FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 10 apr 2018, 17:25

sarajevo071 je napisao/la:
FEUD je napisao/la:
sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjima :bih:
Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?
:mrgreen: :mrgreen:
Koji su ovo indijanci.. :?
@Feud
Ja imam sve dokaze za Elvira i Co, sve crno na bijelo, sa potpisima i slikama. Ali prije nego ti dostavim zelim od tebe dokaz da imas mozak, znaci sliku odozgo i sa strane sa potpisom bilo kojeg doktora, moze i zubar.

@sarajevo071
Malo pretjerujes, nit je ovo tvoj grad nit tvoj klub.

Koliko je to mnogo sto si dao i ko je to trazio od tebe (imenom i prezimenom) ? Ajd se ti fino saberi pa da mi skupimo izmedju sebe, da ti vratimo, truba da prozivas grad za 20-30 maraka...

U svakom slucaju lijepo sto ste razbili monotoniju, nasmijali raju. Zamisli mi uopste nismo racunali na te nake forcove (znam da je razocaravajuce), mi mislili samo protiv glodara iz uprave se borimo. Za sta ste vi tacno ? Za punije dzepove elvire il sabrina ? Da znamo..

Sto ne podrzite Olimpik ? ima nade da ce uci u ovu premijer ligu a i vi bi imali kakve takve sanse.. samo kazem, vi kako hocete, ipak ste vi taj nakav force, znate bolje..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2018, 17:33

FEUD je napisao/la:a jeste opasni u pm. hocete me prebiti na forumu ? kako ce te sprijeciti da zakoracim na sjever, buduci da bojkutujete, mozda da nakratko prekinete bojkot, pa da se vratite u isti opet ? :lol:

:urnebes:
Ajde ba shupak, dosta te vise...
Dosta si ti sebe promovisao ovde... Vakat ti je da prestanes srat.ii...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2018, 17:34

I ja kad sam imao 16 godina mislio sam da sve znam i da mi niko ne treba dijeliti savjete.
Za par godina ces skontati koliko si supalj bio :kafa:
To smo svi prosli.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2018, 17:34

može li mi neko objasniti značenje riječi "agentura"?

VVVBK

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 apr 2018, 17:34

Hajde Feud ****... A admin banuj ga.. A vi ostali se ne palite na njega. Lik se registrovao danas i pametuje nesto. Bolje zna od 500 aktivnih momaka na tribini.. I da je takom vjerujem..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 apr 2018, 17:35

Ima li sta konkretno o klubu, briga me vala za ove sto se bore ko ce vladati navijackom tribinom.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 apr 2018, 17:37

FEUD je napisao/la:odlucio se registrovati i malo se pofajtati sa ovim vrlim umovima
DaBogda te zamotanog u plahtu vodom fajtali.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2018, 17:40

nukleusmember je napisao/la:može li mi neko objasniti značenje riječi "agentura"?

VVVBK
Pa kad uprava podvali svoje ljude, "agente" koje lično plaćaju da kontrolišu raju, ucjenama i pištoljima.
Btw, za ove što pišu "što par hiljada hordi ne krene na njih", debili nije vam ovo rat, nije niko od nas Staljin. Da licitiramo makar jednim životom? Jedan metak je dovoljan da tragediju napravi, zbog čega?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 17:41

@FEUDE brate **** ti Trbic mater.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 apr 2018, 17:45

Te agente i placenike je napravio ovaj sjever. Tako da nek to rijesavaju kako hoce,briga me. Oni su ih primali u podgrupe, dizali im parole itd.

Nama treba biti prioritet da se stanje u klubu popravi, jer ova utopija vodi u propast.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 apr 2018, 17:45

Molim opet admine da banuje ovoga kretena. Troluje glupostima. Tek se danas registrovao. Eto razloga za ban. A najvjerovatnije je i jedan od tih kriminalaca i ubica. Pravac iz zatvora na forum. Hvala.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2018, 18:08

skoroalen je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:može li mi neko objasniti značenje riječi "agentura"?

VVVBK
Pa kad uprava podvali svoje ljude, "agente" koje lično plaćaju da kontrolišu raju, ucjenama i pištoljima.
Btw, za ove što pišu "što par hiljada hordi ne krene na njih", debili nije vam ovo rat, nije niko od nas Staljin. Da licitiramo makar jednim životom? Jedan metak je dovoljan da tragediju napravi, zbog čega?
ma pretpostavio sam,zvuči mi pretenciozno nekako,tranzicijski :D

VVVBK

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 apr 2018, 18:26

E cuj dokazi :mrgreen:

Da gledamo tako da je komplet uprava posteno radila svoj posao, rezultati pokazuju da su nesposobni.

Za ove godine provedene u klubu koji je imao najveci budjet, najbolje uslove za igrace, dobru omladinsku skolu oni su uspjeli da nas unazade, ekipa je dobila karakter treba u pms-u a nas navijace su pokusali da uvjere kako je izlazak u Evropu uspjeh i odlican rezultat.

Svi napolje majku vam je*em !!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 apr 2018, 18:36

Kunem vam se rahmetom dedinim, cim prodje ovo sranje u i oko kluba. 3000 Hordi na sjeveru prvu tekmu... dalje cemo da vidimo. Ovo je aktiviralo i kuntu i pantu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 apr 2018, 18:48

Kantardžić i zvanično nogiran znači, jedan parazit i lopov manje, hvala Bogu, borba se treba nastavit i sve ih istjerat, da se imamo čemu nadati sljedeće sezone. Sabrina, Ihtijarević, Valentin, glavonja skaut, Potura, Trbić.... svi oni trebaju letit, majku im yebem uhljebljenu.

Pasica prvi napisa juce za elvira, ja cu morat ispostovat rucak i pivu ko sto sam reko jer ta vijest, bolesnike jako obraduje :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 apr 2018, 18:49

Laznjak je napisao/la:Kunem vam se rahmetom dedinim, cim prodje ovo sranje u i oko kluba. 3000 Hordi na sjeveru prvu tekmu... dalje cemo da vidimo. Ovo je aktiviralo i kuntu i pantu.
Iako se ne slazem s tobom oko nekih stvari, iskren da budem vise tebe vjerujem jer si na ovom forumu dokazao da si jedan od onih istinskih zaljubljenika u bordo boju. ABd bice tako kao sto kazes!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 18:54

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 10 apr 2018, 18:57

Mi smo tu i **** vam mame ...

Nedamo vam da unistite sveee....

Uprava napolje !!!
04.10.2009 !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 apr 2018, 19:00

Neuništiva grupa što iz betona snagu čupa!
Mi smo tu u yebemo vam mame..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 apr 2018, 19:05

Zagor je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Kunem vam se rahmetom dedinim, cim prodje ovo sranje u i oko kluba. 3000 Hordi na sjeveru prvu tekmu... dalje cemo da vidimo. Ovo je aktiviralo i kuntu i pantu.
Iako se ne slazem s tobom oko nekih stvari, iskren da budem vise tebe vjerujem jer si na ovom forumu dokazao da si jedan od onih istinskih zaljubljenika u bordo boju. ABd bice tako kao sto kazes!
Dok god nas spaja ljubav prema klubu, mozemo se mi razilaziti u misljenjima koliko hoces.

Trenutno nam je bitno svima da smo na pravoj strani i da nam je Sarajevo ispred svega, pa i Hordi. Posto Horde rade dobro za Sarajevo dugi niz godina, red je da se stane uz njih. Masa nam je bitna, nikad se nismo mogli nositi sa krimosima, ali uvijek smo izlazili kao pobjednici.
VI ŽIVITE OD SARAJEVA, MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: spezial i 25 gostiju.