FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 dec 2017, 16:36

Đećekoslika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 dec 2017, 16:37

MocMahale444 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Strasni bek projic :tokralju:
Imal ko da ga ti gotivis a da igra za nas tim :think:
Neandertalac je napisao/la:Kajkut, Elsner, Projic, tegoba gledati. Ne osporavam ih Boga mi teren je grozan ali nam yebu mater zbog njih.

Zec promašaj sezone i kazna slijedi.
Kajkut je slab, reci nam Nea. Ti sve znasssss :njanjanja:

Monci je napisao/la:Jeste li dočekali usta vas yebem!!!! Lajte kerovi!!!!
Miran budi :shh: uzbudis se previse ohani, sabur nasi smo.
Rokoko87 je napisao/la:Jesmo postali chokeri u pm
Letis opet pred rudu ;) 6b sad ti dao i kajem se. Pesimizam u toku utamice. Zapamti mi smo Zeljo.
Sandokan87 je napisao/la:Ma treba spustiti zavjesu na ovaj jesenji dio prvenstva. Imamo polufinale kupa, bod zaostatka za Zrinjskim. Dobro je kako je moglo biti. Najavljivao sam da ce ova utakmkca sa Radnikom biti najteza od svih 5 koje smo igrali u zadnje vrijeme. LAHKO CEMO! E to je to. Nema LAHKO CEMO. Izadji pobij se na terenu za 3 boda. Dodjes do vode i ne napijes se. U dobroj smo situaciji za proljece, hoce li to znati iskoristiti pitanje je koje se postavlja.
:urnebes: Bilo je jos 45 minuta do kraja. Sando nas gusar, dobar nije los ali nekad nije sav svoj. Jedi sniker.

irfo je napisao/la:Haj bar napadamo na ovu bolju stranu sad, ima jos kakve takve sanse da se ovo izjednaci

To je jedino sto mi je bilo na pameti. Tamo na onoj strani klizaliste komotno.
Monci je napisao/la:Bgm teško. Teren nikad gori, a vidi se da nam fakat fali svježine...
:urnebes: :urnebes: ti bas uporan ha.
Virtu4l je napisao/la:strašno
monte niga :kafa: i ja mislim trebali smo 5 komada uvaliti u drugom.

Bravo momci, svaka cast. Svi ste igrali kako treba ali ovo je opomena da kad igras protiv favorita :D kao sto je Radnik (hvala Bogu za srecu protiv njih) moras ih ozbiljno sHHHHvatiti.
Adzeme prestani eksperimentisati s Rok Elsnerom u vaznim tekmama, daj mu zadnjih 20 minuta pri dobrom rezultatu, nikako starter da bude.
Jos jednom svaka cast na hrabrosti pa tek onda borbi i zalaganju na terenu.
6 od 6 Hvala Allahu dragom :bow: :pray:
Buraz jesmo Zeljo ali ni najoptimisticniji nebi danas predvidjeli onakav preokret. Poslije 0-2 i onakvog terena samo sam molio Boga da ne izgube, bar x da izvuku. Da su kiksali danas ja nebi zamjerio ni jednom clanu uprave, treneru, igracu. Da je neko ponudio polufinale kupa i bod zaostatka svi bi skinuli gace i naguzili se. Ovo je idealno ispalo.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2017, 16:39

Hvala im za ove dvije sedmice, trebalo nam je ovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 10 dec 2017, 16:39

Ramović :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 dec 2017, 16:40

Kakvo drugo poluvrijeme kakav preokret e to samo moze Zeljo... Svaka vam cast Momci i Ado Hvala za ovu polusezonu .... :tokralju: :tokralju:

Sinan Ramovic kakva je to masina i igracina :tokralju: :tokralju:

Graovac najaci stoper lige kako momak gine svaku tekmu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Zakaric strasan , Zec doso sebi trci ko navijen ... Hajdar mali zvjerka :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Volim te zeljo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2017, 16:41

shminka je napisao/la:Ramović :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Uz Zakarića, naš najbolji igrač.

Kad se sjetim da mu je Zeba uzimao mjesto ranio bih se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2017, 16:41

Nakon onako očajnog prvog poluvremena svaka kritika je bila na mjestu. Kome je ono ok neka se maljem u glavu udari.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 dec 2017, 16:42

Sandokan87 je napisao/la:Buraz jesmo Zeljo ali ni najoptimisticniji nebi danas predvidjeli onakav preokret. Poslije 0-2 i onakvog terena samo sam molio Boga da ne izgube, bar x da izvuku. Da su kiksali danas ja nebi zamjerio ni jednom clanu uprave, treneru, igracu. Da je neko ponudio polufinale kupa i bod zaostatka svi bi skinuli gace i naguzili se. Ovo je idealno ispalo.

taj sam :rol:

Nego dobro rece Irfo sacekaj drugu stranu i drugo pol. Pesimizam ide prije utakmice ne tokom utakmice. Losa energija se prenosi.
Koeeee prviiiiii

Vezano za kup i one forumase sto kaze da to nije bitno:
Sanse u kupu su nam solidne, ono zapeti u kupu isto jer tamo smo mali favoriti dok je liga druga prica, vec sam rekao i eto 6/6.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 dec 2017, 16:44

Njihov prvi gol niko od nas sa sjevera nije vidio. Oni i proslavili dok smo mi vidjeli da gubimo zbog onog dima.[emoji38]

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 dec 2017, 16:45

Na proljece smo na dva fronta. :bih:
- Zeljeznicar -

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 dec 2017, 16:46

MocMahale444 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Buraz jesmo Zeljo ali ni najoptimisticniji nebi danas predvidjeli onakav preokret. Poslije 0-2 i onakvog terena samo sam molio Boga da ne izgube, bar x da izvuku. Da su kiksali danas ja nebi zamjerio ni jednom clanu uprave, treneru, igracu. Da je neko ponudio polufinale kupa i bod zaostatka svi bi skinuli gace i naguzili se. Ovo je idealno ispalo.

taj sam :rol:

Nego dobro rece Irfo sacekaj drugu stranu i drugo pol. Pesimizam ide prije utakmice ne tokom utakmice. Losa energija se prenosi.
Koeeee prviiiiii

Vezano za kup i one forumase sto kaze da to nije bitno:
Sanse u kupu su nam solidne, ono zapeti u kupu isto jer tamo smo mali favoriti dok je liga druga prica, vec sam rekao i eto 6/6.
Imas moj post odmah nakon Viteza pa ces vidjeti sta sam ja pisao kad su svi ovdje padalu i odisali pesimizmom. Najavio pobjede protiv Borca, Sarajeva, Sirokog i prolaz u kupu, alu sam isto tako i tad a i prije dva tri dana najavio da ce danas za nas biti najteza utakmica. Prvo poluvrijeme igrali bas onako kako smo igrali cijelo prvenstvo do Banjaluke, bas kao svileni igraci, drugo pol izasli, muski da se pobijemo ma bukvalno na noz i rezultat je tu. Samo priprema, motivacija i tuca na terenu za svaku loptu i citiraj me na kraju bez pojacanja ovakav kakav je roster sad uzima duplu krunu!!!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 dec 2017, 16:46

Nije to bitno jer vi zapravo nemate pravo da kritikujete dok jos ima 45 min, a hvala Bogu u zadnje vrijeme nas je poslo. Bolja strana ide, vidis da znamo igrati. Kad si jaci, jaci si i vozdra. Odo pitare farbati u plavo. Vi sad pocnite okivati igrace u zvijezde.

Sefko J*** ti pleme okano.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 dec 2017, 16:46

Ma nije bio problem što se gubilo na poluvremenu, nego kako smo izgledali na terenu u prvom poluvremenu. Vukli se jedva. Ja sam fakat mislio da smo "ispuhali" i da kuveta nema u igračima. Al šta im Ado uradi u svlačionici, nevjerovatna snaga po onakvom blatu. Fakat su kao grtalice izgledali svi.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 dec 2017, 16:48

Zenzo je napisao/la:Na proljece smo na dva fronta. :bih:
Jos jace jos bolje ce bit sigurno uz par dobrih pojacanja ...

Al DANIEL GRAVAC kako taj covjek ginee za sveti tres ,, kako se bori polupovredjen je igro, kakav je to prije svega Covjek pa fudbaler , s njim podihitno produzit ugovor podebljat malo novcanik momak je znaci Boze :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 10 dec 2017, 16:48

krepo je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Kad će Adžem skontati da Elsner i Kajkut ne smiju biti starteri? Samo im još Zeba fali i da imamo onaj identični sastav koji je prosuo bodove protiv Viteza. Zar mu nije jasno da je upravo radi njih odigrao katastrofalno protiv Viteza.
Gdje su Beganović i Hasanović?
Nema ih ni na klupi. Adžem je bez ikakvog razloga totalno zanemario njih dvojicu. Ova dvojica su morali igrati ispred Elsnera i Kajkuta. Mlađi su i brži, pokretljiviji i borbeniji. Beganović je imao onu asistenciju u Bijeljini kad smo dobili Radnika. Kakav Kajkut ili Elsner. Zeba i ova dvojica su igrači za maksimalno 30 minuta.
A vidi ovog strucnjaka na poluvremenu :lol: :urnebes:
I sad tvrdim da je greška bila početi sa njima dvojicom na terenu. Preokret je na kraju bolji ispao nego da smo lagano došli do pobjede, ali nije bilo potrebe za tim.
I dalje stojim iza toga da su Dženis i Dino bez razloga zanemareni.
Na kraju jeste tim pobijedio, ali daleko najbolji su bili Graovac i Ramović. Ramović je uradio veći dio posla kod Kajkutovog gola. Graovac je bukvalno poginuo na terenu, još postigao gol. Na Ramoviću bio penal.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 dec 2017, 16:50

Zao.ce.mi biti ako Sinisa ne produzi i ode. Nesto kao da sam vidio suze u njegovim ocima na kraju tekme. Zasluzio je da bude samipon, nadam se da ce bar do ljeta produziti...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 dec 2017, 16:50

Mozda se meni ucinilo, ali nije bilo Sinisi jednostavno kad je zavrsila tekma i kad je prisao navijacima. Suze u ocima..Mozda smo ga i trebali zadrzati bar do ljeta sa Stanom, a dovesti novog lijevog beka. Sta je tu je sad.

@Sandokan87 znaci nisam jedini to primjetio..
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 10 dec 2017, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 dec 2017, 16:51

Gledam sada Zvezda-Čačak. Jao terena na Markani svega mi...kao da je ljeto...

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 dec 2017, 16:51

Zakarić, Ramović, Graovac, Hajdarević pa onda svi ostali.
Ali, ova ekipa nije to, nije to ekipa od prošle godine kad se znalo da će Stevanović i Lendrić uraditi veći dio posla, ovo je ekipa koja diše kao jedno i svaki igrač zna svoju ulogu na terenu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 dec 2017, 16:53

Mahalac, ne seri. Ima bar deset postova u kojima piše da se može okrenuti u drugom. Šta treba napisati kada igramo loše? Bravo majstori? Svašta.

Što ne mogu supe na viljušku u pm...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.