FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
alejkumuselam
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne mogu naći, šta je izjavio?joker90 je napisao/la:Svasta edis iznese na fokusu, sad se sjetio kad smo jednom nogom u tabutu! Dobar mu je onaj dio za Husrefa, to moram priznati, legenda nasa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja sam shvatio da Sabrina vedri i oblaci,bukvalno se za sve pita,dok Ilievski postoji samo na papiru.Tj nbt lik.joker90 je napisao/la:Svasta edis iznese na fokusu, sad se sjetio kad smo jednom nogom u tabutu! Dobar mu je onaj dio za Husrefa, to moram priznati, legenda nasa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
https://www.fo kus.ba/sport/fudbal/bivsi-predsjednik-fk-sarajevo-hujic-kasni-godinu-i-po-kola-su-krenula-nizbrdo-2016/1066987/
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Historicar
- Kontakt:
Hujić sve najgore o upravi, Husref sve najbolje, sve u par dana

E sto Husref pojede **** i obraz izgubi, jedino ako i on stvarno ne vjeruje u te njihove priceHistoricar je napisao/la:Hujić sve najgore o upravi, Husref sve najbolje, sve u par dana![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ovdje svi lazu . Kusturica kad je odlazio rekao kako nije ispostovano svo ulaganje u klub od Tana ,sad neka druga prica . Hujic je postavljen za predsjednika s Valentinom i Sabrinom godinu i pol sutnje i sad odjednom prica kako je sve do njih dvoje . na sav ovaj cirkus nas prvi trener kaze kako je bolje stanje u klubu nego prije . ludnica . bas pratim desavanja oko FKS al mi nista nije jasno
- Burberry46
- Kontakt:
Logicno da ce pricati da im je bolje, plate velike i dobre za nase uslove.
Znam dosta ljudi koji su odavno u bojkotu a sad je i zvanicno od Hordi, sad je red da i ostali ispostuju.
Znam dosta ljudi koji su odavno u bojkotu a sad je i zvanicno od Hordi, sad je red da i ostali ispostuju.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jedina istina je da smo se prodali i vise se nepitamo mi nego Tan. Ne znamo ni koliko je kostala prodaja a ni sad ne znamo koliko kostamo .
Napadamo Husrefa al realno njemu jest bolje,od uslova do plata i priprema i ostalog njemu je puno bolje nego prije i nego u ostalik timovima sto je vodio na stranu sto su to debili u upravibordobijeli je napisao/la:Ma ovdje svi lazu . Kusturica kad je odlazio rekao kako nije ispostovano svo ulaganje u klub od Tana ,sad neka druga prica . Hujic je postavljen za predsjednika s Valentinom i Sabrinom godinu i pol sutnje i sad odjednom prica kako je sve do njih dvoje . na sav ovaj cirkus nas prvi trener kaze kako je bolje stanje u klubu nego prije . ludnica . bas pratim desavanja oko FKS al mi nista nije jasno
Ne treba Husrefa dirati, on je nas covjek medju njima. Njihova rak rana. Jedini je cist gore, od cistacice do direktorice.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A ovi svi iz uprave i bivsi i ovi svi,klosari jedni barem jednom u zivotu niste gladni morali biti i stavit interese kluba ispred svojih klosari mrtvi
Najgluplji potez je bojkot. Treba dolaziti na tekme, paliti baklje, trpati klub kaznama, presrest koga ispred stadiona, a ne napadat rustemovu trudnu zenu. Sa ovim bojkotom ovi ce nastaviti josnvise da kradu. Blekicu vrati se 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Moguce da ga otjeraju u toku ovog bojkota, jer im nece odgovarati za dalji rast njihovog kapitala.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sabrina napolje i povedi sa sobom sipca
Ovo nije bojkot vec nesto drugo. Detaljnije procitajte izvjestaj grupe i postujte ukoliko ne zelite da nam se desi ono sto niko od nas ne zeli. Neke stvari nisu za javnosti.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako ćemo o dubini nekoj, koliko to nama bilo (ne)dokučivo, "prodaja" kluba Tanu, obzirom na zakone kod nas, na papiru za mene predstavlja jedini mogući način da se nađe investitor. Ključni problem za mene je naš bošnjakluk, balija na sceni, daj meni pa nek se nebo i zemlja okrenu. Ako je istina da se plaćaju razni botovi da se rasture zadnje prepreke za njihove fotelje, onda fakat ne možemo ni zamisliti koje pare se tu vrte i to je dokaz da je Tan uložio i da ima para. Nadam se da će ovaj genetski otpad iz uprave ostati bez ičega na svijetu što voli, za lijekova im trebalo!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo da ne bude kao kod grobara ,samo nam jos to nedostaje da se navijaci podjele. sjever je 2-3 godine u velikom padu mozda ovaj bojkot bude dobar reset ,kazem samo da ne dodjemo u beogradsku furku.Erso je napisao/la:Ovo nije bojkot vec nesto drugo. Detaljnije procitajte izvjestaj grupe i postujte ukoliko ne zelite da nam se desi ono sto niko od nas ne zeli. Neke stvari nisu za javnosti.
Kada se sve počelo odmotavati, bilo bi interesantno pročitati šta Selimović ima da kaže na sve ovo.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, jurisicduska, Rule_hz, senad82 i 43 gosta.