FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 15 jul 2013, 15:40

I ja mislim da je lik normala pitao, nema potrebe za ovakvim reakcijama.
Živio sport i veliki pozdrav sportskim prijateljima iz Bihaća ;)
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 jul 2013, 15:45

Evo gledam i Partizan na pripremama na Zlatiboru
tuzlanska Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 jul 2013, 17:58

Nagađanja, špekulacije, dezinformacije i pogrešna tumačenja toga kako funkcioniše FK Sloboda, od danas bi trebali biti prošlost.

Naime, na oficijelnoj web stranici FK Sloboda svi posjetioci imaće mogućnost pristupa Statutu Kluba kako bi se što bolje upoznali na koji način funkcioniše klub iz Rudarske 2. Statut FK Sloboda možete pronaći u kategoriji UPRAVA, podsekcija Statut.

http://www.fksloboda.ba/vijesti/168-statut-na-dlanu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 jul 2013, 18:17

Fukare i Robijaši u Srebrenici

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2013, 19:03

joj kad bi uspjeli nagovorit Kenu da ostane bar polusezonu na Tusnju to bi bilo strasno pojacanje. Spominje li se vezni igrac koji ce zamijeniti Hasica? Imal kakve price.

potrebni su nam jos 1-2 dobra igraca da kompletiramo sampionski kadar al nesto smo se usutili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 15 jul 2013, 19:09

Šta vam je sa Mujkićem i Efendićem,,,,priča se da su bili danas na razgovoru kod Dase,,,,

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 15 jul 2013, 22:10

**** je napisao/la:Šta vam je sa Mujkićem i Efendićem,,,,priča se da su bili danas na razgovoru kod Dase,,,,
uzeli ispisnice :D

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 15 jul 2013, 22:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj kad bi uspjeli nagovorit Kenu da ostane bar polusezonu na Tusnju to bi bilo strasno pojacanje. Spominje li se vezni igrac koji ce zamijeniti Hasica? Imal kakve price.

potrebni su nam jos 1-2 dobra igraca da kompletiramo sampionski kadar al nesto smo se usutili.
Ko bi ga mogao zamijeniti Brčkalić, Music, Prses.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2013, 22:47

ma nisam najsretniji da mi Prses bude starter, a Music i Brckalic su mi vise krilni igraci ,,,bolje se tu snalaze nego da trce sa Omom na sredi.. neko tipa Limica, Zoletica ili malo da mastamo Gavara, Bosnjak bi me vise usrecio na tom mjestu. Prses je dobar da bude rotacija na centralnom veznom, jbg imat ce utakmica bice kartona sigurno.

al kao sto rekoh glavno nek im bude da nekako navuku Cejvana, tad bi kompenzovali Gradin odlazak i sigurno imali tim za PL. Onda mogu se zahvalit i drugom Cejvanu + pare od Hasica pa dovest kakvog veznog.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jul 2013, 22:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nisam najsretniji da mi Prses bude starter, a Music i Brckalic su mi vise krilni igraci ,,,bolje se tu snalaze nego da trce sa Omom na sredi.. neko tipa Limica, Zoletica ili malo da mastamo Gavara, Bosnjak bi me vise usrecio na tom mjestu. Prses je dobar da bude rotacija na centralnom veznom, jbg imat ce utakmica bice kartona sigurno.

al kao sto rekoh glavno nek im bude da nekako navuku Cejvana, tad bi kompenzovali Gradin odlazak i sigurno imali tim za PL. Onda mogu se zahvalit i drugom Cejvanu + pare od Hasica pa dovest kakvog veznog.
Mislim da malo mješaš pozicije igrača, Musić i Brčkalić nipošto nisu krilni igrači niti tamo pripadaju.
Musić ti je klasični kreativac a Brčkalić klasični trkač (udarač, sjekač :mrgreen: )- više kao zadnji vezni; nešto poput Ome.
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2013, 23:01

Brckalica nisam gledao moram priznat, kako sam cuo od onih iz Srebrenika tamo je koristen kao desno krilo. Ako moze odigrat kao Oma ili kraj njeg onda je super. Dok Musica je Veliki Smajl uvijek izvlacio malo vise na lijevo krilo, ili iza 2 spica. Uglavnom je drugi tip igraca u odnosu na drvosjecu Hasica, a treba nam jos jedan takav...

Dosta tekmi se u ovoj ligi lomi na trku i tucu, ali eto ako Brckalica uspjesno koristi na sredini onda mozda i ne treba tu novi igrac.
opet kazem kako su meni prenijeli u Gradini je bio desno krilo, a ja ga nisam gledao.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jul 2013, 23:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:Brckalica nisam gledao moram priznat, kako sam cuo od onih iz Srebrenika tamo je koristen kao desno krilo. Ako moze odigrat kao Oma ili kraj njeg onda je super. Dok Musica je Veliki Smajl uvijek izvlacio malo vise na lijevo krilo, ili iza 2 spica. Uglavnom je drugi tip igraca u odnosu na drvosjecu Hasica, a treba nam jos jedan takav...

Dosta tekmi se u ovoj ligi lomi na trku i tucu, ali eto ako Brckalica uspjesno koristi na sredini onda mozda i ne treba tu novi igrac.
opet kazem kako su meni prenijeli u Gradini je bio desno krilo, a ja ga nisam gledao.
Eto meni su prenjeli da je taj trkač- "univerzalac". Volio bi da je tako pa da može počet na sredini jer sam i ja skeptičan po pitanju startanja u prvih 11 Pršeša.
Musić je mnogo kreativan igrač i po meni medju najbolja 3 igrača iz prošle sezone (iako se mnogi neće složit sa ovom konstatacijom). Po meni uvijek ispred Pršeša, a o Hasiću da ne pišem bez veze.. :)
075

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 16 jul 2013, 06:54

Bogami ja neznam šta vi uopšete pojedini gledate i pišete.Dosad što sam vidio ovaj brčkalič kako se več zove nije prošo, akamoli probijo. Mali mičo dosad najviše pokazo samo da nam ne ode, kao Reno Riba.Zbog tih brčalica kojekaki.

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 16 jul 2013, 14:13

Cejvanovic dogovorio ostanak sa Husicem.Znaci ne odlazi nigdje.Dobro za odbranu.

Velagic otisao u njemacku.Imat ce probni trenining kod treceligasa Jahn Regensburg.Pa vidjet cemo sta se sa njim biti,da li ce uspjeti tamo.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jul 2013, 14:18

Eto Cejvan je tu jos samo da se nadje jedan vezni, kreativac i to je to, ODLICNO !
Mada i ako ne dodje vise niko mislim da je ova ekipa odlicna.
Najbitnije je da su im svi uslovi obezbjedjeni i da su im plate redovne, a sad treba se podic da se sto vise ljudi u gradu "nabriju", da ljude opet bude briga za Slobodom.

A evo citam da Jusic ne ostaje sa nama, sto znaci da ce Cejvanovic-Salihovic bit stoperski par, paa dobro igrali su oni zajedno i u PL tako da to nebi trebo bit problem.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 jul 2013, 14:34

Po meni jedan od najljepših igrača od rata pa na ovamo: :mrgreen:

http://fksloboda.ba/vijesti/170-kenan-e ... e-na-tunju" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da se sa Jusićem razišlo nakon dogovora sa Kenom.
Keno je za ovu ligu top klasa
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2013, 14:51

bas ga prizeljkujem neki dan...ovo je pojacanje i po za ovu ligu. Samo nadam se da ce i Jusic ostat.

Nakon ovog transfera mozemo pricati kako ulazimo u novu sezonu daleko jaci nego prosle sezone.

-na golmanu smo sigurno bolji, Hadzic je bolji od oba nasa golmana prosle godine.
-Mehanovic, Efendic, Omerovic..bocne pozicije su za 2 klase jace.
-na stoperu Cejvan moze nadomjestiti Gradu, tu su jos Salihovic, drugi Cejvan, Mujkic..volio bih da Jusic ostane.
-vezni je po meni tanak, treba tu jos jedno pojacanje ozbiljnije od Brckalica, posebno nakon odlaska Hasica.
-napad je takodjer za 2 klase jaci: Mujkic, Galin, Smajlovic...

za sad prezadovoljan, samo jos tog jednog dobrog igraca na sredini nac i vjerujem da smo prvi favoriti.

edit: ako nije zadovoljio Smajla ima da leti taman da je Mesi :D

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 16 jul 2013, 14:56

Sta mislite kako bih mogla izgledati formacija i postava otprilike? =)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 jul 2013, 14:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:bas ga prizeljkujem neki dan...ovo je pojacanje i po za ovu ligu
Ma kad bolje razmislim on može komotno igrat u svakoj ekipi PL-e.
Sjajne fizičke predispozicije, skok igra, brzina...
Ako je prije 6-7 godina igrao PL kao 20-dišnjak kada je liga bila relano jača nego sada...ma Keno extra
tuzlanska Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jul 2013, 15:28

Cejvan je tu,samo nam sredina malo skripi,ali nace gospodin Husic problem i za taj dio terena..

Mali Velagic ako ne prodje probu u Njemackoj,eto ga nazad,mali je brz,takav nam i treba... ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.