Kojih 3000 krv ti ekstremističku J***Combattente87 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:38Evo slika i prilika vašeg razmišljanja i sljepila, e sramoto! Preko 3000 civila, pa samo u kravicama je za jedno veče poklano preko 150 ljudi na Božić....Vidiš, ja nigdje ne pravdam zločin u Srebrenici a vi se satrašte branjenjem klanja nedužnih Srpskih civila na najgnusniji način na kojem bi i ustaše pozavidile, da ne idem dalje kako ste na patnji vlastitog naroda u džepove milijarde strpali, jer to je već posebno degutantno i gnusno....Arma00 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:33Nije da potcjenjujem i jednu žrtvu, svima treba dati isti omaž, ali ne možeš poredit Bratunac gdje je stradalo 100-150 civila, sa Srebrenicom gdje je broj 8.000+Combattente87 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:28
Upravu si, masakra nad Srbima po okolnim selimaCijelo selo poklali na najradosniji Hrišćanski praznik i onda zasjeli za astale da se počaste....
Opet kažem, pojedinačno je svaki civil isto, ali često čitam kada se spomene Srebrenica, druga strana ide sa Bratuncem.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Priznajem naravno, ne treba presuda za nesto sto je vidio cijeli svijet.Zigazaga je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:32Momak,odluči se. Jeli Haški tribunal relevantan ili ne. Priznaješ li njegove presude ili ne?!
Bijele trake ste stavljali ljudima i ubijali ih samo zato sto su muslimani.
Mojne mi ovdje neku finocu ti fin ovo ono a onda ovakvi postovi, razguli i ti u pm.
MNON
Momak,liječi se.Noke995 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:39Priznajem naravno, ne treba presuda za nesto sto je vidio cijeli svijet.
Bijele trake ste stavljali ljudima i ubijali ih samo zato sto su muslimani.
Mojne mi ovdje neku finocu ti fin ovo ono a onda ovakvi postovi, razguli i ti u pm.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Klasično pranje od odgovornosti
90% komandnog kadra ARBiH-a koji je bio optužen za zločine poslan je ili su sami otišli u Hag, dok ogroman broj vaših baškari jaja po Srbiji i RS-u. Da smo pametni pa ko Mossad poslije Drugog svj. rata bi vas lovili ko na**ste.
Zadnja izmjena: NeSamSafetee, dana/u 11 jul 2026, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Lijecite se vi, nije moj narod pravio genocide i progone, masovne grobnice raskopavo i premijestao.Zigazaga je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:42Momak,liječi se.
Rak balkana, niko vas ne voli.
Najbolesniji narod na svijetu, sjeme vam se zatrlo ako Bog da.
MNON
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:29
Zlatni ljiljan
Prije 34 godine ubijen je Dževad Begić Đilda: Živio je za Želju, poginuo je braneći grad Sarajevo
The saddest thing in life is wasted talent.
Momak,ne provaljuj se. Nije rat 92- 95 jedini rat na ovim prostorima.Ako geć bi pričali o "mom" i "tvom" narodu,mogli bi dosta tiga spominjati. O tome ko je 1941.godine dočekao fašiste sa cvijećem i ovacijama,do mnogo toga još.
Ali veća sam ja budala što se upuštam u razgovor sa osobom čiji je IQ manji od sobne temperature.
A izvinjavam se ostalim noemalnim forumšiima što sam uopšte ušao u prepirku s tobom i spustio se na tvoj nivo.
I da,duvaj ga majmune.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko ima savjesti doci i provocirati na ovaj dan.
Po meni onaj ko provocira i opravdava skoro isti je kao i onaj sto je ubijao.
Smece pogano je smece pogano.
Da ste i trun ljudi koliko niste priznali bi ste sta se dešavalo,al ne nastavljate idalje decenije i decenije.
Kako možete,majku li vam vašu kako možete?
Da ste i trun ljudi koliko niste priznali bi ste sta se dešavalo,al ne nastavljate idalje decenije i decenije.
SMRT SVIM NEPRIJATELJIMA BOSNE I HERCEGOVINE!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Mogu evo i dopusteno im je da dodju i seru ovdje.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 22:01Ne mogu da vjerujem da neko ima savjesti doci i provocirati na ovaj dan.
Administracija **** sve dopusta, jos bi pricalo o 41’ majku im poganu.
MNON
Sta se ti izvinjavas gnjido ljudska, krivo ti sto si provaljen mamu ti cetnicku J***.Zigazaga je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:59Momak,ne provaljuj se. Nije rat 92- 95 jedini rat na ovim prostorima.Ako geć bi pričali o "mom" i "tvom" narodu,mogli bi dosta tiga spominjati. O tome ko je 1941.godine dočekao fašiste sa cvijećem i ovacijama,do mnogo toga još.
Ali veća sam ja budala što se upuštam u razgovor sa osobom čiji je IQ manji od sobne temperature.
A izvinjavam se ostalim noemalnim forumšiima što sam uopšte ušao u prepirku s tobom i spustio se na tvoj nivo.
I da,duvaj ga majmune.
Gdje ti je i kad moj narod napravio genocid?!
Taraba vam je ovdje ima da vam psujem svaki dan od danas bilo kakav post da napisete ovdje.
Smradovi cetnicki.
MNON
Pa ne reagujte, ne citirajte, iskulirajte, izgubiće se u masi.
Fakat ste retardirani. Čuj pričati sa majmunom i očekivati da ti odgovori.. i onda se ibretiti kad ne odgovori.
Fakat ste retardirani. Čuj pričati sa majmunom i očekivati da ti odgovori.. i onda se ibretiti kad ne odgovori.
The saddest thing in life is wasted talent.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
admin je jedini krivac, samo mu link streama smetaNoke995 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 22:07Mogu evo i dopusteno im je da dodju i seru ovdje.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 22:01Ne mogu da vjerujem da neko ima savjesti doci i provocirati na ovaj dan.
Administracija **** sve dopusta, jos bi pricalo o 41’ majku im poganu.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Cestitam ali nece dugo trajati, titula se vraca u Sarajevo vec na zimuMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:00Ispričavam se na off topicu ali upravo smo na Pecari potvrdili titulu prvaka pripremnih utakmica (natjecanje u rangu Superkupa)
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Pitari na aparatimaMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:00Ispričavam se na off topicu ali upravo smo na Pecari potvrdili titulu prvaka pripremnih utakmica (natjecanje u rangu Superkupa)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakvo razmišljanje, kada se uračunaju i vojne žrtve, ne samo Bratunca nego i okolnih mjesta broj stradalih Srba je oko 1.500, to ne kažem ja, nego svi relevantni izvoriCombattente87 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:38Evo slika i prilika vašeg razmišljanja i sljepila, e sramoto! Preko 3000 civila, pa samo u kravicama je za jedno veče poklano preko 150 ljudi na Božić....Vidiš, ja nigdje ne pravdam zločin u Srebrenici a vi se satrašte branjenjem klanja nedužnih Srpskih civila na najgnusniji način na kojem bi i ustaše pozavidile, da ne idem dalje kako ste na patnji vlastitog naroda u džepove milijarde strpali, jer to je već posebno degutantno i gnusno....Arma00 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:33Nije da potcjenjujem i jednu žrtvu, svima treba dati isti omaž, ali ne možeš poredit Bratunac gdje je stradalo 100-150 civila, sa Srebrenicom gdje je broj 8.000+Combattente87 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:28
Upravu si, masakra nad Srbima po okolnim selimaCijelo selo poklali na najradosniji Hrišćanski praznik i onda zasjeli za astale da se počaste....
Opet kažem, pojedinačno je svaki civil isto, ali često čitam kada se spomene Srebrenica, druga strana ide sa Bratuncem.
To za krađu para si u pravu, ali to su krale političke elite, ne narod, i to je tako svuda, ne samo kod nas.
Željezničar za život cijeli!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑11 jul 2026, 22:19Pitari na aparatimaMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:00Ispričavam se na off topicu ali upravo smo na Pecari potvrdili titulu prvaka pripremnih utakmica (natjecanje u rangu Superkupa)
Pravite ražanj dok je zec u šumi, branioc tog trofeja tek treba da krene igrati pripripremne utakmice. Inaće, za neupućene, posljednja dva trofeja kao i trofeji publike, krase vitrine manjeg sarajevskog kluba.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Za ove što se ovdje raspravljaju sa četnicima. Učite nešto od najboljih među nama.
Ja sam vojnik koji ne pregovara. Zar sa zločincima pregovarati!?
Ja sam vojnik koji ne pregovara. Zar sa zločincima pregovarati!?
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

.png)