joj sto to mene nervira...cuj doveo Sudica,Mujdzu pa dje su ti igraci.Hajd budi iskren pa reci jesil kad vidio i jednog od njih,jesil ih gledao na utakmici,pa i tog Bahtijarevica,sve rekla-kazala...od njih sam samo jednom Mujdzu gledao u bundesligi i srednja zalost...pricas o njima kao da su to vec dokazani igraci,kao da nam Ferdinand i Lahm u odbranu dolaze,a ne ljude koje nit je ko kad vidio(ili vidio 1-2 puta) nit zna kako igraju nit zna kako izgledaju,al je eto cuo da su dobri igraci i kuje ih u zvijezde.Stani dok debituju, i ja bi volio da se pokazu da budu odlicni ,al stani da vidimo,a ne vec ste ih u prvu postavu stavili,ljudi ni meca nisu odigrali.Stani malo,mozda taj Sudic bude ko Mikelini u Sloveniji....
Sto se tice Papca kad ga Ciro nije vratio svojom lafinom ,nece ni ovaj.Papac je iskoristio repku da se proda i zaboli ga sad.Volio bi da grijesim,ali bgm kad su se svi vratili ,eto samo on nije ,smrdi mi tu nesto..Nego lijepo se prodao preko reprezentacije i cao drugari...
sto se tice taktike hehe bitno je da je to MODERNO 4-5-1

,kao sto Pasic kaze,vidjeli od Mourinha svi

..a sto mi nemamo igraca za 4-5-1 to koga briga,stavis Ibisevica na krilo,cojk ne zna gdje je dosao ni sta da radi tu,ali bitno je da je to moderno

..
Onda stavi Pjanica,Dzeku,Misimovica,Ibisevica u tim,sve setaci,ni jedan ne igra odbranu,ljudi nam turneju kroz vezni red prave,u dva dodavanja eto ih pred golom.Da ti je ne znam ti ko u odbrani kad nema sredine,kad se ljudi setaju kroz sredu kako hoce ,opet ces se naprimat golova...
3-5-2 cirina je za nas zlatna,jer imamo igrace samo za to ili 4-5-1 defanzivno sto je Sliskovic igrao(s tim da je on tad imao brze igrace,a ovaj nema)...trojica moraju nazad zat sto je odbrana ko svicarski sir(al eto sudic kojeg niko nikad nije vidio ce to promijenit

),i moraju 2 def vezna bit jer Dzeko Ibisevic i Miske nista ne trce,mora neko trcat za njih,a ako im jos dodas i Pjanica odmah ti u startu po ekipe ne igra odbranu nikako.Miske samo seta u odbrani,Pjanic je isto defanzivno preslab,a Dzeko i Ibisevic pa jel ih ko kad u zivotu vidio da malo pritisnu organizaciju igre protivnika il da kad uklizu...Ne moze sam Rahimic ili Muratovic ili Jahic bit na sredi i trcat za sve ostale,razvale nas ljudi.Moraju bit 2.I to je Ciro vidio,nisam ga volio nikad previse ,bas naprotiv ,ali je za ovog Mourinha izmislio taktiku i 3 klase je boji trener