Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

O cemu ti ?Devil je napisao/la:Ah ta Djenova.A nazivali su me budalom kada sam ono pricao nakon prekida Italija-Srbija.![]()
O tome sta su radili navijaci Genoe juce.Emir ZENICA je napisao/la:O cemu ti ?Devil je napisao/la:Ah ta Djenova.A nazivali su me budalom kada sam ono pricao nakon prekida Italija-Srbija.![]()
Za pohvalu !Devil je napisao/la: O tome sta su radili navijaci Genoe juce.
Ma da za pohvalu,a onda je bilo ovakvih divljaka svet nije video.Emir ZENICA je napisao/la:Za pohvalu !Devil je napisao/la: O tome sta su radili navijaci Genoe juce.
Jarane ja tebe nista ne kontam,de ti meni napisi u cemu je problem.Sta ti smeta,kakvi divljaci.Devil je napisao/la: Ma da za pohvalu,a onda je bilo ovakvih divljaka svet nije video.![]()
Dovoljno je reci prekinuta utakmica pa nastavljena,murija odma' dobila dozvolu da krene,ali stala na zahtev fudbalera.A ja kada sam govorio da se to skoro svake sedmice desava po italijanskim stadionima,da murija ima pravo da uleti,da utakmica bude nastavljena svi su me nazivali budalom i govorili kako pokusavam da opravdam neopravdano.Emir ZENICA je napisao/la:Jarane ja tebe nista ne kontam,de ti meni napisi u cemu je problem.Sta ti smeta,kakvi divljaci.Devil je napisao/la: Ma da za pohvalu,a onda je bilo ovakvih divljaka svet nije video.![]()
![]()

Emir ZENICA je napisao/la:I dalje ne kontam sta hoces reci,al dobroPo meni je dobro ovo sto su navijaci uradili,e sad da li su oni to trebali poslije utakmice ili u pola ne znam,ali svakako podrzavam.Kao i navijace Seville sa teniskim (mada ne znam sta teniske predstavljaju al eto)
![]()
pa jeste veći cirkus jer su bile one kombinerke, klješta ona, šta već, onda ono paljenje zastave ( isključivo istresanje nacionalizma ) , divljanje po gradu, upadanje u bus sopstvene repke..alan_kardec je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:I dalje ne kontam sta hoces reci,al dobroPo meni je dobro ovo sto su navijaci uradili,e sad da li su oni to trebali poslije utakmice ili u pola ne znam,ali svakako podrzavam.Kao i navijace Seville sa teniskim (mada ne znam sta teniske predstavljaju al eto)
![]()
hoće da kaže da ovo što su uradili navijači genoe, je veći cirkus nego što je napravio bogdanov i ekipa, ali je za razliku od ove utakmice, ona između italije i srbije je prekinuta. registrovano 3:0 za italiju zbog jedne ili dvije (ne sjećam se dobro) baklje u terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.