Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Cache se moze ocistiti bez ikakvih app, Settings->Storage kliknes na Cached data i on ti on ponudi da ocisti tu memoriju. Makar je to na ovim malo novijim Androidima, pa se ne mora ulaziti u svaku app pojedinacno i brisati ili instalirat takve app. Za brisanje nekih foldera imas file manager, ali preinstalirane aplikacije ne mozes bez root-a.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
HTC DESIRE 300,HUAWEI ASCEND Y300 ILI LG OPTIMUS L7 2?
Vasa misljenja,koji je bolji,cijena preko telecoma je u pet deka?
Hvala
Vasa misljenja,koji je bolji,cijena preko telecoma je u pet deka?

Hvala
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Nemam ni sa jednim iskustvo, ali ovaj LG je vjerovatno najbolji. Ima vise RAM-a i bolju bateriju, procesori su im svima isti, kamera je 8MP za razliku od ovih ostalih sa po 5.
Ma i ja sam po tome zakljucio,al' ebo mater ne kontam ovaj LG na piku 290-300km,a HTC preko 300KMDesole je napisao/la:Nemam ni sa jednim iskustvo, ali ovaj LG je vjerovatno najbolji. Ima vise RAM-a i bolju bateriju, procesori su im svima isti, kamera je 8MP za razliku od ovih ostalih sa po 5.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ovaj HTC je izasao oko pola godine poslije nego LG, jedan od razloga je mozda i to.
Tu imas neku recenziju telefona na par stranica.
Normalno sve zavisi od onoga sta zelis s njim raditi, mozda je bolje da napises sta trazis i koliki ti je buđet pa da neko nađe nešto. Mada, mozda si mislio preko telecoma uzeti, pa je to druga prica. 
Tu imas neku recenziju telefona na par stranica.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja imam Y300 kupio ga novog za 190. I u odnosu na cijenu je najbolji. Sumnjam da im je cijena ista.
Celik!3,2,2.
Imal koji browser da je inst a njemu flashplayer da mogu gledat streamove
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
flashfox, samo kada ga instaliraš, instaliraj i adblock za njega.. to je praktično firefox + flash player.AsharaK je napisao/la:Imal koji browser da je inst a njemu flashplayer da mogu gledat streamove
- alan_kardec
- Kontakt:
unazad 7 dana kad pokušam da pogledam bilo kakav klip na yt izbaci mi ovo obavještenje there is no network connection right now. please try again later. nije mi jasno do čega je pošto imam konekciju. isto ovo mi se pojavljuje i kad sam na wifi-ju.
zna li neko šta je u pitanju?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Gdje se skine taj adblock za flashfox ? Je li i njega treba proguglat kao i taj browser (znam da ima na g.play, ali je to mozda neka trial verzija il sta vec) ?viKK je napisao/la:flashfox, samo kada ga instaliraš, instaliraj i adblock za njega.. to je praktično firefox + flash player.AsharaK je napisao/la:Imal koji browser da je inst a njemu flashplayer da mogu gledat streamove
Probaj update-ovati YTalan_kardec je napisao/la:unazad 7 dana kad pokušam da pogledam bilo kakav klip na yt izbaci mi ovo obavještenje there is no network connection right now. please try again later. nije mi jasno do čega je pošto imam konekciju. isto ovo mi se pojavljuje i kad sam na wifi-ju.zna li neko šta je u pitanju?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- alan_kardec
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Probaj update-ovati YT
kako?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako si na androidu, idi na google play, pa "moje aplikacije" i tu nadjes YT i azuriras
- The_Target
- Kontakt:
Ima li neko rjesenje, prijedlog ( osim da kupim novi mob. )...samsung galaxy ace, u zadnje vrijeme se cesto sam ugasi i upali, ako kad ukucam neku adresu na netu nekada ne moze da je otvori i sam ugasi browser, instagram samo mogu da otvorim, ali ne i da vidim slike drugih korisnika kao ni da postavim neku svoju...
Rođeni brato
Moze svasta biti. Mozda si sistem sjbo necim. Sumnjam da je do hardwarea mobitela mada nije iskljuceno. Probaj prvo, ocistiti sve sa mobitela da vidis kako ce raditi, probaj i factory reset. Ako nista od toga onda ces morat mozda pristupiti nekim drugim opcijama.
- alan_kardec
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Ako si na androidu, idi na google play, pa "moje aplikacije" i tu nadjes YT i azuriras
kod mene je neki prastari android

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nema veze sto je prastari, udji na taj tvoj market, pa probaj negdje naci "moje aplikacije" il tako nesto pa to odradi 

-
- Kontakt:
Isplatili se LG Optimus L5 II E455 DualSim platiti 400KM? Mobitel bi kupio u Imtecu
Ne isplati, možeš uzeti i bolje telefone za te pare, jedino ako ti baš treba Dual SIM...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ma ne treba, nego imam na raspolaganju 400KM, sta predlazes da uzmem za te pare?anonimni je napisao/la:Ne isplati, možeš uzeti i bolje telefone za te pare, jedino ako ti baš treba Dual SIM...
Od Androida je najbolji izbor Galaxy S2, za ostale sisteme nisam upućen, a i ne znam koji OS ti najviše odgovara... Za ove pare možeš naći i Kineze poput Prestigia koji su karakteristikama bolji, al' će te izluđivati često, a opet S2 je i poznatiji i bolji uređaj što se toga tiče...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina