Mene je samo strah da se sada ne desi podjela medu hordama,mada vjerujem da bi u tom slucaju ovi upravoljubci-placenici bili u izrazitoj manjini.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pametnom je i isaret dovoljan 
Mene je samo strah da se sada ne desi podjela medu hordama,mada vjerujem da bi u tom slucaju ovi upravoljubci-placenici bili u izrazitoj manjini.
Ne zamjeri druze al ne provaljuj se. Kakva cena banka i suspenzije,barem kad sirite babske price raspitajte se a ne da se blamirate jer ga dosta raje zna i prije nego je preuzeo funkciju pa mogu potvrditi da su ovo lazi i babse price iz brijacniceLegendKiller je napisao/la:Pozadina Selimovicevog rada u klubu nije baš onakva kakva je nama predstavljena. On je u klub došao iz jedne banke jer mu je Agencija za bankarstvo izrekla zabranu rada u banci zbog neki malverzacija, nakon toga je došao u klub kao navodno iz ljubavi. Po isteku zabrane rada u bankama, napustio je klub i počeo raditi u drugoj banci. Ako se sjećate dugo je raja tražila njegovu ostavku, a on odbijao, naravno čekajući istek zabrane rada. Čim je zabrana istekla on odjednom podnosi ostavku.
"Nisam je imao ništa protiv Sabrine, ali i pored najbolje volje, smatrao sam da djevojka nije kadra nositi se sa izazovima kluba kakav je FK Sarajevo. Ona nije imala uopšte radnog iskustva na rukovodećem mjestu, bez ikakvog iskustva u menadžmentu, bez ikakvih poslovnih konekcija. Praktično, ona je kod nas tada bila pripravnica."
Eto sto kaze Kusturica - sve je jasno kao dan.
Izjava ovog namazanog muhtara ništa novo ne donese, jer se za ove dvije uhljebice davno znalo kako su došle na pozicije ili se to saznalo kad su počele pokazivati da su ovdje zalutale. Ne dopustite sebi da vas zavaraju njegove izjave i obratite pažnju na njegovu stalnu sujetu koja ga je okrenula naopako i pojela. U njegovim intervjuima najviše je onog JA. Ne može on biti relevantan i ne može on biti njima dželat, jer je i on jedan obični haramija!
Kusturica, namazani seoski muhtar i stručnjak za vjetrove!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U sridu! Ovo je ono “ko o cemu, **** o postenju”.High je napisao/la:Izjava ovog namazanog muhtara ništa novo ne donese, jer se za ove dvije uhljebice davno znalo kako su došle na pozicije ili se to saznalo kad su počele pokazivati da su ovdje zalutale. Ne dopustite sebi ni da vas zavaraju njegove izjave i obratite pažnju na njegovu sujetu koja ga je okrenula naopako i pojela ga. Ne može on biti relevantan i ne može on biti njima dželat, jer je i on jedan obični haramija!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravo to, ali opet ovi trenutni su mi neuporedivo mrži i ljigaviji, mamicu im yebem lopovsku, kakve su samo batine zaslužili, joj što bi volio da se nađe kakva budala da ih istrese iz cipela..High je napisao/la:Izjava ovog namazanog muhtara ništa novo ne donese, jer se za ove dvije uhljebice davno znalo kako su došle na pozicije ili se to saznalo kad su počele pokazivati da su ovdje zalutale. Ne dopustite sebi da vas zavaraju njegove izjave i obratite pažnju na njegovu stalnu sujetu koja ga je okrenula naopako i pojela. U njegovim intervjuima najviše je onog JA. Ne može on biti relevantan i ne može on biti njima dželat, jer je i on jedan obični haramija!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
On je isti muljator ko i ovi sad skupina idiota koji licne interese stavlja ispred kluba,uostalom davno smo ovo trebali presijeci sve ali... uostalom svakom nacijacu koji je na tribini treba zabraniti druzenja sa upravom u suprotnom mrs sa tribineHigh je napisao/la:Izjava ovog namazanog muhtara ništa novo ne donese, jer se za ove dvije uhljebice davno znalo kako su došle na pozicije ili se to saznalo kad su počele pokazivati da su ovdje zalutale. Ne dopustite sebi da vas zavaraju njegove izjave i obratite pažnju na njegovu stalnu sujetu koja ga je okrenula naopako i pojela. U njegovim intervjuima najviše je onog JA. Ne može on biti relevantan i ne može on biti njima dželat, jer je i on jedan obični haramija!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sabrina je ubjedljivo najmanji problem u klubu. Jedina se suprotstavljala mafiji i zamalo nije fasovala zbog toga.
J*** ti fudbal. Listica vodi na Grbavici. Europa 
I treba ovako.I ovo je u cilju odlaska ljudi iz vrha(neizlazak u Evropu).Negdje moras istrpit da bi nesto dobio.Naravno mi kao navijaci trpimo da ne bude zabune.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sumnjam da ce ova bagra da ode ako se ne izbori europa, taman kad bi bili u ligi za opstanak oni svoj 'biznis' ne napustaju.
Bit ce ovo teska i duga borba al ne sumnjam ni najmanje da cemo mi na kraju pobjedit.
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!!
Bit ce ovo teska i duga borba al ne sumnjam ni najmanje da cemo mi na kraju pobjedit.
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa i Kusturica je postavio na kljucna mjesta Dinu i Ibraka pored toliko strucni i kvalitetni ljudi .kengur je napisao/la:"Nisam je imao ništa protiv Sabrine, ali i pored najbolje volje, smatrao sam da djevojka nije kadra nositi se sa izazovima kluba kakav je FK Sarajevo. Ona nije imala uopšte radnog iskustva na rukovodećem mjestu, bez ikakvog iskustva u menadžmentu, bez ikakvih poslovnih konekcija. Praktično, ona je kod nas tada bila pripravnica."
Postoje dva velika problema u klubu : lopovluk i mafija sa jedne i nesposobnost i amaterizam sa druge strane.
Ma i šta će nam, dok je ova garnitura u klubu, na boljitak ni fening neće otić. Da se izborimo sad sa gov.nima, taman 6. završili. Svakako bismo odmah ispali, a ne bi nas bilo na stadionu ukoliko se ne riješe ovi problemi do tad.Memara je napisao/la:**** ti fudbal. Listica vodi na Grbavici. Europa
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dokle ce se plavoj k.urvi šiljiti i gledati kroz prste, ako neko gleda, nevjera za šta nije dao karton čovjeku kojem bi to bio treći... 
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma daleko je on od andjela. Njegov najveci grijeh je sto pri prodaji kluba Tanu je klub dat bez ikakve obaveze sta on treba raditi u buducnosti i bez jasno definisane komunikacije u slucaju problema (contingency plan). Tako da sada kada imas probleme su svima ruke vezane. A sto bi Kenedi rekao onda samo motika pomaze.bordobijeli je napisao/la:Pa i Kusturica je postavio na kljucna mjesta Dinu i Ibraka pored toliko strucni i kvalitetni ljudi .kengur je napisao/la:"Nisam je imao ništa protiv Sabrine, ali i pored najbolje volje, smatrao sam da djevojka nije kadra nositi se sa izazovima kluba kakav je FK Sarajevo. Ona nije imala uopšte radnog iskustva na rukovodećem mjestu, bez ikakvog iskustva u menadžmentu, bez ikakvih poslovnih konekcija. Praktično, ona je kod nas tada bila pripravnica."
Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.(John F. Kennedy )
@skoro slazem se
Ako ste procitali onaj intervju od Kusturice u jednom dijelu govori da im jw Kencho reako da apsolutno nikakav problem nije ni da budu 4-5 i ne izadju u evropu tako da izasli mi ili ne to nista ne mjenja, ova gamad se tjera palicama
Ako koga zanima sastav za danas 90% je ovaj
Sbanovic, sofranac, adukor, mujakic
Halilovic, stanojevic, saric, kuzmanovic
Rahmanovic i krste
Ako koga zanima sastav za danas 90% je ovaj
Sbanovic, sofranac, adukor, mujakic
Halilovic, stanojevic, saric, kuzmanovic
Rahmanovic i krste
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Evolution87
- Kontakt:
evo dobio rahmanovic zuti na Bradini
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Đonom golmanu u prsa, vjerovatno mu nije ni dao zbog tog što bi ih osakatio pred derbi.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dokle ce se plavoj k.urvi šiljiti i gledati kroz prste, ako neko gleda, nevjera za šta nije dao karton čovjeku kojem bi to bio treći...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pavlovic, Sabanovic, Stanojevic, Kuzmanovic, Saric,Rahmanovic, Velkoski, Mujakic, Sofranac, Adukor, Halilovic
klupa : Adilovic, Radovac, Heric, Altiparkamkovski, Crepulja, Mustafic, Lelic
opet ovaj Rahmanovic i Crepulja mora na klupu.
klupa : Adilovic, Radovac, Heric, Altiparkamkovski, Crepulja, Mustafic, Lelic
opet ovaj Rahmanovic i Crepulja mora na klupu.
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 41 gost.