..pa fino ga skines sa http://www.deemazpatch5.tk/%20skinite%2 ... 20pes6.exe ..onda kad extractujes ces dobiti pes.exe,to kopiraj u vec postojeci pes folderpatinho7 je napisao/la: IMA SVE,SAMO NEMA ..KAKO INSTALIRATI DEEMAZ PATCH ?

Moderator/ica: Padovan
..pa fino ga skines sa http://www.deemazpatch5.tk/%20skinite%2 ... 20pes6.exe ..onda kad extractujes ces dobiti pes.exe,to kopiraj u vec postojeci pes folderpatinho7 je napisao/la: IMA SVE,SAMO NEMA ..KAKO INSTALIRATI DEEMAZ PATCH ?
ti si onda sve dobro napravio... patch radi samo u online modu... kad igras protiv kompjutera ne radi, sve stari igraci ostajuSexmachineboy je napisao/la:Ma ja sam extraktovao na desktopu i sada uđem tu i snimim ovaj patch ali mi opet kada uđem u igru O'shea glavni organizator igre Uniteda.. A kada odem tamo na pes6 centre piše mi da je igra patchovana..
Aha to je znači problem. Dobro, večeras ću probati igrati sa nekim samo da internet sredim..Anderson8 je napisao/la:ti si onda sve dobro napravio... patch radi samo u online modu... kad igras protiv kompjutera ne radi, sve stari igraci ostajuSexmachineboy je napisao/la:Ma ja sam extraktovao na desktopu i sada uđem tu i snimim ovaj patch ali mi opet kada uđem u igru O'shea glavni organizator igre Uniteda.. A kada odem tamo na pes6 centre piše mi da je igra patchovana..
buraz izvini sto danas nisam igrao, bio sam tu dosta vremena ali je net bio u zescoj banani pa nisam zelio da se patim, pa makar i bilo upisano 3:0. vidit cu sutra da odigramo.Anderson8 je napisao/la:E ovako nismo odigrali ja i Donnie utakmicu proslog kola, nema ga online cijeli dan, mozda je nesto iskrslo, slazem se cak i da igramo danas...
A ti Fahrenheit kad ti odgovara da igramo ovo? Moze li danas?
Moze danas, poslije 20h.Anderson8 je napisao/la:E ovako nismo odigrali ja i Donnie utakmicu proslog kola, nema ga online cijeli dan, mozda je nesto iskrslo, slazem se cak i da igramo danas...
A ti Fahrenheit kad ti odgovara da igramo ovo? Moze li danas?
ajd jednu prijateljskujuventus 0244 je napisao/la:@OTNYS_YNWA javi se da odigramo utakmicu, poslao sam ti i pp, vidim da si ga pročitao. Pa mogao si bar odgovoriti kada ti odgovara nismo morali sinoć igrati. Šta je ovo, jel vam već dosadila ova liga?
majestic24 je napisao/la:samir_tm89 kad cemo igrati nas mec 7 kola???
Evo mene sad nisam maloprije vidiojasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly?
napravio sam..hajdejuventus 0244 je napisao/la:Evo mene sad nisam maloprije vidiojasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly?
haj napravi
eu 2
ss.ba ss.ba
doci cu za par minuta
idemjasko_juve je napisao/la:napravio sam..hajdejuventus 0244 je napisao/la:Evo mene sad nisam maloprije vidiojasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly?
haj napravi
eu 2
ss.ba ss.ba
doci cu za par minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.