La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Brat selfie s Benzemom opalio na kraju tekme

Ma meni je to kao sezona bez trofeja, isti ****

Ovo veze sa penalom nema.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Debeli vodi Atletico do 11-e titule u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima u njemu kuveta za još najmanje 2 odlične godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Suarez, najbolji igrac lige!
Donosio je Barci titule, sad ce bar jednu i Atleticu. Uz trofej pichichi.
Velika legenda je Suki
Da se još jednom nasmijemo budalama koji ljetos procijeniše da izvjesni Braithwaite može dostojno zamjeniti Suareza
Velika legenda je Suki

Da se još jednom nasmijemo budalama koji ljetos procijeniše da izvjesni Braithwaite može dostojno zamjeniti Suareza

99 % pdfa bilo protiv Suareza, samo sam im se smijao

Kakvi debili, igrac koji ima gola u sebi ko Messi i Ronaldo- prodas njega, tj posaljes ga direktno u rivale i jos mu isplatis platu. I kao slag na tortu ne dovedes NIKOGA. To ne rade ni amateri, kao sto Messi rece.
Pa ja ne znam sta ocekivat uopste? Pisao sam odmah nakon transfera da ce im uzet titulu Suarez, a sve su prilike i da hoce. Epsko karanje kluba, u svakom slucaju. Ne naucise na greski Ville.
27.10.2020
Ne bi se uzela titula ni sa Suarezom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kako uvijek isti miševi izađu iz rupe kad treba pohvalit Suareza i Valverdea, a onda se standardno vrate u rupicu kad im se iole argumentovano odgovori. Ciklusi izlazaka i nestajanja.
Prošle godine u ova doba si imao 4 poraza i 4 remija, kao i sada. Ispušio si superkup, kao i sada. U kupu jedva dobili Ibizu golom u 94-oj minuti. Isti ku.rac u mnogo boljim uslovima i zdravijoj atmosferi.
Prošlogodišnja Barca bi zaostajala 8 bodova za trenutnim Atleticom. (gledajući 17 kola jer je toliko ovaj Atletico do sada odigrao)
Trenutna Barca bi bila ispred prošlogodišnjeg Atletica (34-32).
A zamisli tek da je uprava dovela bilo kakvu zamjenu umjesto Suareza. Ono bilo kakvu. Da ne igramo s je.benim Martinom Braithwaiteom
Bila je priča da se umjesto Suareza dovede WC napadač, a ne niko. Ne trebaš biti mnogo pametan da skontaš da će Suarez faliti ako ga ni s kim ne zamjeniš. Al' dobro, tapšite sami sebe po ramenima.
Prošle godine u ova doba si imao 4 poraza i 4 remija, kao i sada. Ispušio si superkup, kao i sada. U kupu jedva dobili Ibizu golom u 94-oj minuti. Isti ku.rac u mnogo boljim uslovima i zdravijoj atmosferi.
Prošlogodišnja Barca bi zaostajala 8 bodova za trenutnim Atleticom. (gledajući 17 kola jer je toliko ovaj Atletico do sada odigrao)
Trenutna Barca bi bila ispred prošlogodišnjeg Atletica (34-32).
A zamisli tek da je uprava dovela bilo kakvu zamjenu umjesto Suareza. Ono bilo kakvu. Da ne igramo s je.benim Martinom Braithwaiteom
Bila je priča da se umjesto Suareza dovede WC napadač, a ne niko. Ne trebaš biti mnogo pametan da skontaš da će Suarez faliti ako ga ni s kim ne zamjeniš. Al' dobro, tapšite sami sebe po ramenima.
A ko bi trebao biti taj wc napadac? Konkretno ime.
A koliko se sjecam price od prosle godine "Grizmana gurnuti na devetku".
A koliko se sjecam price od prosle godine "Grizmana gurnuti na devetku".
Opasan Atletico. Sve pobjede koje ubijaju volju za životom ostalim konkurentima za titulu 
Gledam im ovaj raspored i ne vjerujem da će značajno prosuti bodove u narednom periodu.
Sve tamo nekad do marta i Reala.

Gledam im ovaj raspored i ne vjerujem da će značajno prosuti bodove u narednom periodu.
Sve tamo nekad do marta i Reala.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Najviše se spominjao Lautaro.
Halland, Lewandowski i Auba također, mada ne znam koliko su realne te opcije bile.
Spominjale su se jeftinije opcije iz lige ala Moreno.
Da li bi isporučili Suarezovih 20 golova po sezoni ostaje hipotetičko pitanje jer nisu braća doslovno nikog doveli. Svako poređenje odmah pada u vodu. Možemo samo raspravljati do sutra dok gledamo igrača Leganesa s devetkom na leđima.
To za Griezza bih rekao da je pisalo dvoje, troje ljudi, a po vašoj priči ispade čitav podforum vas napadao a vi ko kakvi templari branili se sami protiv svih.
Ovo je opet moj dojam, moguce i da su mi i promakli neki komentari.
Lewa star i nedostupn, za Hallanda nemas para a od Aube i Lautara Suarez je bolji jedne noge. Toliko o izboru za novu devetku.
27.10.2020
Lautaro je centarfor, isto koliko i Grizman sto je.
Nemamo šta zamišljati, jer je bila zamjena za Suareza. I to ne bilo kakva, vec poprilicno kvalitetnija od Martina.Blejzer10 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 02:38
Paco Alcacer, zar ne.
I šta bi sa njim ? budale ga pokloniše Dortmundu. Sad nek uživaju u igri danca koji je zalutao u Barcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.