https://www.facebook.com/share/r/17n2Xo ... tid=wwXIfr
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
KockarVicin007
- Kontakt:
-
Helemnejse
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ko me je snimio?KockarVicin007 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:09![]()
![]()
To je nas brat helemnejse. 
Edit: Haha, tacno se ne bih iznenadio da si to bio ti.
Edit: Haha, tacno se ne bih iznenadio da si to bio ti.
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Imaš jucva od mene prvom prilikom 
Edit: samo mi žao što mu Atara nije lakat u grlo plasirao
Edit: samo mi žao što mu Atara nije lakat u grlo plasirao
Ja čim sam vidio cvaju hahahaha pomislih znam ovoga lika nema ko biti nego HelemnejseHelemnejse je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:10Ko me je snimio?KockarVicin007 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 00:09![]()
![]()
Eto kada ne valja Sarajevo zato sto vrijedjamo okupatore, retardirani Berbic je dobio polupraznu Arenu i pola Turaka u njoj.
I uporedi onoga Jokića koji je MVP NBA nekoliko godina, a koji se toliko trudi da sa svojim timom prođe kvalifikacije i svoju karijeru i zemlju predstavi gdje treba . Mozak naših košarkaša je čudan, kako ne razmišljaju tako ili mi nismo normalni da to od njih očekujemo.Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 23:04Sta se ono Nurkic na kraju krevelji i gegajuci se odlazi do ljigavih Turaka da se grli s njima, a poraz u ovoj utakmici mu ostavlja 1% sanse da se jedini put u karijeri pojavi na SP? Kako mi ide na zivce ovo njegovo izigravanje nekakvog baje, a o Musi da ne pricam. Garza i samo Garza, bolesni profesionalac i ratnik na terenu, nikad ne glumata i ne umislja zvijezdu. Ova evropska kosarka s pozicionim napadima i bez lude trke mu dopusta da i u odbrani bude i vise nego dobar.
Ili su htjeli da puste Garzu da se sam snalazi..... ne znam
-
Helemnejse
- Kontakt:
Nurkicu smeta babo, smeta krevet na Vlašiću, smeta bus, avion, smeta harun, smeta dubravko, smeta berbic, smeta mu buraz, smeta mu budholzer, smeta mu los komentar na statuse, smeta mu phoenix, smeta mu bozo, smeta mu aziz bekir.
Garza, mašina od igrača. Pravi patriota. Baš se moglo primijetiti koliko mu je stalo i s kolikom je voljom igrao.
Ovo boli više nego poraz fudbalera, samo se nadam da igrači neće posustati i otići u Srbiju bez motivacije. Možda nam je i bolje pobjediti Srbiju jer bi vjerovatno imali bolji međusobni omjer te bi nam oni bili direktan protivnik u borbi za MB. Ovo sve se odnosi ako pobjedimo u ponedjeljak naveče.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bas mi je za oko zapelo kako nakon svakog slobodnog bacanja ganje nase igrace da im nabaci, pa se vraca na drugo slobodno bacanje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Helemnejse
- Kontakt:
Najbitnije da su saigraci skontali musu i **** ga zestoko
Uh Gege na ovoj pressici, na sta li je ciljao s ovim drugim dijelom kad se zaustavio na ALI... 
Joj ovog lika s opaskom da je Srbija jaca od Turske, a Turci dosli u najjacem sastavu, dok Srbi imaju 3 igraca iz najjaceg rostera...
Joj ovog lika s opaskom da je Srbija jaca od Turske, a Turci dosli u najjacem sastavu, dok Srbi imaju 3 igraca iz najjaceg rostera...
Ne bi me čudilo da vrlo brzo poturica Tarik postane domaći igrač i da mu je večeras i zvjezdica nestala. Ovo skidanje gaća od KSBiH, Zenica, Turci ko domaćini, još ispisnica i da nam se Aid omrsi.
Koliko sam bio ponosan na reprezentaciju u fudbalu, toliko sam razočaran ovim viđenim večeras.
Svaka čast momcima i selektoru na borbi!
Koliko sam bio ponosan na reprezentaciju u fudbalu, toliko sam razočaran ovim viđenim večeras.
Svaka čast momcima i selektoru na borbi!
Ma zna se na šta je ciljao to je svima očigledno.
Ako misliš na mene za Srbiju, možda sam se pogrešno izrazio ali nisam mislio da su jači od Turske već da naši igrači ne bi pali nakon ovakvog poraza i druga stvar je atmosfera koja svi možemo pretpostaviti kakva će biti.
- RollingPaper
- Kontakt:
Musa dosao samo radi kritika javnosti da lazira povredu, pa da se opere malo. Osjeti se u zraku da je svima pun q njega i njegove price.
Garza najbolji igrac BiH u zadnjih 15ak godina, nek misli ko sta hoce to je tako. Hvala mu sto je dosao. Sam je igro veceras.
I da mi je samo znat kojem mozgu je na um palo da se kosarka igra u Zenici… Publika vise nego mrtva
Garza najbolji igrac BiH u zadnjih 15ak godina, nek misli ko sta hoce to je tako. Hvala mu sto je dosao. Sam je igro veceras.
I da mi je samo znat kojem mozgu je na um palo da se kosarka igra u Zenici… Publika vise nego mrtva
Tarik Biberović je nečovjek. Mahsuz doć u svoj grad, među svoje sugrađane da bi se 2 sata pišao i po zemlji i po gradu i njima svima. Bjednik.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.