Premijer liga BiH - aktuelno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni je samo zanimljivo kako navijaci FK Sadaka Sarajevo sada prizeljkuju neka imena, a dobili pomoc da prezive. Mada nakon 17045, nista me ne iznenadjuje.
Realnost je da ce se nekad morat presjec sve to. Pitanje je sta ce tada ostati.
Realnost je da ce se nekad morat presjec sve to. Pitanje je sta ce tada ostati.
Celik!3,2,2.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti kako je sve pocelo. Od narativa da neko podrzava Colpu, preko raznih lazi koje je njihova shizobrigada po signalu iz uprave, mjesecima gurala kroz spinove i lazne narative. Sve to dok su hinjski pokusavali prebaciti krivicu na drugu stranu, a istovremeno podvijali rep i povlacili se hinjare.
Ne zaboravimo ni dva poklonjena kupa, bodovi u ligi zbog kupa, poklonjena korona titula, surovanje i dogovori sa Vicom na sve moguce nacine, prave vicine kujice. S druge strane, Zeljo tom istom sistemu izbio titulu i nekoliko miliona KM
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vici dusu, a vico je nece 
Jesi posluso do kraja sta kaze ministar koliko je para dato privatnoj prciji, i kako je ta ista prcija izdala dogovor za smjenu Colpe kakvi prevaranti.
A sta ce tek da se otkrije kad sipa uleti i malo pregleda kako to najskuplja ekipa ima manje plate od kluba koji se bori za opstanak
A ovo da je tesko naci slican slucaj ne trebas dalje od Zageba i Splita
Zadnja izmjena: Seher1921, dana/u 10 jul 2026, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
primussucks
- Kontakt:
Steta.Trebali ste izabrati model kao Hajduk.Nece vam ovo na dobro zavrsiti.Skupljati Ce se navijaci kao i Torcida na rivi da se izglasa spas...
Premijer kantona i ministar u vladi pozivaju, pazi sad, upravni odbor kluba da nađu novac i spase klub, jer oni ne mogu da pokriju sve budžetskim novcem. Halo!? O čemu se radi ovdje?
Ovo je nezapamćeno u fudbalskoj historiji.
Ovo je nezapamćeno u fudbalskoj historiji.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Threeplanetrees
Savez i politika im daju pare da prežive, a ovaj podanik se svezao priča iz nekog podkasta sa 670 pregleda 
Najveca sramota u istoriji sporta u BiH...Seher1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:39Jesi posluso do kraja sta kaze ministar koliko je para dato privatnoj prciji, i kako je ta ista prcija izdala dogovor za smjenu Colpe kakvi prevaranti.
A sta ce tek da se otkrije kad sipa uleti i malo pregleda kako to najskuplja ekipa ima manje plate od kluba koji se bori za opstanak
A ovo da je tesko naci slican slucaj ne trebas dalje od Zageba i Splita
Pa vama je niksic dao da prezivite jadoThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:43Savez i politika im daju pare da prežive, a ovaj podanik se svezao priča iz nekog podkasta sa 670 pregleda![]()
Na Bilinom polju, gdje se okupilo oko 1.500 gledalaca koji su stigli iz Mostara da podrže svoje miljenike.
Bolje pitanje zašto ministarstvo finansira privatni klub i daje im više novca nego udruženju građana, drugo sve i jedan klub dobija pare od saveza, kako naši, tako i strani.
Druga stvar je što kod nas ništa nije normalno, i počiva na ucjenama, što je glavni sponzor lige kladionica, pa je takmičenje i izgubilo smisao neregularnostima.
Druga stvar je što kod nas ništa nije normalno, i počiva na ucjenama, što je glavni sponzor lige kladionica, pa je takmičenje i izgubilo smisao neregularnostima.
Željezničar za život cijeli!
- Threeplanetrees
Preživili smo tako što smo od 1,5 milion koji nam je dao napravili tribinuSeher1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:49Pa vama je niksic dao da prezivite jadoThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:43Savez i politika im daju pare da prežive, a ovaj podanik se svezao priča iz nekog podkasta sa 670 pregleda![]()
Na Bilinom polju, gdje se okupilo oko 1.500 gledalaca koji su stigli iz Mostara da podrže svoje miljenike.![]()
Kolko je Velez dobio iz budzeta, a koliko od saveza?Seher1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:49Pa vama je niksic dao da prezivite jadoThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:43Savez i politika im daju pare da prežive, a ovaj podanik se svezao priča iz nekog podkasta sa 670 pregleda![]()
Na Bilinom polju, gdje se okupilo oko 1.500 gledalaca koji su stigli iz Mostara da podrže svoje miljenike.![]()
- FKS -
NK Još jedno saopštenje 1921.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovo je takav uzas i poraz sporta u drzavi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako su nam srbi šuknuli
Kad je rat stao oni prvi pobjegli sa gHbavice i mi ostadosmo jebbani
Kad je rat stao oni prvi pobjegli sa gHbavice i mi ostadosmo jebbani
- Threeplanetrees
Samo od Vlade FBiH 1,5 milion mi i susjedi. Napravili tribinu od toga susjedi jednu trećinu. Od saveza smo dobili -3 boda ,šest utakmica bez publike i suspenziju dvije godine najboljeg posljeratnog predsjednikaHajdeee je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:53Kolko je Velez dobio iz budzeta, a koliko od saveza?Seher1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:49Pa vama je niksic dao da prezivite jadoThreeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:43Savez i politika im daju pare da prežive, a ovaj podanik se svezao priča iz nekog podkasta sa 670 pregleda![]()
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Zeljo ide na pripreme u Sloveniju a sve se nema...
Dovode se skupi igraci i treneri svake sezone a traze pomoc...
Natkriva im se cetvrta tribina a na Kosevu ne mogu jednu da natkriju...
Sarajevo mora prodati Jattu, Gulia, Maroodzu, Kupresaka da se sve izmiri a oni nisu optereceni potrebom da bilo koga prodaju...
Sve su to nepostene stvari i jednostavno nismo ravnopravni u samom startu....
Ali opet bolje a stojimo od njih
Dovode se skupi igraci i treneri svake sezone a traze pomoc...
Natkriva im se cetvrta tribina a na Kosevu ne mogu jednu da natkriju...
Sarajevo mora prodati Jattu, Gulia, Maroodzu, Kupresaka da se sve izmiri a oni nisu optereceni potrebom da bilo koga prodaju...
Sve su to nepostene stvari i jednostavno nismo ravnopravni u samom startu....
Ali opet bolje a stojimo od njih
Pa znam. Zato je smijesno porediti to sto ste vi dobili, i ovo sto njima uplacuju na mjesecnoj bazi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:55Samo od Vlade FBiH 1,5 milion mi i susjedi. Napravili tribinu od toga susjedi jednu trećinu. Od saveza smo dobili -3 boda ,šest utakmica bez publike i suspenziju dvije godine najboljeg posljeratnog predsjednika
- FKS -
Sta je problem, pšrodajte pomocni, isplatite dugove...
Jok, trebaju penzioneri placati pripreme u Sloveniji, djeca bez roditelja placati dovodjenje igraca, RVI, ce finansirati put na SP u USA...
Bruka, nad brukama...
Obustavi gradnju vrtica, finansiraj 12 stepenica...
Jok, trebaju penzioneri placati pripreme u Sloveniji, djeca bez roditelja placati dovodjenje igraca, RVI, ce finansirati put na SP u USA...
Bruka, nad brukama...
Obustavi gradnju vrtica, finansiraj 12 stepenica...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Fouzi1, Grk1234, Hajdeee, riki46, Tatamata1946, Venom i 37 gostiju.