Nisu izmislili fudbal za Mesu, Mesa zna daleko vise od njih i ucio je po Evropi i vodio timova u solidnim ligama ali je opet failao u reprezentaciji. Kada on koji je dovoljno iskusan i skolovan po Evropi te igrao po Evropi nije mogao da ovo uklopi onda to ne bi mogli uklopiti niti ovi nasi domaci.invincible1921 je napisao/la:A ovi sto nisu bili skoro nigdje ili bukvalno nigdje treneri jesu ? Amar, Vinko i Husref su izmisli fudbal za Mesu recimo...wobly92 je napisao/la:To je upravo vaše retardirano mišljenje koje vam pokušavamo izbiti iz glave.Harrison je napisao/la:Misljenja sam da je kojim slucajem Adzem protu-kandidat Kodri da se ne bi ovolika hajka vodila protiv njega.
NIJEDAN DOMAĆI PL TRENER NIJE DOVOLJNO DOBAR, NITI IMA REPUTACIJU I AUTORITET DA VODI REPKU.
Kako ti zans da nemaju autorittet i znanje? Eo vidis da sa ovim sturcanjcima koji su bili veliki igraci al ocajni treneri ne ide...sto ne bi probali sa PL kad ne mozemo strance dovest?
Uostalom i sta taj stranac moze napravit? Isto ko da tebe potavim sad za trenera Istocnog timora...dok e snadjes ko sta gdje odose dvije godine
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Laz. Otjerao ga je javasaluk, lopovluk, bezobrazluk, bas kao sto su ga otjerali prije desetak godina iz repke.let3 je napisao/la:Je li gore, pitašEvander je napisao/la:Je li gore sto oni glasaju za Kodru, plus Misimovic, ili sto babo predlaze svoga sina sa biroa?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk![]()
Ma znaš šta je najgore od citave ove price.
To što sad odjednom pitarluk drka na Kodru (samo zato što mu je protukandidat mrski i lojavi Osim) , a tog istog Kodru taj isti pitarluk prije dvije godine nabio s noge na nogu da bi na njegovo mjesto doveli Uščuplića da ih spašava![]()
I ti meni pricas o nekom stidue jbg, odvadi malo
Veliki broj pitara, ukljucujuci i mene, i dan danas zali sto ovaj covjek nije trener Sarajeva.
Dok je kn bio trener Sarajevo je igralo najmoderniji i najatraktivniji fudbal ikad! Nevjerovatne su se situacije desavale da u utakmicama protiv recimo Borca i Celika, gdje smo bili kao barcelona 90 minuta gubimo bodove i da konjine u upravi vodjene zeljom za brzim rezultatima, bez vizije i plana OTJERAJU ovog ljudinu.
Rijetki gospodin, strucnjak, i ljudska velicina prije svega.
Ako nista makar zna utrpat kosulju u hlace za razliku od Amara Osima. Razlig manje za sramocenje po svijetu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa nije Meho bio kriv sto vam je tad Messi bio povrijedjen pa nije im'o ko zabit'FrancescoTotti je napisao/la:Laz. Otjerao ga je javasaluk, lopovluk, bezobrazluk, bas kao sto su ga otjerali prije desetak godina iz repke.
Veliki broj pitara, ukljucujuci i mene, i dan danas zali sto ovaj covjek nije trener Sarajeva.
Dok je kn bio trener Sarajevo je igralo najmoderniji i najatraktivniji fudbal ikad! Nevjerovatne su se situacije desavale da u utakmicama protiv recimo Borca i Celika, gdje smo bili kao barcelona 90 minuta gubimo bodove i da konjine u upravi vodjene zeljom za brzim rezultatima, bez vizije i plana OTJERAJU ovog ljudinu.
Rijetki gospodin, strucnjak, i ljudska velicina prije svega.
Ako nista makar zna utrpat kosulju u hlace za razliku od Amara Osima. Razlig manje za sramocenje po svijetu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- invincible1921
- Kontakt:
[/quote]
Nisu izmislili fudbal za Mesu, Mesa zna daleko vise od njih i ucio je po Evropi i vodio timova u solidnim ligama ali je opet failao u reprezentaciji. Kada on koji je dovoljno iskusan i skolovan po Evropi te igrao po Evropi nije mogao da ovo uklopi onda to ne bi mogli uklopiti niti ovi nasi domaci.[/quote]
Pa eto haj sve do da uzmemo kao tacno kako onda kodro koji i u toj ligi koju omalovazvate nije uspio nista osim da se obruka onda moze bit bolji ?
Nisu izmislili fudbal za Mesu, Mesa zna daleko vise od njih i ucio je po Evropi i vodio timova u solidnim ligama ali je opet failao u reprezentaciji. Kada on koji je dovoljno iskusan i skolovan po Evropi te igrao po Evropi nije mogao da ovo uklopi onda to ne bi mogli uklopiti niti ovi nasi domaci.[/quote]
Pa eto haj sve do da uzmemo kao tacno kako onda kodro koji i u toj ligi koju omalovazvate nije uspio nista osim da se obruka onda moze bit bolji ?
=\_1921_/=
E jesu ga podrzavali pitari pravo
je napisao/la:Je bo vas Meho Kodro vise et..lik je izgubio KUP od raspalog Borca,a i titulu je haman prosuo,da je Siroki na nivou bjezo bi nam 10 bodova...de Bgt vise neka je otisao ..
je napisao/la:Jednog problema smo se riješili, ali najveci je i dalje tu.
Kada sam procitao da je Meho bivši, moram proznati da mi je bilo drago. Vec sam više puta ponovio da je naš najveci problem u svlacionici i treneru to jes Kodri. Uprava vjerovatno pokušava spasiti ono što se može, a ostala je samo titula. Hajmo biti realni, kada bi sutra remizirali sa Olimpikom, a da ne spominjem poraz. Prvi i najveci krivac bi bio Kodro, vjerovatno bi ga lincovali, **** od-do, trjerali i smatrali najvecim krivcem. Meho se definitivno pogubio i ponovio je grešku Jarnija. Vjerovao je igracima, a oni su ga ''otjerali''. Dzeno i kada nije imao dobar rezultat, imao je igru, dok Meho nema ni rezultata ni igre. Definitivno nije taj, koji ce lupiti šakom od stol ili se dreknuti, jer sa njima ne možeš drugacije. Hvala Kodri za derbi i Mihojevica i sretno mu dalje.
je napisao/la:Kodro je morao biti smijenjen jer Sarajevo igra katastrofalno od trenutka kada ja Meho sjeo na klupu.Jedino dobro smo odigrali protiv Želje.Sve ostalo,što smo dobili,remizirali i izgubili smo odigrali loše,kilavo,bezidejno,bez prilika.
Uščuplić je prijelazno rješenje,moguće da već nakon Olimpika dođe novi trener.Ne znam zašto svi sada negoduju što je Uprava dala otkaz treneru kada smo svi stražili njegovu smjenu.Ljudi,igramo grozno,ovako kako igramo završili bi na nraju kao šesti,iza Borca i Olimpika.Igra je katastrofa !Vitez i Slobodu smo srećom pobijedili,to ne zaboravimo.Ni tada ništa nismo poazali.Dženo jest imao grešaka ali je sa lošijim igračima od ovih koje ima Kodro igrao mnogo bolje.Pa mi smo igrali viktorije sa svima u našoj ligi u vrijeme Džene.Koga je Uprava mogla naći ovako brzo ?? Odličan potez Uprave.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kodro da je sad izašao iz kopački ima više trenerskog znanja koje je pokupio u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri samo slušajući upute velikih trenerskih imena od bilo kojeg našeg trenera, pa tako i ovog koji je uspjeh ostvario u BiH, najgoroj evropskoj ligi, i sramotio se po Aziji gdje nije bilo tatice i poznanika u savezu da poguraju.Harrison je napisao/la:Najretardiranije misljenje je upravo to koje ti imas, ako je neko vani da mora biti bolji od nekog naseg iz BiH, i znas sta, ja cak mislim i da je Husref Musemic bolje rjesenje nego Kodro, a da ne govorim o Amaru.wobly92 je napisao/la:To je upravo vaše retardirano mišljenje koje vam pokušavamo izbiti iz glave.Harrison je napisao/la:Misljenja sam da je kojim slucajem Adzem protu-kandidat Kodri da se ne bi ovolika hajka vodila protiv njega.
NIJEDAN DOMAĆI PL TRENER NIJE DOVOLJNO DOBAR, NITI IMA REPUTACIJU I AUTORITET DA VODI REPKU.
I Kodro kao takav opet nije ono što nam treba, ali je Bobby Robson lično za Amara i bilo kojeg domaćeg trenera.
P.S.
FSRS za selektora Zmajeva želi Duška Bajevića?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- invincible1921
- Kontakt:
@wolby92 pa kako ce bit covjek i kosmisija i kandidat

=\_1921_/=
Ajde ajde moglo bi se i sa vaseg podforuma svasta prenijeti. Sto si to promjenio ime?MuhamedTM je napisao/la:E jesu ga podrzavali pitari pravo![]()
je napisao/la:Je bo vas Meho Kodro vise et..lik je izgubio KUP od raspalog Borca,a i titulu je haman prosuo,da je Siroki na nivou bjezo bi nam 10 bodova...de Bgt vise neka je otisao ..je napisao/la:Jednog problema smo se riješili, ali najveci je i dalje tu.
Kada sam procitao da je Meho bivši, moram proznati da mi je bilo drago. Vec sam više puta ponovio da je naš najveci problem u svlacionici i treneru to jes Kodri. Uprava vjerovatno pokušava spasiti ono što se može, a ostala je samo titula. Hajmo biti realni, kada bi sutra remizirali sa Olimpikom, a da ne spominjem poraz. Prvi i najveci krivac bi bio Kodro, vjerovatno bi ga lincovali, **** od-do, trjerali i smatrali najvecim krivcem. Meho se definitivno pogubio i ponovio je grešku Jarnija. Vjerovao je igracima, a oni su ga ''otjerali''. Dzeno i kada nije imao dobar rezultat, imao je igru, dok Meho nema ni rezultata ni igre. Definitivno nije taj, koji ce lupiti šakom od stol ili se dreknuti, jer sa njima ne možeš drugacije. Hvala Kodri za derbi i Mihojevica i sretno mu dalje.je napisao/la:Kodro je morao biti smijenjen jer Sarajevo igra katastrofalno od trenutka kada ja Meho sjeo na klupu.Jedino dobro smo odigrali protiv Želje.Sve ostalo,što smo dobili,remizirali i izgubili smo odigrali loše,kilavo,bezidejno,bez prilika.
Uščuplić je prijelazno rješenje,moguće da već nakon Olimpika dođe novi trener.Ne znam zašto svi sada negoduju što je Uprava dala otkaz treneru kada smo svi stražili njegovu smjenu.Ljudi,igramo grozno,ovako kako igramo završili bi na nraju kao šesti,iza Borca i Olimpika.Igra je katastrofa !Vitez i Slobodu smo srećom pobijedili,to ne zaboravimo.Ni tada ništa nismo poazali.Dženo jest imao grešaka ali je sa lošijim igračima od ovih koje ima Kodro igrao mnogo bolje.Pa mi smo igrali viktorije sa svima u našoj ligi u vrijeme Džene.Koga je Uprava mogla naći ovako brzo ?? Odličan potez Uprave.
Pa nije ni meni jasno, samo sam kopirao naslov s jednog portala...invincible1921 je napisao/la:@wolby92 pa kako ce bit covjek i kosmisija i kandidat![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Moze ali onda Meho ide u komisiju.wobly92 je napisao/la:Kodro da je sad izašao iz kopački ima više trenerskog znanja koje je pokupio u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri samo slušajući upute velikih trenerskih imena od bilo kojeg našeg trenera, pa tako i ovog koji je uspjeh ostvario u BiH, najgoroj evropskoj ligi, i sramotio se po Aziji gdje nije bilo tatice i poznanika u savezu da poguraju.Harrison je napisao/la:
Najretardiranije misljenje je upravo to koje ti imas, ako je neko vani da mora biti bolji od nekog naseg iz BiH, i znas sta, ja cak mislim i da je Husref Musemic bolje rjesenje nego Kodro, a da ne govorim o Amaru.
I Kodro kao takav opet nije ono što nam treba, ali je Bobby Robson lično za Amara i bilo kojeg domaćeg trenera.
P.S.
FSRS za selektora Zmajeva želi Duška Bajevića?
Pa dupli sport spominje Marinovica. Bajevic je odlican prijedlog samo sto oni ocito sa njim nisu ni pricali. Covjek ne zeli. Jedino da su mu napunili neku stvar pa da razgoni sve.
duga prica nego evo vidis i sam ko brani kodru, isti ti koji su ga pljuvali.dubrovnik je napisao/la:Ajde ajde moglo bi se i sa vaseg podforuma svasta prenijeti. Sto si to promjenio ime?MuhamedTM je napisao/la:E jesu ga podrzavali pitari pravo![]()
je napisao/la:Je bo vas Meho Kodro vise et..lik je izgubio KUP od raspalog Borca,a i titulu je haman prosuo,da je Siroki na nivou bjezo bi nam 10 bodova...de Bgt vise neka je otisao ..je napisao/la:Jednog problema smo se riješili, ali najveci je i dalje tu.
Kada sam procitao da je Meho bivši, moram proznati da mi je bilo drago. Vec sam više puta ponovio da je naš najveci problem u svlacionici i treneru to jes Kodri. Uprava vjerovatno pokušava spasiti ono što se može, a ostala je samo titula. Hajmo biti realni, kada bi sutra remizirali sa Olimpikom, a da ne spominjem poraz. Prvi i najveci krivac bi bio Kodro, vjerovatno bi ga lincovali, **** od-do, trjerali i smatrali najvecim krivcem. Meho se definitivno pogubio i ponovio je grešku Jarnija. Vjerovao je igracima, a oni su ga ''otjerali''. Dzeno i kada nije imao dobar rezultat, imao je igru, dok Meho nema ni rezultata ni igre. Definitivno nije taj, koji ce lupiti šakom od stol ili se dreknuti, jer sa njima ne možeš drugacije. Hvala Kodri za derbi i Mihojevica i sretno mu dalje.je napisao/la:Kodro je morao biti smijenjen jer Sarajevo igra katastrofalno od trenutka kada ja Meho sjeo na klupu.Jedino dobro smo odigrali protiv Želje.Sve ostalo,što smo dobili,remizirali i izgubili smo odigrali loše,kilavo,bezidejno,bez prilika.
Ja tek sada skonto ko se krije iza Clousoa!
Mi nismo Mesu stedili a on je Zeljovac, znaci nije zbog Zelje nego nam zao repke
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ej ba, momci, PL prepucavanja su na temi nase lige, pa opletite.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu izmislili fudbal za Mesu, Mesa zna daleko vise od njih i ucio je po Evropi i vodio timova u solidnim ligama ali je opet failao u reprezentaciji. Kada on koji je dovoljno iskusan i skolovan po Evropi te igrao po Evropi nije mogao da ovo uklopi onda to ne bi mogli uklopiti niti ovi nasi domaci.[/quote]invincible1921 je napisao/la:
Pa eto haj sve do da uzmemo kao tacno kako onda kodro koji i u toj ligi koju omalovazvate nije uspio nista osim da se obruka onda moze bit bolji ?[/quote]
Pa i on je tu negdje sa znanjem Bazdarevicu, ja sam govorio nije meni zelja Kodro ali ga smatram kvalitetnijim od domacih Musemica i Osima za ovog internacionalnog fudbala. Za boljeg trenera je trebalo naci 500-600k KM i ozbiljno se tome pristupiti.
Mozda je on u ovoj nasoj PL lose prosao ali za igrace kakve imamo u reprezentaciji jednostavno ne idu Osim,Vinko i Musemic te takvi. Sa njima je potrebna ova kultura koju imaju Bazdarevic i Kodro ali da se na terenu to fino ukomponuje da lici na nesto. To Bazdarevic nije mogao.
Musemic i Osim su bolji za ove lige jer je ova liga specificna i zaostaje. Ali su se u karijeri trebali otisnuti van BIH kako bi mogli da to kontrolisu koliko toliko kao Bazdarevic. I on je pogubio konce, a poznaje prilike u Evropi.
Zamisli eto Bazdarevic da dodje u PL BIH da vodi Zeljeznicar, pa to bi bila senzacija. Samo ovu reprezentaciju nije tako lako voditi sto ne znaci da on veze nema. Mozda bi sa ovom reprezentacijom i Vaha slabo prosao, nismo mi sada Evropska krema. Vaha vodi reprezentacije po Aziji i Africi gdje je slabija konkurencija ali mozda ovdje ne bi mogao povezati konce i izboriti prvenstvo.
Kovačević je istakao da je u ranijem mandatu Kodro radio protiv NSBiH, a vjerovatno je mislio na period kada je Kodro bio selektor u prošlom mandatu.Zanimljivo je istaći da su tri člana Komisije bili za Kodru (Duško Bajević, Zvjezdan Misimović i Sead Kajtaz), a Ivica Osim za Amara Osima. Očigledno je sada da je i FSRS za nekadašnjeg šefa stručnog štaba Željezničara, navodi Oslobođenje.
samo radi ovog izabrati covjeka... Kodro puna podrska!!
samo radi ovog izabrati covjeka... Kodro puna podrska!!
rip prepucavanjaRimes87 je napisao/la:Ej ba, momci, PL prepucavanja su na temi nase lige, pa opletite.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nije Meša pao zbog neznanja i nepoznavanja fudbala, nego što nije znao lupit šakom od sto i održat igračima lekciju i što ih nije žestoko sankcinisao, kada su se za.ebavali s njim. Ono što su igrači uradili Meši na Kipru, kada su nakon sigurnog vodstva prestali igrati je najveći mogući bezobrazluk. Naravno i tada vrlo brzo se zaboravilo na taj bezobrazni čin igrača, nego je sva krivica pala na selektora. I istina selektor je odgovoran, on mora imati autoriret nad ekipom i mora biti u stanju i psihološki i taktički da ih postavi. Ali to ne znači, da nema itekako velike krivice igrača za onakav sramni poraz od Kipra.tuzlak1987 je napisao/la:
Nisu izmislili fudbal za Mesu, Mesa zna daleko vise od njih i ucio je po Evropi i vodio timova u solidnim ligama ali je opet failao u reprezentaciji. Kada on koji je dovoljno iskusan i skolovan po Evropi te igrao po Evropi nije mogao da ovo uklopi onda to ne bi mogli uklopiti niti ovi nasi domaci.
Onda kada Ivica Osim, kritikuje igrače i bar malo zaštiti selektora, onda je Ivica senilni starac. Zna Ivica koliko je ko odgovaran, ali kada javnosti pokušava otvoriti oči po pitanju toga da su igrači itekako odgovorni za uspjeh ili neuspjeh, onda se to zanemaruje.
Sada imamo farsu oko izbora selektora, odgođeno je donošenje odluke i svi vidimo da je problem dubok, da taj problem postoji u strukturama saveza. Ali i dalje se vode diskusije o babinom sinu, prave se regionalne, klupske podjele. Dok se ljudi ovdje dijele po regionima, gradovima i dok se tako gleda na stvari, ne može ni biti napretka.
A interesantno da se najbolji mogući ljudi jedino kod nas tako brzo popljuju, kao nigdje drugo. Iako je cijeli Balkan sličan, mi u tome prednjačimo. Kod nas ljude poput Ivice popljuvati je tako lako. Mnoge bljuvotine koje su protiv njega iznesene, ne bi se iznijele niti u jednoj drugoj državi regiona, jer u svim tim državama tog čovjeka jako poštuju. Poštuju ga ljudi i u BiH, samo što određena skupina želi da stvori krivu sliku i da utiče na druge.
Veliki je broj ozbiljnih ljudi, koji i nisu navijači Želje, koji bi svakako podržali i Amara kao selektora. Loš je pokušaj određene grupe ljudi ovdje da predstavi neku sliku, kao većina je protiv i većina ljudi mrzi i ne podnosi niti Ivicu, niti Amara.
I ne može se kod procjene kvaliteta jednog kandidata tvrditi: Dobar je čovjek, fudbalska je legenda, mnogo je prošao u fudbalskoj karijeri. A onda kao nebitno trenersko iskustvo.
A kod drugog: Osvajao je titule u amaterskoj ligi, brukao se u Evropi.
Niti jedno niti drugo nije u potpunosti tačno. Treba gledati sveukupnu sliku. Naravno da bi Meho kao velika fudbalska ličnost, kao velika bivša zvijezda u tom dijelu imao ili ima sjajne reference. A s druge strane bivši veliki fudbaler, ne mora biti veliki trener, danas se to u svijetu fudbala više puta potvrđuje. Isto tako, ne može se kod Amara samo govoriti o domaćim titulama i ne mogu mu se samo izdvajati evropski neuspjesi (to su bili uglavnom porazi protiv dosta moćnijih i jačih ekipa), jer činjenica je da je Amar napravio i podvige u Evropi protiv u tom trenutku jačih protivnika. I samo ona sezona u kojoj je stigao do 3. pretkola LP pokazuje da zna itekako i u evropskim utakmicama taktički postaviti ekipu. Nije tada samo bio podvig protiv Lilestroema(dvije pobjede), odigralo se solidno i protiv Newcastlea, remiziralo poslije i s Malagom u Kupu Uefa.
Naravno svjesno se svo vrijeme ide samo s argumentima protiv jednog ili protiv drugog i opet naravno mi u našim dobro poznatim manirima, takmičimo se koga više popljuvati i provući kroz blato, umjesto da se sagledaju sve činjenice i realno procijene stvari.
I onda se svi kao čude i kritikuju savez, postavljaju pitanje: Koliko im je bitna reprezentacija? A prije se postavlja pitanje: Koliko je nama svima bitna reprezentacija? Po jednoj većoj grupi komentara i učesnika diskusije na ovoj temi, moglo bi se slobodno reći da nam reprezentacija uopće nije bitna.
Samo eto ima nade, ta većina je ipak samo većina na ovoj temi, ipak u društvu generalno, ma kakvog god ono bilo, malo se i drugačije razmišlja i ima ipak još dosta ljudi, koji malo drugačije razmišljaju i koji prije svega ne prave ove regionalne (ogavne) i klupske podjele.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pricekajte Borca moguce je da ce vama pomoc biti neophodna.MuhamedTM je napisao/la:duga prica nego evo vidis i sam ko brani kodru, isti ti koji su ga pljuvali.dubrovnik je napisao/la: Ajde ajde moglo bi se i sa vaseg podforuma svasta prenijeti. Sto si to promjenio ime?
Mi nismo Mesu stedili a on je Zeljovac, znaci nije zbog Zelje nego nam zao repkeako je preuzme kodro.
Ima i sa vase strane takvih koliko hoces. Pratim ja sve.
Nema vise smisla pisati o Amaru brate mili.
Pametniji od nas su odlucili. Ja vjerujem onoj trojici i nemam nikakve sumnje da su glasali sa najboljim namjerama. A sada da ce mi Kovacevic prevrnuti pamet ne vjerujem nimalo. Ipak evo ako je Bajevic njihov kandidat neka on sam odluci. Neka uzme ekipu ako zeli a ako nece neka kaze ime kandidata.
Nemaju oni dnk kao mi i naravno filozofiju nasu, znaci nema ih pametnijih na dunjalukudubrovnik je napisao/la:Pricekajte Borca moguce je da ce vama pomoc biti neophodna.MuhamedTM je napisao/la:duga prica nego evo vidis i sam ko brani kodru, isti ti koji su ga pljuvali.dubrovnik je napisao/la: Ajde ajde moglo bi se i sa vaseg podforuma svasta prenijeti. Sto si to promjenio ime?
Mi nismo Mesu stedili a on je Zeljovac, znaci nije zbog Zelje nego nam zao repkeako je preuzme kodro.
Ima i sa vase strane takvih koliko hoces. Pratim ja sve.
Nema vise smisla pisati o Amaru brate mili.
Pametniji od nas su odlucili. Ja vjerujem onoj trojici i nemam nikakve sumnje da su glasali sa najboljim namjerama. A sada da ce mi Kovacevic prevrnuti pamet ne vjerujem nimalo. Ipak evo ako je Bajevic njihov kandidat neka on sam odluci. Neka uzme ekipu ako zeli a ako nece neka kaze ime kandidata.Vrijeme je za Mostar prika iako sam ja Focak.
Ja sam i tada kolegama sa teme Sarajevo govorio da grijese sa Kodrom i da ce to platiti (privatno naravno). Iako je vecina bila protiv njegovog tjeranja.
Znaci sad smo zvanicno saznali da imas nesto protiv Amara cim si govorio pajdasima pitarima da kodrica nije za njih, a sad ovdje gines za tog istog levata.
Da se navijaci pitaju sta Vaha bi bio trener (naravno on nece)
Sto se tice bojca vec smo halali bodove.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Svaka cast majstore!avdic04 je napisao/la:Na ovom forumu ne moze da se diskutuje bez uvreeda.Čim je neko suprotnih stavova,u odnosu na navijace iz plavog dijela glavnog grada,odmah bude ismijan,izrugivan i sa njim se zbijaju sale."Šlagirani".doživio moždani,udbaš i ko zna kakve sve uvrede na račun porodice Osim.Ništa bolji ni ovi drugi nisu,odmah je Meho beskrupulozan,odmah su tu neki "talovi" sa menadžerskom agencijom,sredit će poziv sinu,gurat će sina i slično....Nevjerovatno koliko smo pogani!Gospodo,naučite da prilikom diskusija uvažavate mišljenja i stavove drugih ljudi!Stručnjaci koji sve znaju i mogu da predvide,vjerovatno će neko i za mene to pomisliti,al ne "bulaznim" kao većina ovdje.Ujedno i moj prvi post!Kao osoba kojoj porodica OSim nije nabijala komplekse,kako se navijači Želje deklarišu protiv onih koji nisu za Amara,kao simpatizer NK ZVIJEZDA GRADAČAC,smatmra da je Mego Kodro pravi izbor za selektora.Uz naša dva najbolja trenera(Vahu i Petkovića),smatram da je on idealno rješenje.Priče "nema trofeja" su za malu djecu.Stojim da je bolji biti drugi u Rimu,nego li prvi na selu(na što naša liga i liči).Amaru čestitam na trofejima,uspjesima jedino na našem području,ali tvrdim da čovjek nije kalibar za reprezentaciju.Meho Kodro je gospodin!MLad,elokventan,smiren,ima hervegovačke krvi i inata u sebi!Čovjek koji je nakon Sarajevo imao ponuda drugih klubova,ali nije naprasno letio.Čovjek koji se ne nudi po medijima i nema svoje PR novinarčiće.Čovjek s obrazom!Neko ko nije naviko na naše marifetluke i lopovluk,zbog čega je i otišao iz Sarajeva.Moderan trener i garantujem da s njim na čelu,reprezentacija bi izgledala najbolje i imala bi očekivane rezultate.A vi,koji maštate o nekim "velikim imenima",molim vas da budete realni.Nismo nimalo atraktivni kao što smatrate.Lijep pozdrav![]()
![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!