SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Samo da vas obavjestim da ovi dana necu puno biti na netu.Posao zove.Znaci dok neprodje 8.Mart malo cu rjedje navracati tako da znate ako na neko pitanje odgovorim sa zakasnjenjem.Hvala
A sad odo na Kosevo.
A sad odo na Kosevo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Marseille84
- Kontakt:
Napetsot raste Delfini šampioni 
- Marseille84
- Kontakt:
Šta nema ovdje nikog

123456 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Sekretaru , javili su se problemi oko tabele, ja ih ne mogu vidjeti.
Neznam do cega je.Kod mene rade to jeste vidim ih.
Mogu opet, onda nešto nisu mogli, ne znam ni ja što to.
Nego sekretar, šta bi ono pa te uhvatiše kamere na Koševu sa onim Munibom. Tu mi nešto smrducka.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Marseille84 je napisao/la:Šta nema ovdje nikog![]()
![]()
Ma u ligama je sve okoncano pa nema vise napetosti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Marseille84
- Kontakt:
1.Liga
Ovdje je sve rješeno za šampiona samo Spamm ima teroretske šanse ali to je da pobjedi 6:0 a Delfin izgubi 4:0, dok Joint FC i Bhfanaticos se bore za 3 mjesto,Cekicari su sa, Blue Train sigurnia, a po najzanimljiviji par ovog kola je između Crazy Legsa i Misslish United koji se u međusobnom duelu bore za 7 mjesto.

Slavlje Delfina
2.Liga
Gonghasi su sigurni u 1.lizi i protiv Stolac Hercegovine se bore za prvo mjesto a bit će im dovoljan i bod, dok je Zadnja Klupa iako je druga vjerovatno će igrati za Jedinstvo Manchester koji je cijelu sezonu bio na prva dva mjesta, a sada mu je i 3 ugroženo treba im pobjeda.Stolac Hercegovina bit će na gostovanju kod Gonghasa i oni imaju male šanse.Pivopije su sigurne dok Kljušinari i Red Bavarian još nisu osigurali opstanak jer BackSpace United pobjedom od 1:0 nad Pivopijama i porazom Red Bavarian 2:0 im osigurava opstanak.SVE JE MOGUĆE

Očaj navijača Jedinstva
3.Liga
Gušteri su tokom cjele sezone bili prvi ali sada se moraju bojati svog 1 mjesta, za 1 mjesto se bore Gušteri,Garaže i Klošari najveće šanse imaju Gušteri.Sigurni prelazak u 2.ligu imaju Gušteri,Garaže,Klošari i Kockari.Gromovi,Bilderi i sa najvećim šansama Mumije.Vukovi Zla su zadnji ubjedlijvo.Nadamo se daće borba za 2.ligu biti gusta.

Navijači Klošara
Ovdje je sve rješeno za šampiona samo Spamm ima teroretske šanse ali to je da pobjedi 6:0 a Delfin izgubi 4:0, dok Joint FC i Bhfanaticos se bore za 3 mjesto,Cekicari su sa, Blue Train sigurnia, a po najzanimljiviji par ovog kola je između Crazy Legsa i Misslish United koji se u međusobnom duelu bore za 7 mjesto.

Slavlje Delfina
2.Liga
Gonghasi su sigurni u 1.lizi i protiv Stolac Hercegovine se bore za prvo mjesto a bit će im dovoljan i bod, dok je Zadnja Klupa iako je druga vjerovatno će igrati za Jedinstvo Manchester koji je cijelu sezonu bio na prva dva mjesta, a sada mu je i 3 ugroženo treba im pobjeda.Stolac Hercegovina bit će na gostovanju kod Gonghasa i oni imaju male šanse.Pivopije su sigurne dok Kljušinari i Red Bavarian još nisu osigurali opstanak jer BackSpace United pobjedom od 1:0 nad Pivopijama i porazom Red Bavarian 2:0 im osigurava opstanak.SVE JE MOGUĆE
Očaj navijača Jedinstva
3.Liga
Gušteri su tokom cjele sezone bili prvi ali sada se moraju bojati svog 1 mjesta, za 1 mjesto se bore Gušteri,Garaže i Klošari najveće šanse imaju Gušteri.Sigurni prelazak u 2.ligu imaju Gušteri,Garaže,Klošari i Kockari.Gromovi,Bilderi i sa najvećim šansama Mumije.Vukovi Zla su zadnji ubjedlijvo.Nadamo se daće borba za 2.ligu biti gusta.

Navijači Klošara
Zadnja izmjena: Marseille84, dana/u 06 mar 2010, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Stolac je trenutno 3. na tabeli,također igra doma kao i Jedinstvo,isto tako oba tima igraju protiv dva koja su već osigurala 1. ligu...Logički je da je Stolac u boljoj poziciji,jer mu treba rezultat isti kao i rezultat Jedinstva...
...Ukoliko oba pobjede,oba igraju remi,oba izgube-Stolac prolazi...
Hajd sto si stavio reprezentaciju Srbije,to je OK ali sto bas ovu gdje svi 3 prsta drzeMarseille84 je napisao/la:1.Liga
Slavlje Delfina
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Danas pada konacna odluka, mi to mozemo, idemo na 7 mjesto...pobjeda nam samo odgovara...CRAZY LEGS

mB!
Al tu stoji Mislish United, vidjećemo, sve je otvoreno, ali isto tako ja nam potreban samo bod.Mukiol je napisao/la:Danas pada konacna odluka, mi to mozemo, idemo na 7 mjesto...pobjeda nam samo odgovara...CRAZY LEGS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Zahtjevam da se skloni slika od 1. lige jer je to cista provokacija, nije od tebe Marseile, nego uopce, stavi nesto drugo :S.....AJMO MUMIJEE!!
Aston Villa-Sanderlend ODGOĐENO
Znači sad se kod gostijućih timova gleda bonus par Wolfsburg - Bohum (rezultat nakon 1. polu 0:1)
Znači sad se kod gostijućih timova gleda bonus par Wolfsburg - Bohum (rezultat nakon 1. polu 0:1)
J*** mater onom santani, pretjera ga covjek umjesta da vodimo 2-0 u gostima i dalje 0-0 
Vi gubite sa 2:0, i ja i Big Amko smo pogodili Bremen-Stuttgart 2:2 
e to mi jos fali, nisam uglavnom ni gledao druge rezultate pa zato napisao 0-0, jer je wolfsburg bila prva utakmica.
dzeko sve fino namjestio da bude 3-1 za wolfsburg i da ja i miky pogodimo, kad ga onaj kreten zabije u 90oj
.
dzeko sve fino namjestio da bude 3-1 za wolfsburg i da ja i miky pogodimo, kad ga onaj kreten zabije u 90oj
- __Liedson__
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem...primi ga Burnley u 94-oj i Crazy Legs vodi sa 1-0
nadam se da cemo i mi nesto pogodit i spasit se od ispadanja !
To se samo nama moze desiti da primimo jedno 10 golova u sudijskoj nadoknadi__Liedson__ je napisao/la:ne mogu da vjerujem...primi ga Burnley u 94-oj i Crazy Legs vodi sa 1-0![]()
![]()
Republika Zenica
- adnan_nanda
- Kontakt:
bravo @Mukiol
al necemo se jos radovat ima jos puno do kraja 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.