NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
u nedelju praznik u Chicagu
.......nisam nesto optimistican nakon sto znam da Carimi nece biti tu i ako g ani prosle sezone nismo imali, ali ipak uz njega smo protiv Atlante imali OL koja je davala u vise navrata dosta vremena Cutleru da baca loptu....naravno kao i uvjek treba nam Peppers, odnosno Peppers koji je bio u prve dvije utakmice regularne sezone protiv Peckersa...sjetimo se u prvoj utkamici su cini mi se napravili 5-6 penala samo na Peppersu, koji je jurio Rogersa citavu utakmicu i to je bio razlog zasto smo pobjedili i naravno fenomenalna trcanja Hestera...zato trebaju nam obadvojica i SP tim koji ce omoguciti Hesteru da napravi dobru field poziciju za nas offense....ne moram spominjat CB,SS, kao i FS tos e podrazumjeva i ako uspiju uraditi nesto kao protiv Atlante treba se nadati najboljem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Seahawks Boy
- Kontakt:
“It’s definitely the most important. This game can set us up for getting on the winning track. We’re going to take it full-go right here and there’s no turning back. This is the most important and that’s how we’re going to treat it.” - Chad Henne
Upravu je, ako 'Finsi ovu pobijede, onda će dalje biti lahko.
Odmah su počeli pljuvati po Sparanu -.-
Upravu je, ako 'Finsi ovu pobijede, onda će dalje biti lahko.
Odmah su počeli pljuvati po Sparanu -.-
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Danas je definitivno tekma dana ona u Chicagu. Bojim se za Cutlera jer je opet previše eksponiran od svoje OL. Matthews je jedan od najboljih pass rushera pa će Cutleru biti teško izvući se neokrnjene glave.Na drugoj strani mislim da će i Rogersu biti teže nego u prva 2 kola jer snaga Bearsa je i dalje u odbrani, pogotovo u njenom gornjem dijelu, tako da sumnjam da će i on danas biti tako ubjedljiv. Reko bih da su Packersi i dalje kompletno gledajući nešto kvalitetnija ekipa, ali ne bih im ni u kom slučaju unaprijed dodijelio pobjedu. Biće gutavo i čupavo, što bi se reklo.
Biće zanimljivo i u Buffalu. Mogu li Billsi i protiv Patriotsa nastaviti iznenađujući pobjednički niz? Sumnjam, iako Patriotsi u meč ulaze indisponirani povrjedama nekoliko važnih igrača. Ali ko zna?
Eagles i Giants nakon prva 2 kola imaju puno toga za dokazati. Ako Vick bude skroz čitav dajem prednost Eaglesima, a ako ne onda su šanse 50-50.
Susret Saintsa i Texansa će biti duel dva eksplozivna napada. Očekujem ipak da Saintsi postignu nešto više poena pogotovo što Foster nije još skroz spreman.
Ravensi jednostavno danas moraju popraviti utisak od prošle hefte i etablirati se kao stabilan faktor. Ekipa koja u jednom kolu deklasira odlične Steelerse, a udrugom totalno zakaže protiv osrednjih Titansa ne može se ozbiljno smatrati pretendentom na SB.
Biće zanimljivo i u Buffalu. Mogu li Billsi i protiv Patriotsa nastaviti iznenađujući pobjednički niz? Sumnjam, iako Patriotsi u meč ulaze indisponirani povrjedama nekoliko važnih igrača. Ali ko zna?
Eagles i Giants nakon prva 2 kola imaju puno toga za dokazati. Ako Vick bude skroz čitav dajem prednost Eaglesima, a ako ne onda su šanse 50-50.
Susret Saintsa i Texansa će biti duel dva eksplozivna napada. Očekujem ipak da Saintsi postignu nešto više poena pogotovo što Foster nije još skroz spreman.
Ravensi jednostavno danas moraju popraviti utisak od prošle hefte i etablirati se kao stabilan faktor. Ekipa koja u jednom kolu deklasira odlične Steelerse, a udrugom totalno zakaže protiv osrednjih Titansa ne može se ozbiljno smatrati pretendentom na SB.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Billsi su favoriti za osvajanje lige, a kamoli u ovoj nedozreloj tekmi.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Billsi su favoriti za osvajanje lige, a kamoli u ovoj nedozreloj tekmi.
salis se zar ne?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]SaltCityAttack je napisao/la:u nedelju praznik u Chicagu.......nisam nesto optimistican nakon sto znam da Carimi nece biti tu i ako g ani prosle sezone nismo imali, ali ipak uz njega smo protiv Atlante imali OL koja je davala u vise navrata dosta vremena Cutleru da baca loptu....naravno kao i uvjek treba nam Peppers, odnosno Peppers koji je bio u prve dvije utakmice regularne sezone protiv Peckersa...sjetimo se u prvoj utkamici su cini mi se napravili 5-6 penala samo na Peppersu, koji je jurio Rogersa citavu utakmicu i to je bio razlog zasto smo pobjedili i naravno fenomenalna trcanja Hestera...zato trebaju nam obadvojica i SP tim koji ce omoguciti Hesteru da napravi dobru field poziciju za nas offense....ne moram spominjat CB,SS, kao i FS tos e podrazumjeva i ako uspiju uraditi nesto kao protiv Atlante treba se nadati najboljem
[youtube][/youtube]
Antologijski meč, definitivno
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jarane on je veliki navijac Chicaga
... on je bratw za Super Bowll 2006 kupio 10 ulaznica i podijelio naivjacima u CHicagu preko radio emisije
...ipak garant je dao 10.000 za te ulaznice i zaista je jedna od najzescih navijaca Bearsa...on i otac takodjer
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam jesi li gledao ovo 
[youtube][/youtube]
Ovdje je dobro kad rizikuje i posao i sve
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovdje je dobro kad rizikuje i posao i sve
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam, ali bi mi zadovoljstvo da pogledam opet. Inače, baš sad razmišljam, kod njih sasvim normalno gostujući navijači navijaju za svoj tim na sred tuđeg stadiona, a kad se dvojica pošoraju to je scenario za seriju. Zamisli sinoć da su stavili Manijake i Lešinare jedne pored drugih, teško da bi bilo živih.
Inače, večeras Jetsi počinju 10 minuta prije derbija, tako da ću gledati oba meča (Jetse na streamingu), nemam srca da propustim derbi, a nadam se da će Bearsi slaviti, draži su mi, pogotov kad nisu favoriti. Interesantno će biti i u 7 kad igraju Billsi i Patriotsi.
Urlacher
GO JETS GO!!!
Inače, večeras Jetsi počinju 10 minuta prije derbija, tako da ću gledati oba meča (Jetse na streamingu), nemam srca da propustim derbi, a nadam se da će Bearsi slaviti, draži su mi, pogotov kad nisu favoriti. Interesantno će biti i u 7 kad igraju Billsi i Patriotsi.
Urlacher
GO JETS GO!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znas sta u americi je tako normalno jer su ovdje ebeni zakoni i ovdje brate drotovi te ne pitaju nista vec te gaze
...brate ovdje nece niko da prima crnjaka u guz nije niko lud
...samo brate napeto je u ovom utkamicama Packersa i Bearsa... ne znam jesi li bio ovdje prosle godine vidjeo si u playoffu kad su igrali da je lik izgubio posao u Chicagu... dosoa covjek sa kravatom Packersa i sef ga vratio s posla odnosno odpustio ga...prebacili ga u drugu Firmu...ovaj derbi je malo drugaci ebiga od ostalih, jer dvije su mozd ai najstarije ekipe u NFL i dugo igraju...blizu je nije daleko manje od 2 sata voznje autom je odavdje, tako da je sve to prenapucano.
Inace evo sad na NFL kazu da Bearsi imaju sansu i oni smatraju da smo mi bolji nego prosle godine, a da Packersi su u odbrani nesto slabi nego lani i da bi Cutler i Forte mogli napraviti nesto....uz to ide nam na ruku da smo mi Packersima uspjeli ueti cak 6 lopti prosle godine sto im niko nije to uspjeo.
Inace evo sad na NFL kazu da Bearsi imaju sansu i oni smatraju da smo mi bolji nego prosle godine, a da Packersi su u odbrani nesto slabi nego lani i da bi Cutler i Forte mogli napraviti nesto....uz to ide nam na ruku da smo mi Packersima uspjeli ueti cak 6 lopti prosle godine sto im niko nije to uspjeo.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisam nikad bio u SAD-u, ako si na to mislio, a gledao sam tu utakmicu (logično)... Ne znam za taj kravata slučaj, ali moram priznati da bih i ja vjerovatno slično uradio da sam na šefovom mjestuSaltCityAttack je napisao/la:ma znas sta u americi je tako normalno jer su ovdje ebeni zakoni i ovdje brate drotovi te ne pitaju nista vec te gaze...brate ovdje nece niko da prima crnjaka u guz nije niko lud
...samo brate napeto je u ovom utkamicama Packersa i Bearsa... ne znam jesi li bio ovdje prosle godine vidjeo si u playoffu kad su igrali da je lik izgubio posao u Chicagu... dosoa covjek sa kravatom Packersa i sef ga vratio s posla odnosno odpustio ga...prebacili ga u drugu Firmu...ovaj derbi je malo drugaci ebiga od ostalih, jer dvije su mozd ai najstarije ekipe u NFL i dugo igraju...blizu je nije daleko manje od 2 sata voznje autom je odavdje, tako da je sve to prenapucano.
Green Bay je ko Tuzla, dok je Chicago svjetska metropola i moram priznat nije lako ovim iz Chicaga gledati kako se faktički njihovo predgrađe busa u prsa silnim titulama, to bi bilo kao kad bi Mramor na sred Tušnja poder'o Slobodu
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije ipak je to drugi state
...mi mo u Illinoisu i oni su samo blizu nas nista vise...nemaju oni neke silne titule i uglavnom su tu negdje izjednaceni orpilike izuzev sto oni imaju vise SB od nas...ma samo sad su packersi po meni najbolji u NFL uz Patriotse i Saintse... i ako ima tu ekipa koji ih mogu dobiti Baltimore,Jetsi,Atlanta,Philla
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Imaju više od vas i starih i novihSaltCityAttack je napisao/la:ma nije ipak je to drugi state...mi smo u Illinoisu i oni su samo blizu nas nista vise...nemaju oni neke silne titule i uglavnom su tu negdje izjednaceni orpilike izuzev sto oni imaju vise SB od nas...ma samo sad su packersi po meni najbolji u NFL uz Patriotse i Saintse... i ako ima tu ekipa koji ih mogu dobiti Baltimore,Jetsi,Atlanta,Philla
Dobro, malo sam pretjerao s predgrađem, oni su u WI, sad sam vidio...
Billsi ne mogu meda, evo i interceptiona, napad Patriotsa za sad idealan, a i odbrana odmah uze loptu...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovaj Vick je izgubljen
...ni nalik na onog od prosle seozne...kakva grreska Phile...dali su QB, a ovom dali 100m...mislim dobar je on, ali ebiga ovo je kockanje vise...Giantsi vode 7:0
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma iskren da ti budem ja mislim da njega vrijedi čekati kad ga ne ide, pokazao je prošle godine da konta fazon, nije ono slučajno...SaltCityAttack je napisao/la:Ovaj Vick je izgubljen...ni nalik na onog od prosle seozne...kakva grreska Phile...dali su QB, a ovom dali 100m...mislim dobar je on, ali ebiga ovo je kockanje vise...Giantsi vode 7:0
Texansi poveli protiv Saintsa, moglo bi biti tu svašta, a bio sam siguran da Saintsi laganini uzimaju...
Večeras odličan meč, Steelersi - Coltsi...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 25 sep 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam samo brate Vick bi pogino da je u Bearsima i da igra na ovaj nacin kako igra tamo...evo ni sad ne moze meda ili nema OL ili nesto drugo nije uredu...jednostavno lose skroz 14:0 Giantsi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja uključi link da vidim kako Texansi sređuju Saintse, kad u tom momentu Saintsi laganini polažu, sad je 10:7...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma tako su Saintsi i protiv Bearsa gubili 7:0 i suvise lagano smo postigli TD, a poslije nas ljudi ebiga vidio si sta uradise..doduse nije im bilo ni tesko u drugom poluvremenu...Phila nista 0 bodova...mislim dobri su, ali nisu ono kavu su najavljivali na pocetku sezone...tako su isto i Jetse prosle godine ebiga ....ja gledam sve utakmice, jer sad imam ovaj paket NFL TICKET koji je rnaije bio oko 300$ da gledas sve utkamice ...imas kanal gdje je mix sa svim utkamicama , zatim imas red zon canal odnosno mjenjaju utkamice i onda posebno svaki za svaku utkamicu
...sad evo malo saltam pa malo sam na Giantsima, malo na Saintsima, zatim Minesota i td...ovo ostlao manje vise i ne interesuje me previse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Blago tebi šefe, kod mene šta Arena prenosi imam i ja, a za Jetse još nisam našao streaming, za sve ima samo za tu utakmicu nema...SaltCityAttack je napisao/la:ma tako su Saintsi i protiv Bearsa gubili 7:0 i suvise lagano smo postigli TD, a poslije nas ljudi ebiga vidio si sta uradise..doduse nije im bilo ni tesko u drugom poluvremenu...Phila nista 0 bodova...mislim dobri su, ali nisu ono kavu su najavljivali na pocetku sezone...tako su isto i Jetse prosle godine ebiga ....ja gledam sve utakmice, jer sad imam ovaj paket NFL TICKET koji je rnaije bio oko 300$ da gledas sve utkamice ...imas kanal gdje je mix sa svim utkamicama , zatim imas red zon canal odnosno mjenjaju utkamice i onda posebno svaki za svaku utkamicu...sad evo malo saltam pa malo sam na Giantsima, malo na Saintsima, zatim Minesota i td...ovo ostlao manje vise i ne interesuje me previse
Billsi
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Minesota probija onu odbranu Detroita za sada...Philla TD i sad je 14:10
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.