FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ona je klasicna seljancica koja nije savladala osnove maternjeg jezika i tu sva prica staje.
Ko je nju i kako doveo ne znam a da na toj poziciji mora biti itekako 'cvrsce' ime to znam.
Ko je nju i kako doveo ne znam a da na toj poziciji mora biti itekako 'cvrsce' ime to znam.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
O kojem alpasincu pricas brate,ja sam sa alipasina moze i u PP ako nije problemmma_hz je napisao/la:Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
Izgleda da ce skaut zadnji 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čini mi se ili stidljivo braniš Sabrinu?muhamedhulk je napisao/la:Mislio sam na diplomu iz Espane, sportsko pravo zavrsila. Sad kako to sve funkcionise u Klubu..ne znam. Cini mi se da nw krade, sve ostalo sto ne zna jos - nauci se.
Bojim se da ne trosimo ljudstvo bezze.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Orangina85
- Kontakt:
Koji "Alpasinac"? Panjeta zivi za sebe i za tribinu i desila se situacija koja se odavno kotrlja a na koju je starija ekipa upozoravala. Tribina postaje po prioritetima iznad kluba i nebitno je hoce li se klub ostetiti bitno je da tribina isfura svoje.mma_hz je napisao/la:Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
Bio sam ja dugo na tribini i sjecam se perioda kada se pratila utakmica i shodno tome vodilo navijanje i desavanja na istoj pa se npr prekid nije pravio kada na terenu pritiscemo protivnika i tada se spica pravila i forsiralo navijanje. Znalo se kada se furaju i uce nove pjesme.
Da se razumijemo sva ova omladina je istog kova i ove dvije "frakcije" ako se mogu tako nazvati.
Ko prati sta pisem upratio je da mi je uvijek u fokusu boljitak kluba i da su sve informacije koje iznesem tacne. Takodjer mi u duhu normalne rasprave nikad nije palo napamet da napisem za sabrinu da je "**** raspala" iako sam stava da je svaki dan koji ona provede u klubu ogroman korak nazad za sarajevo. Vidjecemo sta ce se dalje desavati i bice zanimljivo hoce li se nastaviti borba za klub od strane tribine ili ce stati na ovome. Hoce li se nastaviti bojkot i tako dalje.
Ko su ovi central force?
-
bordobijeli
- Kontakt:
bravo ko je bio prije na sjeveru i ko sad ode zna o cemu pricas ,nema vise pozitive na sjeveru grupa se zatvorila u manju grupu ljudi i guraju svoju furku ,zbog toga sjever izgleda ovako sad s jedva 400 ljudi . ljudi hoce da se osjecaju sigurni i da je pozitivna atmosfera na tribini a ne da razmislja hoce li mu neko šamar opalit sto ne pjeva neku pjesmu .Orangina85 je napisao/la:Koji "Alpasinac"? Panjeta zivi za sebe i za tribinu i desila se situacija koja se odavno kotrlja a na koju je starija ekipa upozoravala. Tribina postaje po prioritetima iznad kluba i nebitno je hoce li se klub ostetiti bitno je da tribina isfura svoje.mma_hz je napisao/la:Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
Bio sam ja dugo na tribini i sjecam se perioda kada se pratila utakmica i shodno tome vodilo navijanje i desavanja na istoj pa se npr prekid nije pravio kada na terenu pritiscemo protivnika i tada se spica pravila i forsiralo navijanje. Znalo se kada se furaju i uce nove pjesme.
Da se razumijemo sva ova omladina je istog kova i ove dvije "frakcije" ako se mogu tako nazvati.
Ko prati sta pisem upratio je da mi je uvijek u fokusu boljitak kluba i da su sve informacije koje iznesem tacne. Takodjer mi u duhu normalne rasprave nikad nije palo napamet da napisem za sabrinu da je "**** raspala" iako sam stava da je svaki dan koji ona provede u klubu ogroman korak nazad za sarajevo. Vidjecemo sta ce se dalje desavati i bice zanimljivo hoce li se nastaviti borba za klub od strane tribine ili ce stati na ovome. Hoce li se nastaviti bojkot i tako dalje.
Elvirovci, predvođeni mafijašem i narkomanom Emirom Kundom.hrn je napisao/la:Ko su ovi central force?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Kundo mafijas hahahahahahahahah ako je iz straha ranio Sljivu ne znaci da je mafijas.E cuj Kundo mafijas hahahaha
Ko Ce ti bolan samar opaliti ako ne pjevas??Ko??
Nemoj zezati orangina uvijek je sjever palio oko 60te minute bez obzira na rezultat i dal pritiscemo ili ne.Ono sto se desilo kad je bio "zapad " dosao na svoje je nesto sto se nece opet desiti za naseg zivota.Kohezija koja se tad spojila i srce pravih momaka koji su voljeli Sarajevo.Panjeta mali zivi za Sarajevo i svi njegovi tako da ti nije bilo na mjestu da ga prozivas.Nije Panjeta Horde zla koji su izasli u javnost na kraju krajeva
Nemoj zezati orangina uvijek je sjever palio oko 60te minute bez obzira na rezultat i dal pritiscemo ili ne.Ono sto se desilo kad je bio "zapad " dosao na svoje je nesto sto se nece opet desiti za naseg zivota.Kohezija koja se tad spojila i srce pravih momaka koji su voljeli Sarajevo.Panjeta mali zivi za Sarajevo i svi njegovi tako da ti nije bilo na mjestu da ga prozivas.Nije Panjeta Horde zla koji su izasli u javnost na kraju krajeva
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako je slucajno pocinio krivicno djelo pokusaj ubistva i to priznao, ne znaci da je mafijas, a? Rasparcava drogu, kurci se s pistoljem po gradu, ma kakav on, a?
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja ti kazem da nije ni blizu atmosfera na sjeveru kao u periodu 2010 -2015 to svako zna . puno pozitivnija atmosfera je bila opustenije a navijalo se Bgm svi najbolji klipovi su iz tog vremena od špice volim volim samo tebe pa na dalje . sad je to sve nekako smrknuto arogantno .mma_hz je napisao/la:Kundo mafijas hahahahahahahahah ako je iz straha ranio Sljivu ne znaci da je mafijas.E cuj Kundo mafijas hahahaha
To ti se kaze,"moze kome moze"UltraSA je napisao/la:Ako je slucajno pocinio krivicno djelo pokusaj ubistva i to priznao, ne znaci da je mafijas, a? Rasparcava drogu, kurci se s pistoljem po gradu, ma kakav on, a?
To moze znaciti da je klosar,narkoman koji Ce ubrzo ili u zemlju ili u Zenicu al mafijas ne.
FK SARAJEVO.
Momci, ovo nije mjesto gdje se raspravlja ko je koga ranio, ko je mafijas isl. ili ovo sto pojedinci pozivaju na linc ovog ili onog...
Necu da brisem, ispasce ko da nedobog biram neke strane, ali birajte malo teme koje su za sportskog foruma a koje nisu.
Necu da brisem, ispasce ko da nedobog biram neke strane, ali birajte malo teme koje su za sportskog foruma a koje nisu.
Isti je to **** za bh prilike.mma_hz je napisao/la:To ti se kaze,"moze kome moze"UltraSA je napisao/la:Ako je slucajno pocinio krivicno djelo pokusaj ubistva i to priznao, ne znaci da je mafijas, a? Rasparcava drogu, kurci se s pistoljem po gradu, ma kakav on, a?
To moze znaciti da je klosar,narkoman koji Ce ubrzo ili u zemlju ili u Zenicu al mafijas ne.
-
bordobijeli
- Kontakt:
moze li neko reci sta donosi odlazak Elvira na kojoj pozicije je bio uopšte u klubu
Sto ti je bio Mirso Kukic u SDA to ti je Kantardzic u FKS.bordobijeli je napisao/la:noze li neko reci sta donosi odlazak Elvira na kojoj pozicije je bio uopšte u klubu
FK SARAJEVO.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a jbt sad moram trazit ko je Mirso Kukicmma_hz je napisao/la:Sto ti je bio Mirso Kukic u SDA to ti je Kantardzic u FKS.bordobijeli je napisao/la:noze li neko reci sta donosi odlazak Elvira na kojoj pozicije je bio uopšte u klubu
Moras onda u BOnovicebordobijeli je napisao/la:a jbt sad moram trazit ko je Mirso Kukicmma_hz je napisao/la:Sto ti je bio Mirso Kukic u SDA to ti je Kantardzic u FKS.bordobijeli je napisao/la:noze li neko reci sta donosi odlazak Elvira na kojoj pozicije je bio uopšte u klubu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Definitivno da je ne svatljivo da klub kao FK SARAJEVO vodi dvije osobe koje nikad nisu imali nikakve veze sa bh fudbalom i da klub vode tri osobe koje ni bosanski jezik ne pricaju cisto. Plus rezultat sve gori i gori. To je za podnosenje ne opozive ostavke.
Al nikad necu podrzavat, da ljudi sa trbina navijaci prisiljavaju ljude na otkaz sa prijecenjem tucom tih ljudi ili napadanje porodice. Bojkot prazne trbine parole to je ok i 100% podrzavam al ako ce nekog neko pretuc zato sto nezna poso radit pa ovo je 21 vjek.
Ja volim FK SARAJEVO al da sam doktor fudbala i da imam sve u malom prstu kako bit vjecni sampion nebi preuzeo klub ako je trebine iznad kluba i ako ce me neko zasrest pretuc il prijetitdovest moju porodicu i privatni biznis cim rezultati nisu na nivou.
Kusturica lopov krao pare preko mng
Ibrakovic lopov pokro preko mng ugovere
Baljic lopov mafijas
Dino fening pokro gepek ovo ono
Hujic nije bio lopov al je krijo lopvluke krivac
Elvis lopov ne izbaciv
Njuska neznalica lopov
Valentin neradi
Sabrina stuha kuna neznalica lopovka pijanica
Jesic lopov doveo brazilce rastjero uzo 8000000 km
Husref brani lopove u talu
Kamerman lopov nemoze ga nato istjerat
Jel ikad iko otiso iz kluba da smo mi rekli bio cestit odan i posten covjek
Al nikad necu podrzavat, da ljudi sa trbina navijaci prisiljavaju ljude na otkaz sa prijecenjem tucom tih ljudi ili napadanje porodice. Bojkot prazne trbine parole to je ok i 100% podrzavam al ako ce nekog neko pretuc zato sto nezna poso radit pa ovo je 21 vjek.
Ja volim FK SARAJEVO al da sam doktor fudbala i da imam sve u malom prstu kako bit vjecni sampion nebi preuzeo klub ako je trebine iznad kluba i ako ce me neko zasrest pretuc il prijetitdovest moju porodicu i privatni biznis cim rezultati nisu na nivou.
Kusturica lopov krao pare preko mng
Ibrakovic lopov pokro preko mng ugovere
Baljic lopov mafijas
Dino fening pokro gepek ovo ono
Hujic nije bio lopov al je krijo lopvluke krivac
Elvis lopov ne izbaciv
Njuska neznalica lopov
Valentin neradi
Sabrina stuha kuna neznalica lopovka pijanica
Jesic lopov doveo brazilce rastjero uzo 8000000 km
Husref brani lopove u talu
Kamerman lopov nemoze ga nato istjerat
Jel ikad iko otiso iz kluba da smo mi rekli bio cestit odan i posten covjek
Adnan Dzemidzic je pobjegao od Blekica npr kad je vidjeo da je ovaj tu da se zajebaje.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Bejker, Jadnimi, johntravolta123, nedimmmm1337, Vanja8 i 52 gosta.