Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Opet cemo za komsica 
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Jeste toliko koliko dugo,da se iz proračuna djeli po Herceg Bosni da im fakultete po Mostaru grade a da djeca u Slavoniji nemaju škole,da sve sanader i primorac djeli vama dole....da Široki,Grude,Lišćica imaju prednost na fakultetima u hrvatskoj....dosta ,a kad belaj naprave bježi u Bosnicu... imaju pasoš tad
FUJJJJJJ

FUJJJJJJ
- Stone Island
- Kontakt:
Zar nije i 'tvoja' ?antipolitika2 je napisao/la:Šta si ti zino?Stone Island je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:Sta se ti Dubrava zalis kad hrvatima u BiH moze drugi narod izabrat predstavnika u presjednistvu BiH e nek i vama se malo dijaspora petlja sve je to LIJEPA VASA zasluzila!![]()
![]()
-
antipolitika2
- Kontakt:
Opcenito ta politika je s.r.a.nj.e. narod su postali ovce a politicari cobani...obicnom covjeku je svejedno tko mu je predsjednik,meni osobno ne smeta Komsic,jer nema nikakve ovlasti kao niti jedan coban u ovoj neustrojenoj BiH,vec kako stranci kazu,Hdz je kupio lijanovice da bi bio Beslic gradonacelnika,u mostaru 1 bosnjacki glas vrijede ko 2. hrvatska i kad su svi mislili da ce nakon odluke Inzcka bosnjak postat gradonacelnik,gle cuda ,bosnjaka izradio bosnjak u GV-u,sve su to đubrad,za malo para prodali bi i djecu a kamoli nas!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
-
antipolitika2
- Kontakt:
Moja drzava je bih ako Bog da s unutarnjom federalnom jedinicom HZHB za jedno godinu ,dvije a posto nema nitko sposoban toga nece biti ,a posto su narodi nezadovoljni nema ni srece u bih!
- Stone Island
- Kontakt:
Ha ja bola.antipolitika2 je napisao/la:Moja drzava je BiH ako Bog da s unutarnjom federalnom jedinicom HZHB za jedno godinu ,dvije a posto nema nitko sposoban toga nece biti ,a posto su narodi nezadovoljni nema ni srece u bih!
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 27 dec 2009, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma vidi ti meni politicara ovdje...haha 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
antipolitika2
- Kontakt:
sreca pa nisam na gradskom proracunu al koje bio nije niti bajrama niti bozica dostojanstveno proslavio?!a zasto?!nacionalni interesi!Podrinje je napisao/la:jel tebi bitno ko je gradonacelnik kada ti ne primis platu 6 mjeseci tebe samo interesuje lova kao i mene al me zaboli racku jel on japanac, srbin, spanac samo neka radi svoj posao i kad se prestanemo dijeliti etnicki tek data ce nam biti boljeantipolitika2 je napisao/la:Opcenito ta politika je s.r.a.nj.e. narod su postali ovce a politicari cobani...obicnom covjeku je svejedno tko mu je predsjednik,meni osobno ne smeta Komsic,jer nema nikakve ovlasti kao niti jedan coban u ovoj neustrojenoj BiH,vec kako stranci kazu,Hdz je kupio lijanovice da bi bio Beslic gradonacelnika,u mostaru 1 bosnjacki glas vrijede ko 2. hrvatska i kad su svi mislili da ce nakon odluke Inzcka bosnjak postat gradonacelnik,gle cuda ,bosnjaka izradio bosnjak u GV-u,sve su to đubrad,za malo para prodali bi i djecu a kamoli nas!
@antipolitika, evo, da se i ja slozim s tobom u necem
dobro si to rekao za politiku i ovce
po meni, osobno, BiH bi se trebala podijeliti u 4-5 regija po geografskoj ili povijesnoj osnovi sa svim pravima i temeljnim vrijednostima za svakog čovjeka.
I dobro si rekao @antipolitika: BiH jest tvoja država
samo ljudi dragi, malo se strpite, kad ja dodem dole pa napravim reda...samo polako...bit ce bolje...mora.
Necu vise o politici..ima puno ljepsih tema...
Lijep pozdrav
I dobro si rekao @antipolitika: BiH jest tvoja država
samo ljudi dragi, malo se strpite, kad ja dodem dole pa napravim reda...samo polako...bit ce bolje...mora.
Necu vise o politici..ima puno ljepsih tema...
Lijep pozdrav
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- BlueSharks
- Kontakt:
@antipolitika jedno pitanje za tebe.
Pod kojim bi ti uslovima smatrao BiH svojom zemljom, a ne Hrvatsku, kad bi navijao za BiH, a ne susjede.Jel postoji ikakvo uređenje koje bi ti prhvatio osim trećeg entiteta i još daljneg dijeljenja BiH.Svaka budala zna šta taj treći entitet znači.Mi ionako imamo tri entiteta, samo što tako nije na papiru.A razlog zbog čega vi hoćete to na papir je poznato, a to je u skorijoj budućnosti otcjepljenje.Ako si imalo pametan, shvatit češ da se BiH nikad, ama baš nikad neće podijeliti.Šta misliš što su Europljani onako lahko pustili da se otcjepi Kosove, gdje su problemi manji nego u BiH.Zato što Europa ne priznaje islam, ja pratim politiku i reći ću ti da je nedavno došao jedan političar na jednu od važnijih europskih funkcija i kaže da Europa podržava samo krčšanstvo, da on islam ne priznaje.Europa je najgore područje na svijetu, više bi volio živjeti u Africi, Aziji bilo gdje samo da nisam ovdje gdje su najpodliji ljudi.I ja jedini razlog zbog kojeg se BiH nikad neće podijeliti je taj što bi onda nastala 100% muslimanska zemlja u srcu Europe, a što oni nikad ni pod koju cijenu neće dozvoliti, zato je vama BH Hrvatima i Srbima pametnije da zavolite ovu zemlju, da navijate za nju.Kakvi ba entiteti, niakvi entiteti, nek nam bude država ko sve ostalo ili kao npr.Švica.Znaš koji narodi žive u njoj
Ja kažem za svakog građanina Švice da je Švicarac, pa tek onda vidim kojem narodu pripada.Tako i mi trebamo, kad te neko pita šta si
kažeš, prvo sam Bosanac, pa onda kojem narodu pripadaš i vjeri.Uostalom nas sve Hrvate, Srbe, Bošnjake i ostale u BiH stranci smatraju Bosancima, oni niti znaju kome pripadaš niti ih boli ****, jedino što nas naši susjedi yebu i kradu dok se mi između sebe svađamo.
Pod kojim bi ti uslovima smatrao BiH svojom zemljom, a ne Hrvatsku, kad bi navijao za BiH, a ne susjede.Jel postoji ikakvo uređenje koje bi ti prhvatio osim trećeg entiteta i još daljneg dijeljenja BiH.Svaka budala zna šta taj treći entitet znači.Mi ionako imamo tri entiteta, samo što tako nije na papiru.A razlog zbog čega vi hoćete to na papir je poznato, a to je u skorijoj budućnosti otcjepljenje.Ako si imalo pametan, shvatit češ da se BiH nikad, ama baš nikad neće podijeliti.Šta misliš što su Europljani onako lahko pustili da se otcjepi Kosove, gdje su problemi manji nego u BiH.Zato što Europa ne priznaje islam, ja pratim politiku i reći ću ti da je nedavno došao jedan političar na jednu od važnijih europskih funkcija i kaže da Europa podržava samo krčšanstvo, da on islam ne priznaje.Europa je najgore područje na svijetu, više bi volio živjeti u Africi, Aziji bilo gdje samo da nisam ovdje gdje su najpodliji ljudi.I ja jedini razlog zbog kojeg se BiH nikad neće podijeliti je taj što bi onda nastala 100% muslimanska zemlja u srcu Europe, a što oni nikad ni pod koju cijenu neće dozvoliti, zato je vama BH Hrvatima i Srbima pametnije da zavolite ovu zemlju, da navijate za nju.Kakvi ba entiteti, niakvi entiteti, nek nam bude država ko sve ostalo ili kao npr.Švica.Znaš koji narodi žive u njoj
Strauss Junior
- rob do bagro
- Kontakt:
OK...samo gurajPodrinje je napisao/la:ja politiku studirama mislim nije salarob do bagro je napisao/la:Ma vidi ti meni politicara ovdje...haha
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
antipolitika2
- Kontakt:
Svaka normalna osoba bi prihvatila regionalnu podjelu bih kao kopiju svicaskog sustava,regionalizacija ili entiteti unutar bih bi bili prihvatljivi,ti smatras da je ovo stanje sad ok?!meni se okrene zeludac kad vidim onog Covica izdajnika poceo glumiti Dodika,plagijator,kako bi ti evo uredio BiH?kao ex Yu pa da se narod opet pokrka 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sutraa meni rođendan
Bicee paraa ,poklonaa auu 
Sretan ti rodjendan i sve najbolje.. malo je rano al' nema veze..bavarian_bk je napisao/la:Sutraa meni rođendan![]()
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- BlueSharks
- Kontakt:
antipolitika2 je napisao/la:Svaka normalna osoba bi prihvatila regionalnu podjelu bih kao kopiju svicaskog sustava,regionalizacija ili entiteti unutar bih bi bili prihvatljivi,ti smatras da je ovo stanje sad ok?!meni se okrene zeludac kad vidim onog Covica izdajnika poceo glumiti Dodika,plagijator,kako bi ti evo uredio BiH?kao ex Yu pa da se narod opet pokrka
Evo kakvu bi ja BiH želio

6 regija u kojima bi centri bili: Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Bihać, Zenica, Mostar, bez dominacije bilo kog naroda, samo mi Glamoč i Tarčin ostadoše sami
Strauss Junior
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sinoc sam mislio da postim,ali sam prije spavanja na to zaboravio,a svakako nisam ni mislio da ustajem na sehur...Jutros se probudih i nakon,možda,sahatak vremena sjetih se,a prije toga nisam ništa jeo,ni pio,barem mislim...Mogu li nastaviti postiti??? 
Zna li iko???
Zna li iko???
mislim da je to uredu , ako nisi ništa jeo nastavio ,jer ti je bio nijet ,iftariš normalno
svaka čast buraze .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hvala lilyLily je napisao/la:Sretan ti rodjendan i sve najbolje.. malo je rano al' nema veze..bavarian_bk je napisao/la:Sutraa meni rođendan![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 11 gostiju.