Safet Sušić - Pape

demir44
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la demir44 » 19 jun 2010, 13:41

Adinjo je napisao/la:Da dodje Barbarez isto bi radio za taj j.ebeni Savez. Onda bi i po njemu morali pljuvati. I postedite me suplje tipa on bi se borio protiv Saveza. Sve se vidjelo, sve se zna. Znaci, po ko zna koji put, nije vam Safet kriv. Ako ste takve face, fino pred "slatko cose" pa ih rusite, ha ya.

Pobogu ste ljudi, Engleskoj plasman u 1/8 finale visi u zraku, mrtvom Alziru ne mogu dati gol, pa eno ga Fabio je jos ziv. A vi ste Safeta vec ukopali.
Lijepo receno,palac gore :idea:
Rotor Volgograd...

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 19 jun 2010, 14:09

carina je napisao/la:
Pa bola ko treba da ih natjera da trce?
Ko treba da ih motivise? Ko treba da ih poslije slabe tekme iskritikuje?
Ko treba da im kaze sta zahtjeva od njih, koju igru da igraju?
Ko treba da sjedne sa Rahimcem, Muratovicem i da im kao covjek kaze:" Momci hvala vam za sve, ali za dobrobit repke, ja moram da racunam na afirmaciju novih igraca i da im dajem sansu u prijateljskim!"...
Ko treba da se uhvati za mu.da i da kaze Emiru Spahicu javno :" Emire, svaka tebi cast, ali udaris li onako igraca u kvalifikacijama, bez obzira sta ti kaze, udavit cu te!"

TI, mozda ;) ;)

E bas pricam sa spahom, kaze zao mu je zbog samara sad kad je vidio da to c(k)arini smeta i kune se nece nikad vise: Eto jel u redu? bas te covjek lijepo zamolio da mu oprostis

A murat i rahimic kazu, ako ti kazes da treba, oni ce se sami povuci da otvore mjesto velagicu iz Veleza (haha on je malo mladji ;) )
FKS❤️1946

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 jun 2010, 14:36

carina je napisao/la:@denizmare
Na ovo tvoje pitanje sam odgovorio milion puta do sada....Papeta ne mrzim...Cijenio sam ga kao fudbalsku legendu...Za mene je to i sada...Sve dok ne izgovori ijednu rijec u kojoj podrzava ovaj savez i bilo sta oko njega...Tada ce ova tema zavrsavati kao i tema Miroslava Blazevica.... Bit ce zakljucavana iz dana u dan, jer cu ga pljuvati kad god budem imao vremena da se logujem....Do tada pratim samo njegov trenerski rad, a on je do sada ocajan...
Prijatelju ako mozes da ponovis jos jednom jer te nisam upratio ,a da ne trazim unazad, ko je po tebi pravi izbor za selektora?
Ime i prezime i zasto! Ovo je treci put da postavljam isto pitanje ,a da nisam dobio ni jedan konkretan odgovor osim gluposti tipa Braco gumena glava i sl. Ako se vec nekoga blati onda vjerovatno postoji i neko za koga smatrate da je bolji,pa izvolite. I jos jedno pitanje ,da li si prosle kvalifikacije bio na bar jednoj tekmi reprezentacije? Postavit cu i cetvrti put isto pitanje ako budem morao....Vozdra

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 jun 2010, 16:02

kao igrač je bio vrh vrhova.al ovako kao trener.hmm nije to za njega.za selektora treba doći neko ko postiže rezultate.kao što su Francuzi sada postavili Blana za selektora.Nisu ga postavili zato što ga vole,ili što je nekad bio igračina.Nego što je frajer postigao dobar rezultat sa Bordo-om i sada će biti selektor.a kakve je Pape imao rezultate sa bilo kim????nikakve.vodio nekakve sporove.bez nekog rezultata.Ali mi nebi bili mi d ne otjeramo one najbolje i dovedemo kloceve koji nemaju blage.Čist primjer Ibro Zukanović.sa mladom repkom igrao baraž i nadigrao Čehe i da nije bilo sudijske krađe odveo bi nas na EP.i šta urade klocevi?Otpuste ga i dovedu kloca Tulića koji gubi od Luksemburga na domačem Terenu.Slično se desilo i u Želji kada su nogirali Amara.na sreću tu su grešku bar u Želji sada ispravili.Moje lično mišljenje je da bi mi sa Amarom ne samo otišli na EP,nego i igrali makar četvrtfinale.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jun 2010, 16:09

Jao likova. :lol:
Pobjedili Ganu koja igra na SP odlicno, izgubili od Svedske sa razmjenjenim sastavom plus igraci dosli sa odmora, garantiram da nisu potrcali 2 sedmice vise njih. Izgubili od Njemacke i to jedva, prvo poluvrijeme smo ih derali kao amatere ali u drugom poluvremenu ne stalo je daha i dadnu taj jedan gol, a ostale je sudija jedva docekao da svira na bjelu tacku, ipak bi bio skandal da je jedna mala Bosna dobila veliku Njemacku.
I po tome ste vi zakljucili da je Safet k.arina od trenera, smijesno.
Treba covjeku dati priliku, nije prilika 3 utakmice, vec jedne kvalifikacije. Ljudi napokon imamo trenera koji je uveo disciplinu u repku i nema izlazenja u nocne klubove prije utakmice kao kod Mikada. Napokon imamo trenera koji obilazi Evropu da prati nase igrace i to svojim troskom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2010, 16:17

i svedjani su dosli sa odmora kao i nasi ..ili su to oni mozda bili obavezni da odrzavaju formu do prijateljske :mrgreen:

vec vidim izgovor kad zijanimo od francuske "nevalja nam stadion Kosevo,prevelik za nas razvukli nas francuzi"-igraci,a Susic "sezona je tek pocela,nismo u takmicarskoj formi,jos ima nade"..pa onda kad nas dobiju i Rumuni ,svi zajedno se upisujemo na kurs matematike i racunamo sta bi bilo kad bi bilo,ko koga mora dobit i sa kolikom razlikom ,da bi nama trebala pobjeda nad Francuskom u po Pariza da idemo na EP :D
"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jun 2010, 16:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:i svedjani su dosli sa odmora kao i nasi ..ili su to oni mozda bili obavezni da odrzavaju formu do prijateljske :mrgreen:

vec vidim izgovor kad zijanimo od francuske "nevalja nam stadion Kosevo,prevelik za nas razvukli nas francuzi"-igraci,a Susic "sezona je tek pocela,nismo u takmicarskoj formi,jos ima nade"..pa onda kad nas dobiju i Rumuni ,svi zajedno se upisujemo na kurs matematike i racunamo sta bi bilo kad bi bilo,ko koga mora dobit i sa kolikom razlikom ,da bi nama trebala pobjeda nad Francuskom u po Pariza da idemo na EP :D
"
Vidim nisi dovoljno informisan. ;)
Svedsko prvenstvo je bilo u toku, a dosta igraca koji su igrali protiv nas igraju u domacem prvenstvu. Sama cinjenica da je njihov selektor napravio 2 izmjene a mi 6 mozes ukopcat razliku. Tu utakmicu je njihov selektor i morao pobjedit pa je i igrao je kao kvalifikacionu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2010, 16:26

a to Susic nije morao pobijedit..haha je.em ti takav pristup ,sto je onda koji djavo isao gore :D ..a dobro kako su igrali ,kao da su i otisli na izlet.Zali boze svijeta sto je dosao da ih vidi..

sta ce bit u septembru,bas kao sto sam rekao,nije se zahuktalo Njemacko prvenstvo,Rusko nije pocelo,pauza u Hrvatskom pa su momci eto van forme :D ...nego da ne sirimo dalje,vidim da ti vjerujes Susicu,pa da se ne raspravljamo dalje de ti meni fino lijepo navedi par pozitivnih promjena i pozitivnih stvari u nasoj igri kako je on tu,daj mi nesto da se i ja imam nadat :D .Mozda ti vidis nesto sto ja ne vidim,pa eto da cujem,daj mi nesto pa da i ja pocnem vjerovat u ovog naseg Mourinha sa Ibisevicem na krilu i 5 igraca u timu koji ne znaju ni sta je odbrana,a kamo li da je igraju :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jun 2010, 16:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:a to Susic nije morao pobijedit..haha je.em ti takav pristup ,sto je onda koji djavo isao gore :D ..a dobro kako su igrali ,kao da su i otisli na izlet.Zali boze svijeta sto je dosao da ih vidi..

sta ce bit u septembru,bas kao sto sam rekao,nije se zahuktalo Njemacko prvenstvo,Rusko nije pocelo,pauza u Hrvatskom pa su momci eto van forme :D ...nego da ne sirimo dalje,vidim da ti vjerujes Susicu,pa da se ne raspravljamo dalje de ti meni fino lijepo navedi par pozitivnih promjena i pozitivnih stvari u nasoj igri kako je on tu,daj mi nesto da se i ja imam nadat :D .Mozda ti vidis nesto sto ja ne vidim,pa eto da cujem,daj mi nesto pa da i ja pocnem vjerovat u ovog naseg Mourinha sa Ibisevicem na krilu i 5 igraca u timu koji ne znaju ni sta je odbrana,a kamo li da je igraju :D

Pa nemoj ni gledati nasu repku, ako ne vjerujes. Eno imas Njemacku , Srbiju za njih navijaj. Tamo ima plodnog zemljista.
Susic je promjenio formaciju na moderni nacin, a kod Cire smo igrali 5-3-1 formaciju koju samo se primjenjuje samo jos u Etiopiji. Doveo je odlicne odbranbene igrace Mujdzu i Sudica, a i onaj Ediz ako se pokaze u Turskoj moze se pozvat, moguce da vrati Papca. Covjek je sam rekao da ne ocekuje puno od utakmice protiv Svedske, htjeo je da svojim ocima vidi cime raspolazemo i uradio neke kombinacije. Al ja vidim da na forumu imamo veliki broj strucnjaka pa bi i Susica mogli maknuti i staviti nekog bisera sa foruma na klupu koji taktiku samo postalvlja na Footbal Manageru, mozda cemo imati tada uspjeha. :?:
FK DELFIN NEUM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 16:37

Pa zar nije Susic prije meceva izjavljivao da protiv jakih moramo igrat bolje,a ja koliko sam vidio nista od toga,da mi je znat sta cete pricat ako izgubimi ili odigramo nerijeseno protiv autsajdera grupe.Krenut ce price igraci nisu spremni,tek krenulo prvenstva itd.i bice krivi igraci,a ne Susic ;) kao neki sto se izvali,kaze Ciro nije zasluzan za ulazak u baraz vec igraci :lol: oni su svi zasluzni za ulazak u baraz,samo neki su ocekivali da cemo proci Portugalce ( pa i ja) al bilo je tesko ocekivat.Da samo one precke i stative pogodili,sad bi gledali BiH na SP,poderali Belgijance,autsajdere sredili u 4 meca,i zavrsili na 2 mjestu skupine,da vam to nije malo ?? A sa ovim Mourinhom nismo 5 napada napravili,7 komada primili,izgleda zadovoljni neki sa tim brojem primljenih golova.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jun 2010, 16:41

harry_90 je napisao/la:Pa zar nije Susic prije meceva izjavljivao da protiv jakih moramo igrat bolje,a ja koliko sam vidio nista od toga,da mi je znat sta cete pricat ako izgubimi ili odigramo nerijeseno protiv autsajdera grupe.Krenut ce price igraci nisu spremni,tek krenulo prvenstva itd.i bice krivi igraci,a ne Susic ;) kao neki sto se izvali,kaze Ciro nije zasluzan za ulazak u baraz vec igraci :lol: oni su svi zasluzni za ulazak u baraz,samo neki su ocekivali da cemo proci Portugalce ( pa i ja) al bilo je tesko ocekivat.Da samo one precke i stative pogodili,sad bi gledali BiH na SP,poderali Belgijance,autsajdere sredili u 4 meca,i zavrsili na 2 mjestu skupine,da vam to nije malo ?? A sa ovim Mourinhom nismo 5 napada napravili,7 komada primili,izgleda zadovoljni neki sa tim brojem primljenih golova.

Vi ocito necete da razmisljate glavom pa vam ja moram kao ucitelj govoriti. Procitaj iznad gore sta sam pisao sto se tice meca sa Svedskom bolan, ako jesi procitaj jos jednom i razmisli.
Kad izgubi neke meceve u kvalifikacijama onda ga pljujte, sad ga samo dzaba blatite.
FK DELFIN NEUM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 16:45

Vidjecemo sve kad krenu kvalifikacije za EP,sad ako ne uspijemo proci,definitivno nismo stvoreni za velika takmicenja.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 jun 2010, 16:47

harry_90 je napisao/la:Pa zar nije Susic prije meceva izjavljivao da protiv jakih moramo igrat bolje,a ja koliko sam vidio nista od toga,da mi je znat sta cete pricat ako izgubimi ili odigramo nerijeseno protiv autsajdera grupe.Krenut ce price igraci nisu spremni,tek krenulo prvenstva itd.i bice krivi igraci,a ne Susic ;) kao neki sto se izvali,kaze Ciro nije zasluzan za ulazak u baraz vec igraci :lol: oni su svi zasluzni za ulazak u baraz,samo neki su ocekivali da cemo proci Portugalce ( pa i ja) al bilo je tesko ocekivat.Da samo one precke i stative pogodili,sad bi gledali BiH na SP,poderali Belgijance,autsajdere sredili u 4 meca,i zavrsili na 2 mjestu skupine,da vam to nije malo ?? A sa ovim Mourinhom nismo 5 napada napravili,7 komada primili,izgleda zadovoljni neki sa tim brojem primljenih golova.
sa domoljubcem su primljena cak 5 golova od spanije, 3 od velesile rijeke, al hej ipak domoljubac je uradijo dosta za ovu drzavu pa mu se vi kunete!
a ko je bijo kriv za poraz protiv spanije? ja kolko znam domoljubac je svalijo sve to na dzeku!
protiv portugala mu je bijo krivac miske a nikada da je sebe vidijo krivcem. al kome to ovdje pricati, hvataj te se domoljubca i navijajte za kineze...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2010, 16:49

joj sto to mene nervira...cuj doveo Sudica,Mujdzu pa dje su ti igraci.Hajd budi iskren pa reci jesil kad vidio i jednog od njih,jesil ih gledao na utakmici,pa i tog Bahtijarevica,sve rekla-kazala...od njih sam samo jednom Mujdzu gledao u bundesligi i srednja zalost...pricas o njima kao da su to vec dokazani igraci,kao da nam Ferdinand i Lahm u odbranu dolaze,a ne ljude koje nit je ko kad vidio(ili vidio 1-2 puta) nit zna kako igraju nit zna kako izgledaju,al je eto cuo da su dobri igraci i kuje ih u zvijezde.Stani dok debituju, i ja bi volio da se pokazu da budu odlicni ,al stani da vidimo,a ne vec ste ih u prvu postavu stavili,ljudi ni meca nisu odigrali.Stani malo,mozda taj Sudic bude ko Mikelini u Sloveniji....
Sto se tice Papca kad ga Ciro nije vratio svojom lafinom ,nece ni ovaj.Papac je iskoristio repku da se proda i zaboli ga sad.Volio bi da grijesim,ali bgm kad su se svi vratili ,eto samo on nije ,smrdi mi tu nesto..Nego lijepo se prodao preko reprezentacije i cao drugari...
sto se tice taktike hehe bitno je da je to MODERNO 4-5-1 :D ,kao sto Pasic kaze,vidjeli od Mourinha svi :D ..a sto mi nemamo igraca za 4-5-1 to koga briga,stavis Ibisevica na krilo,cojk ne zna gdje je dosao ni sta da radi tu,ali bitno je da je to moderno :D ..
Onda stavi Pjanica,Dzeku,Misimovica,Ibisevica u tim,sve setaci,ni jedan ne igra odbranu,ljudi nam turneju kroz vezni red prave,u dva dodavanja eto ih pred golom.Da ti je ne znam ti ko u odbrani kad nema sredine,kad se ljudi setaju kroz sredu kako hoce ,opet ces se naprimat golova...
3-5-2 cirina je za nas zlatna,jer imamo igrace samo za to ili 4-5-1 defanzivno sto je Sliskovic igrao(s tim da je on tad imao brze igrace,a ovaj nema)...trojica moraju nazad zat sto je odbrana ko svicarski sir(al eto sudic kojeg niko nikad nije vidio ce to promijenit :) ),i moraju 2 def vezna bit jer Dzeko Ibisevic i Miske nista ne trce,mora neko trcat za njih,a ako im jos dodas i Pjanica odmah ti u startu po ekipe ne igra odbranu nikako.Miske samo seta u odbrani,Pjanic je isto defanzivno preslab,a Dzeko i Ibisevic pa jel ih ko kad u zivotu vidio da malo pritisnu organizaciju igre protivnika il da kad uklizu...Ne moze sam Rahimic ili Muratovic ili Jahic bit na sredi i trcat za sve ostale,razvale nas ljudi.Moraju bit 2.I to je Ciro vidio,nisam ga volio nikad previse ,bas naprotiv ,ali je za ovog Mourinha izmislio taktiku i 3 klase je boji trener

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 16:51

Maestro je napisao/la:
sa domoljubcem su primljena cak 5 golova od spanije, 3 od velesile rijeke, al hej ipak domoljubac je uradijo dosta za ovu drzavu pa mu se vi kunete!
a ko je bijo kriv za poraz protiv spanije? ja kolko znam domoljubac je svalijo sve to na dzeku!
protiv portugala mu je bijo krivac miske a nikada da je sebe vidijo krivcem. al kome to ovdje pricati, hvataj te se domoljubca i navijajte za kineze...
Opusten budi ;) sve ce doci na svoje..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jun 2010, 17:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj sto to mene nervira...cuj doveo Sudica,Mujdzu pa dje su ti igraci.Hajd budi iskren pa reci jesil kad vidio i jednog od njih,jesil ih gledao na utakmici,pa i tog Bahtijarevica,sve rekla-kazala...od njih sam samo jednom Mujdzu gledao u bundesligi i srednja zalost...pricas o njima kao da su to vec dokazani igraci,kao da nam Ferdinand i Lahm u odbranu dolaze,a ne ljude koje nit je ko kad vidio(ili vidio 1-2 puta) nit zna kako igraju nit zna kako izgledaju,al je eto cuo da su dobri igraci i kuje ih u zvijezde.Stani dok debituju, i ja bi volio da se pokazu da budu odlicni ,al stani da vidimo,a ne vec ste ih u prvu postavu stavili,ljudi ni meca nisu odigrali.Stani malo,mozda taj Sudic bude ko Mikelini u Sloveniji....
Sto se tice Papca kad ga Ciro nije vratio svojom lafinom ,nece ni ovaj.Papac je iskoristio repku da se proda i zaboli ga sad.Volio bi da grijesim,ali bgm kad su se svi vratili ,eto samo on nije ,smrdi mi tu nesto..Nego lijepo se prodao preko reprezentacije i cao drugari...
sto se tice taktike hehe bitno je da je to MODERNO 4-5-1 :D ,kao sto Pasic kaze,vidjeli od Mourinha svi :D ..a sto mi nemamo igraca za 4-5-1 to koga briga,stavis Ibisevica na krilo,cojk ne zna gdje je dosao ni sta da radi tu,ali bitno je da je to moderno :D ..
Onda stavi Pjanica,Dzeku,Misimovica,Ibisevica u tim,sve setaci,ni jedan ne igra odbranu,ljudi nam turneju kroz vezni red prave,u dva dodavanja eto ih pred golom.Da ti je ne znam ti ko u odbrani kad nema sredine,kad se ljudi setaju kroz sredu kako hoce ,opet ces se naprimat golova...
3-5-2 cirina je za nas zlatna,jer imamo igrace samo za to ili 4-5-1 defanzivno sto je Sliskovic igrao(s tim da je on tad imao brze igrace,a ovaj nema)...trojica moraju nazad zat sto je odbrana ko svicarski sir(al eto sudic kojeg niko nikad nije vidio ce to promijenit :) ),i moraju 2 def vezna bit jer Dzeko Ibisevic i Miske nista ne trce,mora neko trcat za njih,a ako im jos dodas i Pjanica odmah ti u startu po ekipe ne igra odbranu nikako.Miske samo seta u odbrani,Pjanic je isto defanzivno preslab,a Dzeko i Ibisevic pa jel ih ko kad u zivotu vidio da malo pritisnu organizaciju igre protivnika il da kad uklizu...Ne moze sam Rahimic ili Muratovic ili Jahic bit na sredi i trcat za sve ostale,razvale nas ljudi.Moraju bit 2.I to je Ciro vidio,nisam ga volio nikad previse ,bas naprotiv ,ali je za ovog Mourinha izmislio taktiku i 3 klase je boji trener
:lol: :lol: Ja takticara u pm. Od Rijeke izgubiao, od Irana izgubio tj obrukao nas. Mujdzu sam gledao kad je god bila utakmica na EuroSportu 2 i momak je pravi bek kakvog trebamo, voli ici u ofanzivu, ne prelazan je i ima ubacaj sto je najbitnije. Kad se samo sjetim Berberovica i njegovih ubacaja tokom kvalifikacija za Sp koji zavrse u obalica. :shock: Igraci nisu bili zadovoljni sa Cirom i njegovim cirkusijanjem. Sto se tice Sudica vrijeme ce pokazat da je to jedan odlican stoper , uz to mlad i pregrist ces se za jezik jednog dana radi njega. ;)
Pjanic je najveci trkac u nasoj ekipi, kao i u Lyonu, redovno momak pretrci 10 km na utakmici i onda dodjes i kazes kako taj momak ne trci. :lol:
Ibisevic ti prijatelju sigurno nece igrati protiv velikih repki, on ce se koristiti kao i Muslimovic protiv ovih manjih repki za razbijanje, tako da ce poluspic biti Misimovic. Iza ces imati trkace i defanzivce Rahimica, Jahica i aBd Bajramovica. Mozda se i pozove Ljevakovic. Jedino Susicu zamjeram sto ne zovne krilne igrace u repku da ih isproba tipa: Galesic, Haurdic, Mahmutovic jer kad je mogao Sehica pozvati moze i njih.
FK DELFIN NEUM

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 jun 2010, 17:44

Sudic utakmice nije odigrao u Swedskoj prvoj ligi uz to teze povrjedjen na prelasku iz juniora u seniore (dabogda da bude nesto od njega) a pricaju o njemu kao da je Nesta i da ce nam rjesiti odbrambene probleme :( :( .

Gledam ovo svjedsko pa sreca pa nismo otisli osramotili bi se ispuhali bi prije kraja prvog kao i obicno.

Ovaj gore ultra tuzlak .... slazem se u svemu ,vidi se da poznajes fudbal !!!!!!!!!!! A ovi ostali neka pogledaju Osimovu izjavu o igri Hrvatske prije par godina konto trke.

Napisah par stranica prije al nije na odmet ponoviti Susiceva filozofija da ima 10 Misimovica on bi to sve stavio u prvih 11. Miske je velika rupa nase reprezentacije a i Wolfsburga ..setaju mu se igraci kroz sredinu kako hoce ...Dzaba sto on ponekada ubode koji go ili asistenciju kada se sistematski rusi odbrana svake ekipe sa njim na terenu. To svi nasi protivnici znaju ali mudri sute i iskoristavaju. H.ebo takvog modernog igraca koga prosjecno brzi forumas moze pretrcati :D :D ... sto bi u nas u Mostaru rekli KENJA prava :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 jun 2010, 20:07

kimbo je napisao/la:Miske je velika rupa nase reprezentacije a i Wolfsburga ..setaju mu se igraci kroz sredinu kako hoce ...Dzaba sto on ponekada ubode koji go ili asistenciju kada se sistematski rusi odbrana svake ekipe sa njim na terenu. To svi nasi protivnici znaju ali mudri sute i iskoristavaju. H.ebo takvog modernog igraca koga prosjecno brzi forumas moze pretrcati :D :D ... sto bi u nas u Mostaru rekli KENJA prava :D

Cestitamo. Osvojili ste dnevnu nagradu slika
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 jun 2010, 20:24

Pa dobar je nas Pape, on ne zna da nabroji grupe. Löw ne zna s kim je u grupi :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 jun 2010, 21:25

neko_iz_mase je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Miske je velika rupa nase reprezentacije a i Wolfsburga ..setaju mu se igraci kroz sredinu kako hoce ...Dzaba sto on ponekada ubode koji go ili asistenciju kada se sistematski rusi odbrana svake ekipe sa njim na terenu. To svi nasi protivnici znaju ali mudri sute i iskoristavaju. H.ebo takvog modernog igraca koga prosjecno brzi forumas moze pretrcati :D :D ... sto bi u nas u Mostaru rekli KENJA prava :D

Cestitamo. Osvojili ste dnevnu nagradu slika
A ni Papetu nije trcanje bilo jaca strana :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.