prije dvije godine, cak i prije. Sad kad je klub doveden do dna, kasno je kukati, a jos je kasnije nesto poduzimati da bi se stanje popravilo. Apsulutno smo nemocni.
Zelili ste Tana,zelili ste instant uspjeh, e evo nam. Ko zna kad cemo se i da li cemo se ikad izvuci iz ovoga.
Ja ne vidim na koji nacin mi mozemo na zelenu granu. Godine teske patnje su pred nama. Ne bi me cudilo da dozivimo sudbinu Celika.
Trenutno stanje sa klubom je puno gore nego smo to mi "pljuvaci" govorili.
Zelili ste Tana,zelili ste instant uspjeh, e evo nam. Ko zna kad cemo se i da li cemo se ikad izvuci iz ovoga.
Ja ne vidim na koji nacin mi mozemo na zelenu granu. Godine teske patnje su pred nama. Ne bi me cudilo da dozivimo sudbinu Celika.
Trenutno stanje sa klubom je puno gore nego smo to mi "pljuvaci" govorili.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Brate vjeruj mi da se sve ovo popraviti može već na ljeto, sa dobrim prijelaznim rokom.Evander je napisao/la:Najgore sto se sve ovo moglo vidjeti prije dvije godine, cak i prije. Sad kad je klub doveden do dna, kasno je kukati, a jos je kasnije nesto poduzimati da bi se stanje popravilo. Apsulutno smo nemocni.
Potrebni su nam prije svega kvalitetni igrači, zeleni teren je mjerilo.
Ova sadašnja Uprava jednostavno nije fokusirana ni na šta, samo na vlastitu korist.
Toliku qrcobolju u životu vidio nisam, nezainteresovanost, neka saopštenja, stadioni, pa koga lažete majku vam... hmm!
Moze li se ici na utakmice juniora...kadeta...pjetlica...valjda to nije izdaja da barem nesto gledam 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja još ne mogu vjerovati da Husref podržava, brani i hvali ove ljude u klubu......
Elvire Kantardžiću, Sabrina Buljubašićko i ostali paraziti, želim vam najtežu bolest i sve pare od kluba trošili na lijekove i liječenje Dabogda!
Elvire Kantardžiću, Sabrina Buljubašićko i ostali paraziti, želim vam najtežu bolest i sve pare od kluba trošili na lijekove i liječenje Dabogda!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nadam se da ce vecina ispostovati Horde. Treba. A tu wannabe mafiozu nabiti s noge na nogu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vojnici klubaBordoSarajevo je napisao/la:Ja još ne mogu vjerovati da Husref podržava, brani i hvali ove ljude u klubu......

Sramota koliko su pojedini spremni nisko past zarad vlastitog interesa i novca. GADOST !
- sarajevo46
- Kontakt:
Pogrešna priča se širi internetom, a zna se kako kod nas 100 puta ponovljena laž postane istina. Grupa nije u padu. Odnosi među momcima su sjajni i baš su povezani. Druženja svako malo, marketing leti niko nije ni blizu. Gostovanja su se odrađivala odlično, i uradilo još puno, puno akcija, a jedini problem je bila brojka na domaćim. Brojka nije kvalitet i nikad neće biti. Kvalitet se pokazuje na razne nacine, mali dio je tu brojka. Tako da nemoj molim te to u 'maksimalnom padu', a jedini argument posjeta na utakmicama.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Grupa je u maksimalnom padu već duže vrijeme, brojka je bila zaista slaba i u proteklom periodu, razumljivo, dosta je više ljudima gubiti zdravlje na one što ne daju ništa za klub koji mnogima život znači!
!
Nego sad svi zajedno za vece dobro!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:

Na šta smo spali, da nam je ovo spadalo direktor...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Da li je moguće ikako da Horde Zla kao grupa stupi u kontakt s Tanovim saradnicima, s nekim ko je blizak njemu ili slično? Da se pokuša nešto uraditi obraćanjem i mailovima, sve što može, ko zna, možda urodi plodom. Pa da onda šaljemo te mailove.. Ne znam, možda zvuči suludo, ali bolje išta pokušati nego sjediti skrštenih ruku.
P.S. Kakva je ovo frka s navijačima? Ako može neko u PP da napiše, bio bih zahvalan.
P.S. Kakva je ovo frka s navijačima? Ako može neko u PP da napiše, bio bih zahvalan.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 06 apr 2018, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ok bojkot i treba. Samo i sjever je los posljednje dvije godine ne kontam sta im znaci ovo da su kao prije bile olos horde a ovi su sad kao sportisti borilacke vjestine i tako to . Bgm hz iz 2010 do 2016 beton bile . sad znamo svi jedva 400-500 ljudi bude na sjeveru . nazalost klub i sve oko kluba je u dubokoj jami pa i sjever . ako ovaj bojkot pokrenu pravi ljudi i svi stanemo iza ovog moze se nesto napraviti al mora se pronaci 2-3 covjeka od autoriteta da povuku raju da znamo sta hocemo .
Mi smo imali super mogucnost dolaskom Tana. Problem su domaci ljudi, "navijaci" kluba koji su isti vodili pa nas zayebali...
To je taj bosnjacki sindrom... Sve sto bosnjo dotakne, to pretvori u pepeo...
Sto se tice sjevera, brojka sve govori..
Al nesta se moralo uraditi, ako je ovo prvi korak ka boljitku kluba.. Onda sam za.
To je taj bosnjacki sindrom... Sve sto bosnjo dotakne, to pretvori u pepeo...
Sto se tice sjevera, brojka sve govori..
Al nesta se moralo uraditi, ako je ovo prvi korak ka boljitku kluba.. Onda sam za.
-
- Kontakt:
Jos nesto dodam ovo obavjestenje mora biti konkretnije ,ne znamo svi sta se desava a ima hz iz cijele BIH . treba tacno napisati ime i prezime ko treba da ode iz kluba sta su zahtjevi sta zelimo od kluba . veliki broj navijaca je bojkotovao vec utakmice na posljednjim utakmicama jedva se skupi 2 milje .
Ja se sjecam derbija na grbavici, kad su nasa 4 lika dosla mimo grupe. Za samara je bilo. Ispostujte raju. Najbolje bi bilo kad bi pusto kosevo bilo. Ide se i meni na tekme, ali daj da se ispostuje stav grupe.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bojkot je odavno prisutan, sad je samo javan. Sa ovim se kasni dvije godine.
P.S. Husrefe, posto tvoj obraz?
P.S. Husrefe, posto tvoj obraz?
Svasta edis iznese na fokusu, sad se sjetio kad smo jednom nogom u tabutu! Dobar mu je onaj dio za Husrefa, to moram priznati, legenda nasa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, egocentrik, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 97 gostiju.