BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
RASanticeva
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Svršava ovaj na Areni kad god "Plemići" dobiju loptu - kako je lik iritantan u **** materinu 
Mostar u srcu, Velež do groba
Celik- Sarajevo 9.500ReX je napisao/la:Realno prazan stadion.JonSnow je napisao/la:Čuj Spahe, ima 10 000 ljudi na stadionu.
Edit: Evo opet, sad kaže preko 10 000 ljudi.![]()
Sarajevo- BATE preko 10.000 kaze Spaho
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lik je iz Bijeljine i "svrsavao" je isto i na Sarajevo, Radnik kao i na ZrinjskiRASanticeva je napisao/la:Svršava ovaj na Areni kad god "Plemići" dobiju loptu - kako je lik iritantan u **** materinu

Don't believe the hype.
Ima 6000-7000 sigurno, ali brate baš moraš bit maloumnik i reći 10 000.SF6 je napisao/la:Celik- Sarajevo 9.500ReX je napisao/la:Realno prazan stadion.JonSnow je napisao/la:Čuj Spahe, ima 10 000 ljudi na stadionu.
Edit: Evo opet, sad kaže preko 10 000 ljudi.![]()
Sarajevo- BATE preko 10.000 kaze Spaho
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav je ovo HD na mojoj tv, jel znaju oni sta je hd 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Komentator na areni primjer normalnog gradanina BiH.Roden u bijeljini,navija za sve
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo kaze Spaho u Borisovu ce biti slika drugacija..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
da nije ovaj komentator na areni ne bih ni gledao, sjajan lik koji podrzava sve sto je nase
Meni se vala ne svidja pa makar Zelju prenosio onako. Covjece ko koridu u Cevljanovicima da prenosi. "BRkiiiiiiicuuu hoohoho, pa majstoreee. Bravo momceeee". Daj ba covjece, smiri se..BosniaBoston je napisao/la:Komentator na areni primjer normalnog gradanina BiH.Roden u bijeljini,navija za sve
@igrajlopte 🐦
- BosniaBoston
- Kontakt:
Spaho emotivnije jufkice prenosi nego BiH
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To ti smeta iskljucivo jer si haparatlija.RASanticeva je napisao/la:Svršava ovaj na Areni kad god "Plemići" dobiju loptu - kako je lik iritantan u **** materinu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Spaho orgija na akademiju, to brateee nabrajaj ih

@igrajlopte 🐦
Ovaj Tatar je pola ekipe kod pitara, on ako im ode tesko ce ga nadoknadit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Za 5 minuta se vidi da je Bate čvrsta i dobra ekipa.
Ovakvim Srbima bi dao ključeve da mi čuvaju kuću i bijelu tehniku kad bi bilo stani paniVarg je napisao/la:da nije ovaj komentator na areni ne bih ni gledao, sjajan lik koji podrzava sve sto je nase
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Nema navijaca vise od 7 milja.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ljudi igraju redovno grupne faze u Evropi, prosle godine 16-finale EL.. Samo onaj ko ne prati fudbal moze reci da oni nisu ogromni favoriti.sljivo je napisao/la:Za 5 minuta se vidi da je Bate čvrsta i dobra ekipa.
@igrajlopte 🐦
Pa nema, samo mi nije jasno kako čovjek koji prenosi utakmice reprezentacije ne zna kapacitet stadiona reprezentacije.prisonbreak je napisao/la:Nema navijaca vise od 7 milja.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
bijela tehnika izvlači ono najgore iz srbina, ne bih isao tako dalekoOsim13 je napisao/la:Ovakvim Srbima bi dao ključeve da mi čuvaju kuću i bijelu tehniku kad bi bilo stani paniVarg je napisao/la:da nije ovaj komentator na areni ne bih ni gledao, sjajan lik koji podrzava sve sto je nase
Rece Spaho 10 hiljada. Izvini, ali ja vjerujem Spahi.prisonbreak je napisao/la:Nema navijaca vise od 7 milja.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.