AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sve je vec ispricano samo bih dodao da ni ja nebi imao nista protiv dovodjenja Perina, momak 2.sezonu zaredom brani u vrhunsjoj formi
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Šta će nam golman? Poštujem ja Perina, jako dobar golman ali imamo Abbiatija i Gabrijela. Pored propuha na štoperima oni dovode golmane, kako neko reče nama ni nema napredka dok se ne počnu dovoditi ciljana pojačanja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Abbiatija od iduce sezone nema, istice mu ugovor.
Sto se mene tice, mogu dovesti golmana, Gabriel je u par navrata pokazao kako mu ipak fali iskustva. Ali prvo neka rijese kriticne situacije, lako cemo za golmana...
Sto se mene tice, mogu dovesti golmana, Gabriel je u par navrata pokazao kako mu ipak fali iskustva. Ali prvo neka rijese kriticne situacije, lako cemo za golmana...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma mogu ga dovesti, ali nije to sad najpotrebnije, kao što si i sam rekao ima puno prećih i većih problema u timu od golmana.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad moze Matri moze i Perin 
Salu nastranu, podrazumijeva se da prvo treba zakrpiti tamo gdje skripi a svi znamo da je to odbrana.
Salu nastranu, podrazumijeva se da prvo treba zakrpiti tamo gdje skripi a svi znamo da je to odbrana.
Kad se samo sjetim da je jedan stranica koja ima veze sa Milanom prije godinu dana pisala kako smo već kupili Chirichesa i da dolazi u januaru 2013-e, kad gle čovjek igra u Totenhemu i to vrlo dobro.. 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jeb0 im ovaj Kucka i Lodi mater, vec mjesecima slusam o njima, nikad ih se otarasit.
Nije valjda da je Milan spao na ovakve likove ?
A jos je smjesnije poslati negdje Saponaru/Nianga/Cristantea da bi ovakve hajvane dovodili.
A jos je smjesnije poslati negdje Saponaru/Nianga/Cristantea da bi ovakve hajvane dovodili.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 dec 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja kontam vidim svjetlo na kraju tunela kad ono voz 
23 anni fa i rossoneri conquistavano la terza Coppa Intercontinentale!

23 anni fa i rossoneri conquistavano la terza Coppa Intercontinentale!

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jbt pa mi ne samo da smo odron od ekipe vec smo postali I prihvataliste za sminkere. Kakav crni coentrao 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Do koje mjere je to otislo, Alegri cim pozeli igraca u ekipi on se povredi 
Hajde mister svim srcem pozeli da nam dodje Lodi
Hajde mister svim srcem pozeli da nam dodje Lodi
-
Evil Genius II
ne kontam zbog cega ismijavate lodija. covjek je jako dobar veznjak i sigurno je da ima vise vizije i tehnickih sposobnosti od pola vasih igraca u veznom redu.
Toliko dobar da u svojih 30 godina nije presao na neki veci novi iznad Catanie i Genoe.
Neka, hvala.
Nije jedan Milan spao na bas toliko niske grane, a u ovom momentu nam stvarno nije potreban jos jedan veznjak u nizu. Ili dovedi igraca kako bog zapovijeda ili ga ne dovodi uopste.
Neka, hvala.
Nije jedan Milan spao na bas toliko niske grane, a u ovom momentu nam stvarno nije potreban jos jedan veznjak u nizu. Ili dovedi igraca kako bog zapovijeda ili ga ne dovodi uopste.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Evil Genius II
pa eto jedan nocerino je dosao do takvog velikana kakav je milan a znamo i ti i ja o kakvom se igracu radi. slazem se ja da nema smisla gomilati prosjecne igrace, ali isto tako sam ubijedjen da je lodi dobar veznjak, bolji od nekih pojedinaca koji vam sada igraju i sigurno zasluzuje vise respekta.
- francobaresi
- Kontakt:
Lodi je svakako bolji od Muntarija i Nocerina, ali je i dalje prosječan igrač. Ali mi smeta i "tjeranje" omladinaca iz kluba da bi došao još jedan prosječan igrač. Dok recimo jedan Cristante ima sve preduslove da bude vrhunski igrač, ali neće to biti ako bude sjedio na klupi. Što je najžalosnije svi vide o kakvom talentu se radi, svi osim Allegrija.

Muntari i Constant, ne znam dokle više ?
Nadam se da će se Urby oporaviti i da će ipak zaigrati sutra navečer. De Jong je dobio nekakav udarac i zbog toga njega nema, ali bit će najvjerovatnije spreman za meč sa Romom.
Ako se nekim čudom Birsa oporavi do sutra, Stephan će 100 % na klupu preseliti.

Muntari i Constant, ne znam dokle više ?
Nadam se da će se Urby oporaviti i da će ipak zaigrati sutra navečer. De Jong je dobio nekakav udarac i zbog toga njega nema, ali bit će najvjerovatnije spreman za meč sa Romom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
#Milannews Milan and Juventus are both interested in bringing the 20 year old Brazilian forward Leandro of Palmeiras to Europe.
#Gazzetta : Allegri may try Montolivo instead of De Jong in the center of the midfield to speed up the play against Ajax.
#Gazzetta : De Jong after the game against Livorno left with a bag of ice . Today, Allegri will decide whether to play him Vs Ajax or not.
a ja sran*a u bojama.. cuj bez De Jonga da igramo jednu od najvazniji tekmi... cccccc
#Gazzetta : Allegri may try Montolivo instead of De Jong in the center of the midfield to speed up the play against Ajax.
#Gazzetta : De Jong after the game against Livorno left with a bag of ice . Today, Allegri will decide whether to play him Vs Ajax or not.
a ja sran*a u bojama.. cuj bez De Jonga da igramo jednu od najvazniji tekmi... cccccc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sto je najgore od svega, oni ce zaista sutnuti Cristantea i dvojicu kolega da bi doveli "probudjenog" talenta u njegovoj cetvrtoj deceniji zivota.
I nikad necu shvatiti zasto se forsiraju propali igraci poput Nocerina i Birse dok jedan od najtalentovanijih mladih igraca grije klupu. Dovoljno bi bilo da odigraju desetak minuta za pocetak, ali jok.
Primjer je Livorno, umjesto da je stavio Saponaru koji bi se savrseno uklopio u koncept igre, on stavlja nezagrijanog Saravija. Valjda hoce napraviti jos jednog bogalja u ekipi. Sve je bolje nego ne daj boze mladicima dati sansu da se bar dokazu.
@ zato ce staviti Muntarija sutra... to je ono kao bolje rijesenje za ubrzavanje igre.
I nikad necu shvatiti zasto se forsiraju propali igraci poput Nocerina i Birse dok jedan od najtalentovanijih mladih igraca grije klupu. Dovoljno bi bilo da odigraju desetak minuta za pocetak, ali jok.
Primjer je Livorno, umjesto da je stavio Saponaru koji bi se savrseno uklopio u koncept igre, on stavlja nezagrijanog Saravija. Valjda hoce napraviti jos jednog bogalja u ekipi. Sve je bolje nego ne daj boze mladicima dati sansu da se bar dokazu.
@ zato ce staviti Muntarija sutra... to je ono kao bolje rijesenje za ubrzavanje igre.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Novi napadač je potpuno nepotreban.#Milannews Milan and Juventus are both interested in bringing the 20 year old Brazilian forward Leandro of Palmeiras to Europe.
Je li to isti onaj Allegri, koji je sporom igrom pokušao dobiti meč u Amsterdamu ?#Gazzetta : Allegri may try Montolivo instead of De Jong in the center of the midfield to speed up the play against Ajax.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bonera out, Zapata in. Constant out, Urby in. Ako računamo da je King Kong povrijeđen onda od ovoga nemamo bolje.francobaresi je napisao/la:Lodi je svakako bolji od Muntarija i Nocerina, ali je i dalje prosječan igrač. Ali mi smeta i "tjeranje" omladinaca iz kluba da bi došao još jedan prosječan igrač. Dok recimo jedan Cristante ima sve preduslove da bude vrhunski igrač, ali neće to biti ako bude sjedio na klupi. Što je najžalosnije svi vide o kakvom talentu se radi, svi osim Allegrija.
Muntari i Constant, ne znam dokle više ?![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Neka Bonere tu,Zapata je odlutao negdje van ovog svijeta,Bonera nek ponovi onu tekmu protiv Celtica i dobro je
Molim Boga da se Urby oporavi do Srijede. Cuj Montolivo umjesto De Jonga da ubza igiru
to De Jong kao usporava nase napade ? Jadne izjave propalog trenera. Ako vec ubrzavas ili hoces da ubrzas,stavi Cristantea makar umjesto Muntarija,bolje bi momak odigrao 100%.
Molim Boga da se Urby oporavi do Srijede. Cuj Montolivo umjesto De Jonga da ubza igiru
- francobaresi
- Kontakt:
Kakà: "I difensori più forti che ho affrontato? Nesta, Maldini, Stam e Thiago Silva."
Heh
Heh
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.