FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 28 jun 2011, 14:04

VanBasten je napisao/la:Misliš nešto ko Dedić birvaktile?
Nikad neću zaboraviti 98' i našu bakljadu kada je nekolicina Manijaka uletila u teren i kako se Dedić sa njima obračunao :lol: ili kada spuca nogom u pakaš Alihodžića i nastavi se valjati k'o da ga je snajper pogodio, pa onda kroše u glavu onome iz Širokog 2005 godine. Fali nama takvih igrača, a Dedić je im'o scena da se film može snimiti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jun 2011, 14:04

Prolazite Orebro 100%. Cestitke.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 14:06

Ruud i Batistuta u spicu + Haskic i ostali u rotaciji...a gdje su Pehla, Piksi kao ofanzivni igraci hahah...strasno jbt..al bas strasno :roll: :mrgreen:

Mozemo igrat formaciju koju hocemo, sa brzom transformacijom, jer imamo takakv profil fudbalera.

Zato nam treba jedan play na sredini, jos to kad bi imali, da razigrava napadace i daje lopte... :roll: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 28 jun 2011, 14:08

formance je napisao/la:
Nikad neću zaboraviti 98' i našu bakljadu kada je nekolicina Manijaka uletila u teren i kako se Dedić sa njima obračunao :lol: ili kada spuca nogom u pakaš Alihodžića i nastavi se valjati k'o da ga je snajper pogodio, pa onda kroše u glavu onome iz Širokog 2005 godine. Fali nama takvih igrača, a Dedić je im'o scena da se film može snimiti.
Ili onda kad se igrao Super-kup ,penal za vas,a on trci da izvede,okrece kacket u konrta smijeru,puca i naravno promasi :lol:
Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 28 jun 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jun 2011, 14:09

Nedo Bog da još dođe Džemica, pa to bi bilo STRAŠNO ! 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2011, 14:11

sarajlija89 je napisao/la: Zato nam treba jedan play na sredini, jos to kad bi imali, da razigrava napadace i daje lopte... :roll: :lol:
Kojasevic. Ubitacan tandem ce predstavljati Skoro i Kojasevic 8-)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jun 2011, 14:12

dzenan01 je napisao/la:Nedo Bog da još dođe Džemica, pa to bi bilo STRAŠNO ! 8-)
Smjecanin? :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 14:13

Polahko ljudi , ako Skoro i ovaj golman dodju ja sam presretan , sumnjam za Dzemu , prevelik bi to bio zalogaj za nasu upravu , treba prvo pare namac.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 jun 2011, 14:13

Gazi je napisao/la:li onda kad se igrao Super-kup ,penal za vas,a on trci da izvede,okrece kacket u konrta smijeru,puca i naravno promasi
Ko hajvan. On je inače često šamarao igrače, kako naše tako i tuđe. Dosta je igrača Sarajeva zbog njega napustilo klub, al' budala je budala. Jednom je, koliko se sjećam htio i Bišćevića da bije jer mu je derbi prije toga psovao familiju pa ga je čekao da mu opet nešto kaže da bi mogao krenuti u akciju. Legenda.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2011, 14:15

Jose Arnulfo Montiel Nunez,zasto ovaj mali ne dođe u Sarajevo? :D Kako sam citao zimu iz nas je bio blizu prelaska u Sarajevo,sada ako bi njega doveli uz igrace koje imate Orebro bi se morao brzo oprostiti od Europe :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 28 jun 2011, 14:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:Polahko ljudi , ako Skoro i ovaj golman dodju ja sam presretan , sumnjam za Dzemu , prevelik bi to bio zalogaj za nasu upravu , treba prvo pare namac.
pa možda mu nije toliko stalo do para, koliko mu je stalo da se vrati u naš grad. poželio sarajevo siguran sam.. dugo igra vani

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 14:16

sarajlija89 je napisao/la:Ma uvijek sam bio. ;)

......

Ma zezam te malo, ba :)
Razumijem u potpunosti tvoj stav, kao i prijašnje. Argumenti za njih svakako postoje.
Nisam vala ni ja za pravljenje pretjerane euforije, koja sama po sebi i nije problem, koliko pretjerana kuknjava i omalovažavanje svega ako stvari ne krenu odmah željenih tokom.
Al nekako nas je klub naučio tome, odnosno dešavanja u klubu. Pogledaj npr jučerašnji dan, u 13h klub haman pred raspadom, pobuna u samom vrhu kluba, ostavke najavljene...navečer, apsolutni preokret, ljudi ostaji, Prljača odlazi, Kojašević i Vučina dogovoreni, Škoro pred potpisom....
Majkemi, slabo ovo đe ima... a prvenstvo niej još nipočelo :mrgreen:

formance je napisao/la:

Ma Deda je bio lud ko kamen. Jedini lijek Vukašin Petranović :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 jun 2011, 14:20

Ja kazem samo da je proci Orebro, cisto zbog rejtinga i to bi bilo to za evropu ove godine, ne ocekujem nista previse. Sto se lige tice, sa ovim igrackim kadrom titula se mora uzeti, mislim da bi to dalo ogroman vjetar u ledja Amiru, Irfanu i nama :roll:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 14:22

pacovi_tu_ima je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Polahko ljudi , ako Skoro i ovaj golman dodju ja sam presretan , sumnjam za Dzemu , prevelik bi to bio zalogaj za nasu upravu , treba prvo pare namac.
pa možda mu nije toliko stalo do para, koliko mu je stalo da se vrati u naš grad. poželio sarajevo siguran sam.. dugo igra vani
Moze bit i to , al opet se euforija stvara , za 3-4 dana opet ce biti turbulentno prizemljenje.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 14:24

Deda je legenda nevidjena.

Kad Alihodzica nabi nogom, znaci nema dalje. :lol: Barbarica stocem opali kad smo sa Sirokim igrali, udarao se sa navijacima Zelje...pa kad je Sloboda zijanila kup od Zrinjskog, nece covjek medalju od Ilje da uzme, jos nesto opsova...

Da ne govorim o njegovim golmanskim kvalitetima.

Veliki golman i veliki covjek Bgm :lol: . Nosio sam jedno vrijeme onaj avatar kad Alihodzica udara :lol:

Sjecal se ko super kupa na Grbavici, kad smo Zelju na penale dobili, a on odbranio 3 penala mislim, jedan i glavom cak.

Bilo je 1-0 na Kosevu, Ervin Usuplic dao gol, po nevidjenom prolomu oblaka i gradu koji je padao do samog pocetka tekme, a u revansu 1-0 za njih, Zubanovic.

Pa protiv Zenice u kupu, isto glavom penal skino.

Dan danas, jedan od fudbalera sa najvecim brojem nastupa za reprezentaciju...

LEGENDA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 jun 2011, 14:25

sarajlija89 je napisao/la:Deda je legenda nevidjena.

Kad Alihodzica nabi nogom, znaci nema dalje. :lol: Barbarica stocem opali kad smo sa Sirokim igrali, udarao se sa navijacima Zelje...pa kad je Sloboda zijanila kup od Zrinjskog, nece covjek medalju od Ilje da uzme, jos nesto opsova...

Da ne govorim o njegovim golmanskim kvalitetama.

Veliki golman i veliki covjek Bgm :lol: . Nosio sam jedno vrijeme onaj avatar kad Alihodzica udara :lol:
E ako je zbog toga veliki covjek sto se mlati gdje god stigne onda :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 14:29

hhh :lol:

Znao sam da ce to neko tako protumacit..veliki je zbog onoga sto je principijelan(nece medalju od Ilje) i sto neda na sebe, pravi sportski mangup...sta treba, pustit da ga udaraju?? Bio je tu kad je najteze bilo i za Sarajevo i za reprezentaciju...ostavio dubok trag.

LEGENDA

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 14:42

[youtube][/youtube]

:twisted: :twisted: Evo ova pjesma je uradila svoje, otjerali smo pola familije, treba još pola....

Svaka čast za Škoru i Hađibulića, ne znam, nekako mi se ovo sve čini kao san...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 jun 2011, 14:46

Škoro + Kojašević = SAVRŠENSTVO :)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 jun 2011, 14:56

-SiviSoko- je napisao/la:Škoro + Kojašević = SAVRŠENSTVO :)
Sexualna kombinacija. 8-)
#divovi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, jurisicduska i 47 gostiju.