Sport i TV
Re: Sport i TV
Imam osjecaj da kod nas ljudi ne shvataju pojam komercijalno, @bassha ne znam iz kojeg razloga si postavio link, ali eto da prokomentarisem. Nije Arena sport humanitarna TV pa da najkomercijalnije programe stavlja na slobodan kanal. Ljudi traze nacin da privuku veci broj pretplatnika i stavljanje ove utakmice na Pay kanal je sasvim normalno.
Ista situacija je i sa Moja TV i prenosa utakmice PL BiH, BH Telecom je sponzor lige i na taj nacin zeli privuci veci broj pretplatnika i pokusati vratiti ulozeno. Bez obzira sto sam korisnik Telemacha razmisljam da prikljucim i Moja TV iskljucivo radi prenosa PL BiH.
Ista situacija je i sa Moja TV i prenosa utakmice PL BiH, BH Telecom je sponzor lige i na taj nacin zeli privuci veci broj pretplatnika i pokusati vratiti ulozeno. Bez obzira sto sam korisnik Telemacha razmisljam da prikljucim i Moja TV iskljucivo radi prenosa PL BiH.
Upravo tako @hilmo. Ne znam kojeg se žale.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
Malo sam pretraživao ove satelitske vijesti i samo sam našao da je Bein završio sa "preuzimanjem" digi turka za 1 do 1,5 milijardi dolara...EdoBa je napisao/la:Ima li sta od Bein balkan??
Kakavi su im planovi za dalje ništa konkretno nisam našao...
Ako neko ima više informacija neka nam napise.
Ima li neko liste kanala za Smart IPTV aplikaciju?
Ne mogu da vjerujem da debili sa OBN-a prenose Shakhtar - Real u srijedu 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa igra Srnamessilla je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da debili sa OBN-a prenose Shakhtar - Real u srijedu
pa i HRT 2 radi tu tekmu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Yebe mi se za HRT, oni imaju tu tri reprezentativca.miki_92 je napisao/la:pa igra Srna![]()
pa i HRT 2 radi tu tekmu
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
opste poznata cinjenica da je OBN naklonjen susedimamessilla je napisao/la:Yebe mi se za HRT, oni imaju tu tri reprezentativca.miki_92 je napisao/la:pa igra Srna![]()
pa i HRT 2 radi tu tekmu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Barca - RomaCaptain4 je napisao/la:Šta BHT/Federalna prenose u utorak?
Dobar odabirhilmo je napisao/la:Barca - RomaCaptain4 je napisao/la:Šta BHT/Federalna prenose u utorak?
"We need to suffer. And we need to fight."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Stvarno sramota. To da ispratimo Shaktharovu borbu za Evropa Ligu?messilla je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da debili sa OBN-a prenose Shakhtar - Real u srijedu
Juve-CitySlevinKelevra je napisao/la:Stvarno sramota. To da ispratimo Shaktharovu borbu za Evropa Ligu?messilla je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da debili sa OBN-a prenose Shakhtar - Real u srijeduEvo gledam malo srijedu, mislim da ima barem pet zanimljivijih parova tu vecer.
"We need to suffer. And we need to fight."
- JoseMourinho
- Kontakt:
ima li ko samo da mi sulugu odradi a da ima racun kod rusa (torrent-tv), ja zaboravio password ne salju novi 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da nisi forumski advokat za SK i Telemach možda bi i dobioJoseMourinho je napisao/la:ima li ko samo da mi sulugu odradi a da ima racun kod rusa (torrent-tv), ja zaboravio password ne salju novi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JoseMourinho
- Kontakt:
nadjoh dok prekopa mejlove yebemu password 
ko vam je kriv kad su ljudi najjaci i maltretiraju ove pokusaje od kablovski operatera
ko vam je kriv kad su ljudi najjaci i maltretiraju ove pokusaje od kablovski operatera
JoseMourinho je napisao/la: ko vam je kriv kad su ljudi najjaci i maltretiraju ove pokusaje od kablovski operatera
Svjetsko klupsko prvenstvo od ove godine na Areni.
Inače, debili sa OBN-a su ponovo odlučili da pomjere granice debilizma. U srijedu prenose Roma - Bate, a recimo igraju Chelsea i Porto.
Inače, debili sa OBN-a su ponovo odlučili da pomjere granice debilizma. U srijedu prenose Roma - Bate, a recimo igraju Chelsea i Porto.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zar nije bilo i prethodnih godina ?messilla je napisao/la:Svjetsko klupsko prvenstvo od ove godine na Areni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.