Tad smo makar imali Ricky-a pa je on poludio i odigro odlicno na SS-u..sta cemo ove godine?Tritolone je napisao/la:Kako su oni zamislili igrat EL, ligu, i kup sa 3 napadaca u rosteru, meni to nikaako nije jasno. Treba se molit Bogu da nas ozljede zaobiđu, jer ako se jedan slomi ceka nas ono isto od prosle sezone kad je Palacio igra sam u napadu.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Od Balotellija i Santona iz nase Primavere niko nije dobio ozbiljnu priliku, koliko god da su bili talentovani
Znate šta ovo znači? Znači da npr. ako se Mvila ili Osvaldo pokažu da ćemo mi navijači opet morat strahovat hoćel ih oni majmuni otkupit. Srećom pa će barem Dodu morat.SiamoNoi je napisao/la:Meni jedino žao što Rolando nije došao jer je zaslužio prošle sezone da mu se otkupi ugovor.Ali eto nije se uspjelo riješiti i Campagnara...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Budimo realni, sanse da Bonazzolli i Puscas zaigraju kod Mazzarria su ravne onoj kao da ja osvojim onaj Eurojackpot.
Lik je ubacio Jonathana nekidan kad smo vodili 4-5:0 i nije zelia dat sansu Bonazzolliu.
Lik je ubacio Jonathana nekidan kad smo vodili 4-5:0 i nije zelia dat sansu Bonazzolliu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Doce Nikola Zigic kao free agent

Sad me živo zanima koliko je Barcelona nudila za Kovačića.
Ima free agenta brdo.

Ovaj jedva ceka se vratit, vidi forme.

Ovaj jedva ceka se vratit, vidi forme.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Interista02
- Kontakt:
Kako niko nije potpisao zadnji dan Mercata, pa doveli smo danas malog Rapića 

Sve.SiamoNoi je napisao/la:Sad me živo zanima koliko je Barcelona nudila za Kovačića.
Daj Imperatora.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Vezano za Guarina, meni je drago da ostaje, ko bi igrao u vezi Kuzmanovic
Takodjer ubjedjen sam da bi na btb poziciji u nekom kontinuitetu igranja puno dao ovoj ekipi i sigurno ne bi prosjacili za njega 15-ak miliona.
Covjeka se pljuje jer malo igra krilo pa malo drugog spica, a ne moze, grehota je njegove fizicke predispozicije koristit na pogresnim pozicijama, evo isto Kova jucer, neki pokusaj poluspica i garantujem da bi ga se popljuvalo ako odigra 3-4 utakmice na toj poziciji, Kovino je mjesto u sredini da diktira igru, ostalo je sve grehota.
Nazalost u ovom nedostatku ofanzivaca opet ce se Fredy gurat prema golu i opet ce mu se yebat od do, jos se pridoda afera sa juventusom i ode on za 5m na zimu.

Takodjer ubjedjen sam da bi na btb poziciji u nekom kontinuitetu igranja puno dao ovoj ekipi i sigurno ne bi prosjacili za njega 15-ak miliona.
Covjeka se pljuje jer malo igra krilo pa malo drugog spica, a ne moze, grehota je njegove fizicke predispozicije koristit na pogresnim pozicijama, evo isto Kova jucer, neki pokusaj poluspica i garantujem da bi ga se popljuvalo ako odigra 3-4 utakmice na toj poziciji, Kovino je mjesto u sredini da diktira igru, ostalo je sve grehota.
Nazalost u ovom nedostatku ofanzivaca opet ce se Fredy gurat prema golu i opet ce mu se yebat od do, jos se pridoda afera sa juventusom i ode on za 5m na zimu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
mene samo čudi što nismo Kovu prodali u zadnjoj minuti Barci... to bi bio šlag na kraju fantastičnog Mercata...
@siamonoi našao sam negdje da je ponuda Barce bila oko 40mil €.. sad jeli istina, neznam...
@siamonoi našao sam negdje da je ponuda Barce bila oko 40mil €.. sad jeli istina, neznam...
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 01 sep 2014, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Jbg,preračunali su se sa prodajom Guarina ostalo je sve vrlo dobro odrađeno.Sada je sve na Mazzarriju,isprika nema.
Ma nema vraga, zalio se on poslije Torina kako mu fali jos jedan napadac..to ce bit spika do januara pa ce mu dovest nekog levata samo da usutiSiamoNoi je napisao/la:Jbg,preračunali su se sa prodajom Guarina ostalo je sve vrlo dobro odrađeno.Sada je sve na Mazzarriju,isprika nema.
Ma on će se vječno na nešto žalit mislio sam u smislu ne treba upravu ništa krivit ako se rezultat ne napravi.A to bi do zime bilo ostati blizu treće pozicije u ligi,proći skupinu u EL i proći ono jedno ili dva kola kupa.
Ja se samo nadam da Palacio nece dobit ni minute u EL bar dok se ne prodje grupa, treba ga cuvat ko oci u glavi. Dat Bonazzoliu i Osvaldu nek igraju, i nikako gurat Kovacica i Hernanesa na SS jer smo protiv Torina vidjeli da to ne ide

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sva sreca pa nije dosao niti jedan od ove trojice, problem je sto je zasrao mercato a to nema nikakve veze sa pomenutom trojkom.
Bravo,a sad procitaj cijeli taj intervju i izvuci nam gdje tocno spominje da ce ijedan od njih doci u klub.Andrej je napisao/la:
Inter have spent 11.8€m on players and earned 10.9€m. Saldo: -0.9€m
Four players scored 2+ goals against Inter in a single game last season in Serie A; Totti, Sansone, Obinna and Inter target Bonaventura.
Guarin market value progress [via transfermarkt].

Icardi with Palacio on pitch in Serie A: 9 goals
Icardi without Palacio: 0 goals.
FT: Torino 0-0 Inter
- Interista02
- Kontakt:
@SiamoNoi

Ipak nema troškaIZLAZ: Krhin (1 milijun), Medel (3 milijuna), M'Vila (1 milijun), Biraghi (700.000 €), Crisetig (2 milijuna eura), Taider (3,5 milijuna), Dodo (600.000 €)
UKUPNO: 11,8 milijuna
PRIHODI: Taider (1 milijun), Benassi (1 milijun), Livaja (3 milijuna), Belfodil (3,5 milijuna), Benedetti (1 milijun), Capello (1 milijun), Duncan (400.000 €), Alvarez (900.000 eura )
UKUPNO: 11,8 milijuna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.