Živio sport i veliki pozdrav sportskim prijateljima iz Bihaća

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
uzeli ispisnice**** je napisao/la:Šta vam je sa Mujkićem i Efendićem,,,,priča se da su bili danas na razgovoru kod Dase,,,,
Ko bi ga mogao zamijeniti Brčkalić, Music, Prses.ultrasstyle_tz je napisao/la:joj kad bi uspjeli nagovorit Kenu da ostane bar polusezonu na Tusnju to bi bilo strasno pojacanje. Spominje li se vezni igrac koji ce zamijeniti Hasica? Imal kakve price.
potrebni su nam jos 1-2 dobra igraca da kompletiramo sampionski kadar al nesto smo se usutili.
Mislim da malo mješaš pozicije igrača, Musić i Brčkalić nipošto nisu krilni igrači niti tamo pripadaju.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nisam najsretniji da mi Prses bude starter, a Music i Brckalic su mi vise krilni igraci ,,,bolje se tu snalaze nego da trce sa Omom na sredi.. neko tipa Limica, Zoletica ili malo da mastamo Gavara, Bosnjak bi me vise usrecio na tom mjestu. Prses je dobar da bude rotacija na centralnom veznom, jbg imat ce utakmica bice kartona sigurno.
al kao sto rekoh glavno nek im bude da nekako navuku Cejvana, tad bi kompenzovali Gradin odlazak i sigurno imali tim za PL. Onda mogu se zahvalit i drugom Cejvanu + pare od Hasica pa dovest kakvog veznog.
Eto meni su prenjeli da je taj trkač- "univerzalac". Volio bi da je tako pa da može počet na sredini jer sam i ja skeptičan po pitanju startanja u prvih 11 Pršeša.ultrasstyle_tz je napisao/la:Brckalica nisam gledao moram priznat, kako sam cuo od onih iz Srebrenika tamo je koristen kao desno krilo. Ako moze odigrat kao Oma ili kraj njeg onda je super. Dok Musica je Veliki Smajl uvijek izvlacio malo vise na lijevo krilo, ili iza 2 spica. Uglavnom je drugi tip igraca u odnosu na drvosjecu Hasica, a treba nam jos jedan takav...
Dosta tekmi se u ovoj ligi lomi na trku i tucu, ali eto ako Brckalica uspjesno koristi na sredini onda mozda i ne treba tu novi igrac.
opet kazem kako su meni prenijeli u Gradini je bio desno krilo, a ja ga nisam gledao.
Ma kad bolje razmislim on može komotno igrat u svakoj ekipi PL-e.ultrasstyle_tz je napisao/la:bas ga prizeljkujem neki dan...ovo je pojacanje i po za ovu ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.