Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 05 maj 2014, 11:41

Tino Susic na mundijal? :lol: . Ali hajde, makar je pozvao Mumeta

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

voltron30
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la voltron30 » 05 maj 2014, 11:42

Ne zna čovjek šta da misli, a da nije neka psovka! U 21. vijeku nama se dešavaju takve očite stvari nepotizma i korupcije. Definitivno se stanje u državi odražava i u reprezentaciji. Glavonje rade šta hoće, mi vidimo, znamo al' šutimo, 'ebai ga.
Bruka, sramota, čemer, jad...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 maj 2014, 11:42

Bravo Pape :thumbup:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 05 maj 2014, 11:42

phily je napisao/la:90 % foruma je znalo kakav će spisak biti :roll: . Niti jedan igrač nije iznenađenje.....
očekivali jesmo, mislio sam da će se bar malo opametiti
još ova izjava za ovog Tina :lolno: al mi čovjek syeba ovako lijep dan kuknjava
#Ynwa

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 05 maj 2014, 11:42

ušanović je bio mila majka za papeta :? :? uglavnom od svejtskog ne ocekivat nista, cuvat nerve i pripremit se za debakl od Argentine i Nigerije. Nadat se jednom bodu protiv Irana i to je to :guz: . Nervirat se zbog vršajevića i sušića :puke: :puke: :guz: :guz:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 maj 2014, 11:43

phily je napisao/la:90 % foruma je znalo kakav će spisak biti :roll: . Niti jedan igrač nije iznenađenje.....
Ima tih 10% sto ocekuju 10-15 novih pa se sad cude kao sto ih nema.

Ocekivan spisak sasvim, eto Besic je dobio poziv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 11:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:al mu se mora spocitati Murinjovski dodir i manir...jednim potezom je ubio svu euforiju pred SP i sklonio sav pritisak sa igraca na sebe :mrgreen:

kad njeg boli q, sto bi se ja sikirao..i onak nije bitno hocel te Iran nakantat vec da agencija zaradi :D

tacno jbt koja konjina, prvi put ides na sp, treba sve da gori i dodje ovakva budala sjebe ljudima sve hahaha
:thumbup: :thumbup: :kafa:

Ode on posle SP. Bol ga kita za BIH...
Kakvu mi "legendu nogometnu imamo" tacno sramota reci da je legenda nogometna... koji :oops: :facepalm:

Prcic zao mi momka. :(

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 05 maj 2014, 11:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:al mu se mora spocitati Murinjovski dodir i manir...jednim potezom je ubio svu euforiju pred SP i sklonio sav pritisak sa igraca na sebe :mrgreen:

kad njeg boli q, sto bi se ja sikirao..i onak nije bitno hocel te Iran nakantat vec da agencija zaradi :D

tacno jbt koja konjina, prvi put ides na sp, treba sve da gori i dodje ovakva budala sjebe ljudima sve hahaha
Upravo to druze, nek se j..e i on i ti njegovi puleni. Sve sto si napisao stoji i to je to :thumbup:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 maj 2014, 11:44

Pa je l' na prvenstvo putuje 23 ili 24 igraca?

Moglo je i gore, ali i puno bolje. Ja sam poprilicno zadovoljan, moram biti.

I ja bih umjesto Sunjica stavio Arslanagica (u slucaju da je sredio sve potrebno) ili Pandzu, koji je ipak puno vise dao nasoj reprezentaciji, a i po pitanju forme nije nista losiji od Tonija. Na spisku sam ocekivao i Susica i Hadzica, jer ako pozove samo bratica, onda nece imati adekvatno objasnjenje sto nema ovog drugog, kad su obojica imali blijedo izdanje protiv Egipcana. Volio bih da je umjesto njih dvojice poveo Zahirovica i Prcica. Prvi, po mom misljenju, gotovo da nije nikad podbacio u timu reprezentacije i mislim da je zasluzio put u Brazil, bez obzira na cinjenicu da nikad ne igra za svoj klub. A, Prcic jednostavno kvalitetom zasluzuje da se nadje na spisku. Umjesto Ibricica sam volio vidjeti Zeca. Igraju u istoj ligi, Zec svakodnevno zabija u 3 puta boljoj ekipi, a jos je Ibricic totalno van forme.

Nema veze, ako ce pozivanje Susica i Ibricica donijeti mir u ekipi, pa dovraga, neka ih tu gdje jesu. Nepravda jeste, to je svima jasno. Oni ionako nece sakupiti vise od 20 minuta zajedno u sve tri grupne utakmice. Barem ne bi trebali... U pripremnim utakmicama uigrati Besica na poziciji zadnjeg veznog i to je to.

Nek' nam je sretno!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 05 maj 2014, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 maj 2014, 11:45

komšija moj, meni nikakav ali baš nikakav spisak ne može ubiti euforiju pred SP...imam osjećaj da neki kontaju da nije pozvao Sušića a da jeste npr. Zeca ili Zahirovića da kontaju da bi u tom slučaju bili svjetski prvaci

kamo sreće da nama ovih 12-13 ili koliko već glavnih igrača budu zdravi i spremni

@blek_stena ... jel se ti zajebavaš sa ovim postom ili si fakat ozbiljan, jer ako su ozbiljan, onda ovaj forum ima jedna veliki problem, potvrđenu budalu kao člana
Undici stelle - ACM 1899

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 05 maj 2014, 11:45

Ni Hadzic ni Tino neće dobit ni minute, nemojte se sikirati džabe :D Bitno je da imamo tih nekih 13-14 igraca i da se oni aBd ne povrijede.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 11:46

imperator10 je napisao/la:Ni Hadzic ni Tino neće dobit ni minute, nemojte se sikirati džabe :D Bitno je da imamo tih nekih 13-14 igraca i da se oni aBd ne povrijede.
To nas i ubija... takvo razmisljanje.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 05 maj 2014, 11:46

Isti ko naš Sajo... samo što on ima normalan savez :rol: slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 05 maj 2014, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 maj 2014, 11:46

Realno, sledeci igraci ne bi pod normalnim okolnostima smjeli biti na spisku:

1. Sunjic
2. Ibricic
3. Vrsajevic
4. Susic Sven
5. Hadzic

Razlog, nemaju kvalitet ni pod razno. Dakle 5 od 23 ili 21,74 % kompletnog spiska.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 maj 2014, 11:46

Zaha je zaslužio poziv prije Tine.

Momak kad god je igrao, borio se i grizao kao pit bull, u dva navrata je ''žrtvovan'' protiv Portugala kao ratnik koji treba da čuva Ronalda i svoj posap protiv jednog od najboljih igrača danšnjice je odradio besprijekorno, kao i tekmu protiv Grčke.

Nek' nam je sretno!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 11:48

1988risha je napisao/la:Isti ko naš Sajo... samo što on ima normalan savez :rol: slika
Ovaj 38 igraca nabacao :lol: jedan je Safet...sa 24 ce na SP iako je 23 dozvoljeno.
Ceka se povr. tokom priprema Mujdze. Komotno onda 23 nije bitno pozicija Avdija moze biti bek desni, napadac, krilo, zadnji vezni pa i golman :shock: :lol: a kladim se da isti se nebi nasao ni na sirem spisku Nigerije od 50 kusur igraca.. Jedan je Avdija, drugi je Tino :facepalm:
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 05 maj 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 maj 2014, 11:48

arelinho je napisao/la:
Head je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Kod mene evo odlicno pravo,a kod tebe Jasko jako lose gotovo nikako ne ide vec duzi niz godina
Sta to ne ide?
Ma nema brate trofeja pa se lose osjecas :)
Uspust ima par igraca iz ove lige sto su sigurno zasluzili poziv prije Susica i Vrsajevica,ali ne mogu dobiti poziv jer ne igraju u Hajduku...
Ti neki vidovnjak pa znas kako se ja osjecam ? :kafa:
Bas mi je fino,rahatluk neki,a gust citati ove sto nam zele poraze.

Slazem se da Susic i Vrsajevic nisu zasluzili poziv,al nije sve tako kako izgleda.
1946

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2014, 11:49

DonCorleone je napisao/la:Realno, sledeci igraci ne bi pod normalnim okolnostima smjeli biti na spisku:

1. Sunjic
2. Ibricic
3. Vrsajevic
4. Susic Sven
5. Hadzic

Razlog, nemaju kvalitet ni pod razno. Dakle 5 od 23 ili 21,74 % kompletnog spiska.
Poziv Sunjicu mogu nekako i razumjeti bilo je pitanje Sunjic ili Pandza i on se odlucio za ovog sto igra standardno u klubu. Al ostala 4 nemaju sta traziti na SP-u!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 05 maj 2014, 11:49

Gdje spisak od 30 igraca?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 maj 2014, 11:50

Igrači poput Prcića koji izraze opravdano nezadovoljstvo ostanu bez SP, a oni koji se uvuku u pakaš uživaju u Brazilu. Nema nama napretka još dugo vremena.
Šta kaže Pape, nije se Prcić pokajao, a jok eto Džeko se pokajao :urnebes:
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.