Sretno dalje i samo da te izbjegnem u f8 i niko sretniji od mene
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Pu yebem ti zivot, 20 pobjeda a LFC me naguzi dvaput xd
ILoveLFC - vm22 2-0vm22 je napisao/la:Pu yebem ti zivot, 20 pobjeda a LFC me naguzi dvaput xd![]()
![]()
![]()
Sretno u nastavku
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
http://www.haxball.com/?roomid=bb6f5f82 ... 2ab&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;Emir ZENICA je napisao/la:E nek moji protivnici naprave sobe i nek postave link ,ajte molim vas
ss.ba
- Emir ZENICA
- Kontakt:
http://www.haxball.com/?roomid=575ee04e ... 564&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ssba
tvoj nije uredu
ssba
tvoj nije uredu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
vm22-Emir ZENICA 6:1
Bravo,cestitam i sretno dalje
ko je sljedeci
Bravo,cestitam i sretno dalje
ko je sljedeci
Volim te Celik ! ! !
Sretno u borbi za f8Emir ZENICA je napisao/la:vm22-Emir ZENICA 6:1
Bravo,cestitam i sretno dalje![]()
ko je sljedeci
Jos vas dvojica i zavrsavam sezonu.vm22 je napisao/la:vm22 je napisao/la:Sylar i legenda reala
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala
Samo legendu pobjedi i to je to

Samo legendu pobjedi i to je to
Volim te Celik ! ! !
Imal ikog od ovih sto trebaju sa mnom odigrat,da ne pisem svakog posebno(lista je preduga) 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
evo moze za 5 minuta ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ikog od ovih sto trebaju sa mnom odigrat,da ne pisem svakog posebno(lista je preduga)
kad mognes napravi sobuvm22 je napisao/la:evo moze za 5 minuta ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ikog od ovih sto trebaju sa mnom odigrat,da ne pisem svakog posebno(lista je preduga)
41.21.1.
Hajde sa mnom Sylar dok on ne mogne
ss.ba pw
ss.ba pw
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
http://www.haxball.com/?roomid=22fee7df ... abf&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;S-Y-L-A-R je napisao/la:kad mognes napravi sobuvm22 je napisao/la:evo moze za 5 minuta ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Imal ikog od ovih sto trebaju sa mnom odigrat,da ne pisem svakog posebno(lista je preduga)
ss.ba
Edin TM87 - Sylar 1:1
U zadnjoj minuti primim gol i tako da ostajem na 7. mjestu, ja sam zavrsio svoje, sad cekam ko ce bit' 2. i F8 pocinje 
Misliš ko će biti 1. jer će te S-Y-L-A-R prijeći (ima 6 utakmica manje)?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - Sylar 1:1U zadnjoj minuti primim gol i tako da ostajem na 7. mjestu, ja sam zavrsio svoje, sad cekam ko ce bit' 2. i F8 pocinje
Ma sylar ce pola izgubit sluzbeno, nece on to stic' odigrat, a vala mu i nisu lagani protivnicidzonvejn je napisao/la:Misliš ko će biti 1. jer će te S-Y-L-A-R prijeći (ima 6 utakmica manje)?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - Sylar 1:1U zadnjoj minuti primim gol i tako da ostajem na 7. mjestu, ja sam zavrsio svoje, sad cekam ko ce bit' 2. i F8 pocinje
AAA necu da igram sa vm22
Davno bi upisao službene rezultate, ali što je najsmiješnije ili najžalosnije nema ni ovih protivnika, pa ne znam kome upisati pobjedu.Edin TM87 je napisao/la:Ma sylar ce pola izgubit sluzbeno, nece on to stic' odigrat, a vala mu i nisu lagani protivnicidzonvejn je napisao/la:Misliš ko će biti 1. jer će te S-Y-L-A-R prijeći (ima 6 utakmica manje)?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - Sylar 1:1U zadnjoj minuti primim gol i tako da ostajem na 7. mjestu, ja sam zavrsio svoje, sad cekam ko ce bit' 2. i F8 pocinje
AAA necu da igram sa vm22![]()
Sylar 3-6 vm22
Sretno dalje
joj kako mi dade drugi gol
Sretno dalje
joj kako mi dade drugi gol
Da potvrdim oba rezultata i sretno obojici(mozda vec u f8 posto im koliko vidim nijedna utakmica nije ostala
)
P.S. Imal ostalih s kojima trebam igrat
P.S. Imal ostalih s kojima trebam igrat
41.21.1.
Ja jos legendu otresem i zavrsavam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.