BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
pogledaj nas jarabi veceras,da i ovoj zemlji jednom svane ,sport je jedino cemu se radujemo a i tu sve peh do peha .
-
- Kontakt:
Mili,mozda ce ti zvucat malo defetisticki al,nakon toliko sportskih razocarenja (ne znam vise ni sam koliko desetina ih je bilo) jednostavno se prije svake utakmice pripremim na najgori scenario i uvijek poraz lakse podnesem. A pobjeda dodje ko premija. Nit umanjuje uzitak u pobjedi,nit poraz ispadne tragedija.Amar Dzeko je napisao/la:Nemojte danas sa tim bad moodom. Molim vas.neroazzuro je napisao/la:U ova 2 sata ce se vidit jesul djecaci il ljudi. Nema kalkulisanja,nema opravdanja,teoretisanja. Ako pobijedis ides na SP,ako ne pobijedis,gotovo sigurno ne ides (o barazu je sve ispricano). Bas ne znam sta da ocekujem.
Cini mi se da nasi momci nemaju tu mentalnu snagu. Mnogi su i fizicki nespremni.
Nadam se da ce me demantovat.
Jbg,jedino lakse rjesenje bi bilo da covjek moze ne pratit sport,al to nije moguce.
Forza Mi

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Centre forward
- Kontakt:
Man'te se kritika bilo kakvih bar dok se sve ovo ne završi. Večeras aBd do VELIKE pobjede.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Gledam ove slike navijaca u Zilini i nekakvi mi trnci prodjose
mislim da ce igraci veceras gristi na terenu,Zilina je mali grad sve oni vide,cuju(igraci) sta se desava i ne moguce je da ostanu gluhi i da ne uzvrate dobro igrom

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda je vec bilo i unaprijed se izvinjavam na pitanju,ali me zanima ko nas prenosi veceras?
Face?

-
- Kontakt:
daNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda je vec bilo i unaprijed se izvinjavam na pitanju,ali me zanima ko nas prenosi veceras?Face?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala!lucif3R666 je napisao/la:daNEZALAGANJE je napisao/la:Mozda je vec bilo i unaprijed se izvinjavam na pitanju,ali me zanima ko nas prenosi veceras?Face?

-
- Kontakt:
ako veceras pobjedimo, u sta je nekako kako se utakmica sve vise blizi i vjerujem, onda cu se skinuti go i hodati ulicom......moja trenutna prognoza.....slovacka 1 - 2 BIH
Samo kada bi neko nasaoo face online link, da ne stopa, ne trza, iako imam finu konekciju svaki link mi stopa, osim sopcasta i veetela, jel flash player nema bo.ga.
Eto molim vas imate vremena do veceras face online
Hvala
Eto molim vas imate vremena do veceras face online

-
- Kontakt:
http://bstream4.net/facetv.html" onclick="window.open(this.href);return false; probajBigBang je napisao/la:Samo kada bi neko nasaoo face online link, da ne stopa, ne trza, iako imam finu konekciju svaki link mi stopa, osim sopcasta i veetela, jel flash player nema bo.ga.
Eto molim vas imate vremena do veceras face onlineHvala
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pjanićuu,idemo veceras jednuu sa prakinga! 

Bojim se da ovo ne bude jedno od onih kvalifikacija kojih cemo se prisjecati s tugom u srcu...
Vec vidim, imali prednost u grupi cijelo vrijeme, igrali najdominantnije, pobijedili najveceg konkurenta u grupi i onda se usrali kad je najvise trebalo ...
Dajteee momci pose*em vam se na baraz, ogadila mi se ta rijec, ili DIREKNTO ili nikako.
Vec vidim, imali prednost u grupi cijelo vrijeme, igrali najdominantnije, pobijedili najveceg konkurenta u grupi i onda se usrali kad je najvise trebalo ...
Dajteee momci pose*em vam se na baraz, ogadila mi se ta rijec, ili DIREKNTO ili nikako.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sad za sad super, mada kad se nakace ostali stekat ce mi opet, jbg nadam se da ce biti ok.lucif3R666 je napisao/la:http://bstream4.net/facetv.html" onclick="window.open(this.href);return false; probajBigBang je napisao/la:Samo kada bi neko nasaoo face online link, da ne stopa, ne trza, iako imam finu konekciju svaki link mi stopa, osim sopcasta i veetela, jel flash player nema bo.ga.
Hvala drug
Nadam se da nas nece danas razocarat , sretno !
http://www.rtvuzivo.com/face-tv-sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;BigBang je napisao/la:Samo kada bi neko nasaoo face online link, da ne stopa, ne trza, iako imam finu konekciju svaki link mi stopa, osim sopcasta i veetela, jel flash player nema bo.ga.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Biće ovo tvrda utakmica. Naših će malo strah biti od toga da izgube ponovo, neće se smjeti ponovo otvoriti. A i sada su obrnute pozicije. Slovaci uzdignuti, mi spušteni. Ići ćemo mi na finu igru, nadam se po zemlji i gurati Džeki, Miske i Pjane ako budu na nivou, neću se bojati ničeg, samo da njih krene, a aBd hoće. MOLIM TE BOŽE DAJ NAM POBJEDU.
- ronweasley
- Kontakt:
Ako ovo večeras(pu pu pu) izgubimo, prekidam svaki vid praćenja sporta u globalu. Nikad više nijednu utakmicu neću pogledati. Ni badminton. 

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
-
- Kontakt:
Momci imam osjecaj da je Pape pogrijesio zbog toga sto je mijenjao ekipu u ove dvije zadnje utakmice koje smo igrali. Ne znam zasto uopste ima potrebe mijenjati ono sto je dobro u pola kvalifikacija. Trebao je ostaviti identicnu formaciju i sastav koji su i iznjeli citave ove kvalifikacije. Medjutim ubijedjen sam da cemo veceras pobijediti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima Boga, vratice nam se za ono od juce. Bice uz nas veceras.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
aha ko sto nam se vraca zadnjih 10 godina. Sit sam te retorike. Uvijek gledamo u neke vise sile, teorije zavjere umjeso da stisnemo zube na terenu i odpusemo protivnika....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.