Onda u Zenici... sto rece Dino i Zenica je za ljude...Lawer_88 je napisao/la:Nije provokacija zaista, al gdje će Željo igrati Evro utakmice, ako ne budu mogli na Koševu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Gdje je Gancev prije igrao ?
jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
Inace je vlasnik Hayata Bekricev advokat... pusti suplju pricu druze... a cak da je i bilo ponuda tih timova, odsteta garant nije prelazila 100.000... a to ne dolazi u obzir, prosla su vremena kad su se igraci davali za kikiriki, barem u Zelji...cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Isnar je napisao/la:Inace je vlasnik Hayata Bekricev advokat... pusti suplju pricu druze... a cak da je i bilo ponuda tih timova, odsteta garant nije prelazila 100.000... a to ne dolazi u obzir, prosla su vremena kad su se igraci davali za kikiriki, barem u Zelji...cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
Na kanonalnoj televiziji kazu navodno kao su iz uprave dobili informaciju 280 hiljada eura odsteta!
steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola
evo citam kaze hadzic da zeli u zelju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
-
Gdje citas ?tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola
Avatar je napisao/la:Gdje citas ?tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola
Ma pusti suplja sta ima jednu odigras Evropsku utakmicu ispadnes i sta onda!
radoncevic bilten onaj sportskiAvatar je napisao/la:Gdje citas ?tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
hvala bogu pa ni zeljo vise ne daje talente kao prije, prije se prva ponuda koja se primi prihvatala, nisu gledali gdje igrac ide nit' kolika je ponuda ili odsteta, samo se prodavalo :SIsnar je napisao/la:Inace je vlasnik Hayata Bekricev advokat... pusti suplju pricu druze... a cak da je i bilo ponuda tih timova, odsteta garant nije prelazila 100.000... a to ne dolazi u obzir, prosla su vremena kad su se igraci davali za kikiriki, barem u Zelji...cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
sjetite se ivice huljeva kako je lik slobodne izvodio bio igracina a zeljo ga proda za 70 000 km + neka odjela
a ako je istina ovo da je Bekric otisao za 280 hiljada eura sasvim solidno 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Premalo tbj. Mogli smo izvuci bar 600 000 eura. Ali, daj sta das samo da nije sica.
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma nmg da VJERUJEM ZA 280000 hiljada,nece 100% ispod 500000 ,taj portal zna nekad dat pravilnu informaciju ali dosta puta pogrijesii,nista protiv portala moraju i novinari nesto pisat,..poimeni steta samo 280 al sta da se radi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
s obzirom da Bekricev ugovor ističe za 6 mjeseci...ovo je sasvim pristojna cifra!
TM87
[youtube][/youtube]Hamo je napisao/la:Ima li iko da dolazi osim Gančeva
pricamo o ovom Gancevu ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ko će ga znati je li ovo mahalska priča. Sačekajte pobogu zvanične informacije 

Evo bivših manijaka
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Ovo je Pristojna cijena..300.000 dolara s obzirom da je dolar skocio prema gore
..pa skontajte koliko je to u KM-ovima..hehehhehe...dosta para mogu se kupiti jos 5 igraca iz nase lige...i to dobrih..
....pa skoro iz sarajeva otisao a sarajevo ce dobiti samo 35.000 dolara...haahhah
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.