Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Razumijem te druze. Vjeruj mi... Znam sam kako je.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Zna li mozda Rex nesto vise o ovome Tahirovicu, je li blizak BiH?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Roditelji su mu iz Sarajeva, ima naše državljanstvo i pasošHansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:49Zna li mozda Rex nesto vise o ovome Tahirovicu, je li blizak BiH?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
A vidi ovo, jos nema ni jedan nastup za bilo koju selekciju Svedske. To se onda mora nazvati propust ko je zaduzen za taj posao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 15:18Roditelji su mu iz Sarajeva, ima naše državljanstvo i pasošHansestadt je napisao/la: ↑19 okt 2022, 14:49Zna li mozda Rex nesto vise o ovome Tahirovicu, je li blizak BiH?
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh...neka je samo dosao najnitnije
Zadnja izmjena: Imajednabrigada, dana/u 20 okt 2022, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Cuj Misimovic dovodi 

Pa naravno. Ali teško je to objasniti nekima.
“Puno je pregovora, razgovora, lobiranja, radim, na terenu sam često. Ne mogu govoriti o imenima jer ima igrača koji su vezani za saveze drugih država ili igraju za druge reprezentacije i ne želimo biti u situaciji da ih njihovi savezi blokiraju ako se sazna da žele igrati za Bosnu i Hercegovinu.” otkriva legendarni Miske.
“Puno je pregovora, razgovora, lobiranja, radim, na terenu sam često. Ne mogu govoriti o imenima jer ima igrača koji su vezani za saveze drugih država ili igraju za druge reprezentacije i ne želimo biti u situaciji da ih njihovi savezi blokiraju ako se sazna da žele igrati za Bosnu i Hercegovinu.” otkriva legendarni Miske.
Pokupio kajmak na nasem radu
tako ce biti sutra i za Hamulica, Gigovica, Jasica i Kikanovica 

Znaci ukrao on igracu Njemackoj? ili je BiH bila jedina realna opcija za njega?
za koji savez je Hamulic vezan? lik preko medija hoce za nas da igra. i na kraju opet " Miske dovodi igraca"
za koji savez je Hamulic vezan? lik preko medija hoce za nas da igra. i na kraju opet " Miske dovodi igraca"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudima nikad nije dovoljno.
Evo ekspresno se regovalo, momak upisao par nastupa i odmah je dobio poziv.
Evo ekspresno se regovalo, momak upisao par nastupa i odmah je dobio poziv.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bravo za Belmina, izgleda da su Jasic i Omic nasi 

naravno, samo brat @hurem i slicni mogu popusiti ovakve price.
Evo ja bih npr. volio da nam Miske dovede kakvog kapitalca katolika ili pravoslavca, koji je dovoljno dobar da igra za komsije ili neku drugu drzavu. Evo daj nam barem Sunjica dovedi koji izgleda i nije dovoljno dobar hrvatima.
Ovi momci, bosnjaci, vole BiH, posebno njihovi roditelji poput Mirse, nema tu velikog uticaja levata iz saveza, osim da ih pozoves nakon sto ih mediji ili cak forumi, isforsiraju.
Ako je jos u pitanju njemacka ili evo holandija, momci bi morali biti i malo plitki poput burnica npr. da odbijes nas poziv i cekas nesto drugo, vece.
austrija, svica, svedska..e tu se vec moze desiti da neko gleda i prvo licni interes jer se i u te repke moze lahko uci, pogotovo ako si tu kroz mlade repke.
Zbog svega ovoga, Mirso, aferim ti majstore!
Neki znaju da zivim u zenici i da nemam veze sa dijasporom, i nikada mi nece biti jasni levati sa otrcanim sranjima "peraci guzova ili baustelci", a znamo da bez dijaspore nema ni ozbiljne repke. Trebamo biti ponosni na svako dijete koje se odluci igrati za nas.
-
- Kontakt:

Potpuno si upravu...neka se miske potrudi kad je vec takav pregovarac da dovede npr samardzica ili ljubicica(samo primjer navodim) lako je ove nase momke koji žele igrati za nas. Mada da se razumijemo ovo kod Denisa treba ppstovati jer momak je mogao igrati za njemacku u21 na Euru.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Belmin radi veliki posao i veliki je covjek patriota koliko sam cuo, i moze biti neka sprega izmedju ovih momaka i Saveza....ali jos ni jedan ni drugi nisu naši kao ni Muki 100% provjereno.
-
- Kontakt:
Nek Miske dovede kvalitetnog pravoslavca ili katolika pa tad moze reci da radi poso..Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 okt 2022, 10:25
Potpuno si upravu...neka se miske potrudi kad je vec takav pregovarac da dovede npr samardzica ili ljubicica(samo primjer navodim) lako je ove nase momke koji žele igrati za nas. Mada da se razumijemo ovo kod Denisa treba ppstovati jer momak je mogao igrati za njemacku u21 na Euru.
I ptice na grani znaju da ce npr Huseinbasic ,Dedic i sl igrat za nas..Potreban je saml poziv od selektora.
Balansiranjem tri plemena smo uveliko oslabljeni,jer neki moraju igrat.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam da li je na forumu, sumnjam - radio sam jedan period sa njim, ali nisam vec 1-2 godine u tim vodamaSheyi je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:22Ko je Belmin Beli forumas i novinar bnm.ba?Imajednabrigada je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:48Dobio sam info iz prve ruke o Huskovicu i Jasicu i ohrabruju moram priznat![]()
![]()
@goalgetter javi se![]()

Pa tako je bilo i kod papeta za Besica. Forum 4 godine trubio da nam je prijeko potreban bio, jer se profilom uklapa u deficitarne pozicije u repci jer smo tad igrali sa 4 dizelasa na sredini.
Nakon svjetskog kad je pape trebao dobiti otkaz bilo je, doveo sam Besica kad niko nije znao za njeg

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.