Bio mu tetak. Sad nasao neku duplo mladju. Cahillova tetka, zastario model.TMmanija2012 je napisao/la:James Cahill prije nekoliko godina najavljen kao talenat ,inace Stephen Hendry je tetak Jamesu Cahillubranimir85 je napisao/la:Higginson ispao u prvoj rundi Q od meni nepoznatog Cahilla,ali zanimljiva stvar je da je Higginson gubio 7-0 i na kraju izborio decider.
Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Snooker
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- branimir85
- Kontakt:
prosao nam Cahill u glavni turnir,tetka a i bivsi tetak su vjerovatno ponosni.
za Wenbo-a nista od Crucibla dobio ga cipranin.
za Wenbo-a nista od Crucibla dobio ga cipranin.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Veliki je to uspjeh za Cahilla. Ipak je on ove sezone zvanicno amater, jer je izgubio mjesto medju profesionalcima...
Za "nagradu" dobi odmah da igra se Ronnijem...
- branimir85
- Kontakt:
taman za Ronnia da lagano udje u turnir,po prikazanom ove godine on Trump i Neil su favoriti,ali opet ocekujem da Selby pokaze vecu razinu snookera nego sto igra citave ove sezone.Pasha je napisao/la:Za "nagradu" dobi odmah da igra se Ronnijem...
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Daj Neil malo odvadi,pusti cipranu makar jedan frame,malo mi ga je vec zao 
Nemoj majke ti, nek shvati ovo ozbiljno. On kad počne da se za*ebava i popušta, tu mu je i kraj.branimir85 je napisao/la:Daj Neil malo odvadi,pusti cipranu makar jedan frame,malo mi ga je vec zao
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- branimir85
- Kontakt:
Selby nastavlja da igra neprepoznatljivo za sada,losa saftey igra,Murphy "oprao" Honghao i to je prvi put nakon 1992 god.
Maguire se provukao uz nevjerovatni tus plave i bijele koji mu je donio jako vazan frame.
Maguire se provukao uz nevjerovatni tus plave i bijele koji mu je donio jako vazan frame.
Slowby i dalje u katastrofalnoj formi.
Još i one traljave frejmove gubi, gdje je najjači bio svih ovih godina.
Ne gotivim ni ovo kinešče nešto, radi kvalitete turnira opet bih volio da Mark prođe.
Još i one traljave frejmove gubi, gdje je najjači bio svih ovih godina.
Ne gotivim ni ovo kinešče nešto, radi kvalitete turnira opet bih volio da Mark prođe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- branimir85
- Kontakt:
Ronni igra previse nonshalantno,vrijeme mu je da se uozbilji jer ovom igrom Cahillu raste samopuzdanje.
- branimir85
- Kontakt:
za jednog znamo da je amater,ali i ovaj drugi je odigrao amatersku sesiju 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Još da se zna izvući iz snooker pozicije možda bi i mogao nešto, al dobro mlad je, napredovati će valjda.
Jel mora preko 2 ili više mantinela odigrati, znaš da će faul napravit.
Jel mora preko 2 ili više mantinela odigrati, znaš da će faul napravit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovaj Zhao se usrao majke mi
Selby se sam sebi smije
Selby se sam sebi smije
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Hajde Ronnie ispadni, živ bio. I ne zaslužuješ prolaz.
Vec odavno je jasno, da nema on volje za duge meceve u vise sesija.
I da prodje, iako je vec skoro ispao. Sanse da uzme turnir su ravne nuli.
On je svoje za ovu sezonu ispunio. 1000-ti century i 36-ta rangirna titula. A ne bi me zacudilo da se ponovo povuce. Turnire izvan UK i Irske ove sezone nije ni igrao...
I da prodje, iako je vec skoro ispao. Sanse da uzme turnir su ravne nuli.
On je svoje za ovu sezonu ispunio. 1000-ti century i 36-ta rangirna titula. A ne bi me zacudilo da se ponovo povuce. Turnire izvan UK i Irske ove sezone nije ni igrao...
Ma čudi jer je igrao dobro ovu sezonu, eto dva finala protiv Trumpa možda i najboljeg u karijeri izgubi, inače i to bi bile još dvije titule.
Haj ako ništa gubio je već od nekog amatera ove sezone.
Neka, ovaj Cahill će pobrati simpatije sigurno, i bolje da prođe ovako svjež igrač i željan igre i dokazivanja.
Pitam se ko ovdje igra ko amater
Lijep double maloprije Cahilla, bez pritiska igra i veoma zrelo, jel moguće da još uvijek nije turned pro.
Haj ako ništa gubio je već od nekog amatera ove sezone.
Neka, ovaj Cahill će pobrati simpatije sigurno, i bolje da prođe ovako svjež igrač i željan igre i dokazivanja.
Pitam se ko ovdje igra ko amater
Lijep double maloprije Cahilla, bez pritiska igra i veoma zrelo, jel moguće da još uvijek nije turned pro.
- branimir85
- Kontakt:
Cahill je mogao ovo davno zavrsiti,ali Ronni izgleda kao da je citavu noc bancio,jbte samo zijeva na onoj stolici.
Sta promasi 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Mladost, neiskustvo, pritisak...sitne greške, kick-ovi. Vidi se u kom smjeru ide meč
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.