NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2016, 18:44

Ko je stimo onda kada smo ulazili ko ? Da ti kazrm da su pricali po gradu to jesu. Hoces da znas da su pojedinci kao Cvitkusici i co stimali, jesu ali da Zvijezda izgubi i to na par mjesta a vama su prodavali maglu kako vole klub to je istina majstore garantujem ti 100%. Da nismo imali najboljeg trenera u ligi a mozda i u BiH i onakvu ekipu nikad usli nebi mi samo tada bili nato i nama sa istim igrackim kadrom u Pl nije mogao nista znas to i sam.
I dalje tvrdim da nas je ninković vodio da bi ne juce nego poslije kaknja bili u Pl.
Kada covjek prica sta su mu radili nasi ljudi place ti se.
Ovo juce i u Orasju je sramota otimacina stimanje i to mene boli a ne to sto nismo usli u PL. I ko je trebao a ko nije ovo je sve Iljo nastimao a znamo zasto.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 jun 2016, 19:59

Da su se svi klubovi digli sa kantona kad je Slogi zabranjen ulazak u viši rang prosle godine. Zvijezda bi jucer imala bolje suđenje. Meni je bilo dovoljno da x stream nakon pola sata kad sam vidio šta je lik svirao faul u napadu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jun 2016, 20:07

Drug moj ako pratiš Zvijezdu onda bi trebao znati kako smo štimali. Mi smo drug tad birali sudije kao što sad Orašje bira. To smo radili preko Golaca koji je bio u savezu. Mi kažemo kojeg hoćemo i taj nam sudi. Na kraju mu je i sin igrao u Zvijezdi reda radi. Sticajem okolnosti sam imao priliku sjediti sa sudijom koji je sudio Gosk-Zvijezda (0-2 utakmica kojom smo mi prelomili tada prvenstvo) i iz njegovih usta čuti šta se dešavalo. On je poslije te utakmice prebačen na premijer ligu. Mi smo imali suđenje ko da igramo kući (i to je ono što ti govorim plaćali za pošteno suđenje). A za sadašnju upravu ti govorim da su nedorasli jer ne vidim razlog davati keš Gosku da povali Jajce a ne mati osigurano zadnje kolo. Tako si čovječe bacio keš u bunar džaba. To ozbiljni ljudi ne rade uvijek gledaju da imaju neki osigurač. Mi smo imali šansu u zadnjem kolu sateliti na dvije strane i nismo uspjeli ni na jednu. Matematika jasna ko dan mi nismo uspjeli ni na jednu a ljudi uspjeli na dvije znaci do nas je.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jun 2016, 20:22

reddragon001 je napisao/la:Ljudi moji pa uzmite i unazad samo kako je delegirano, zasto nije sudio zadnje kolo Kazlagic kao sto je trebao zašto je maket sa liste? Pa zasto se poništava čist gol na početku utakmice? Ljudi moji niste realni sto se tiče sinošnje utakmice od igrača je traženo da izadju nakon 2:0, ono je bruka i sramota. Ko je doso na Banju Ilidzu i pobjedio prosle godine niko? A sve smo ispratili s aplauzom, dole sam bio 200 specijalaca alo pa čim vidis tolike mjere obezbjedenja znas odmah da se kradja sprema i to je to. Trebam naglasiti isto da je policija bila jako korektna iako smo svasta radili jer su ljudi vidili da je nepravda učinjena. Ali nema veze ide nova sezona doce i Goražde, Čapljina, Orašje na Banju nema više cile mile.
Pisko treba bit realan i priznat poraz, ova liga tako funkcionise, jedini krivac je nasa uprava, ovako smo i ispali uprava nije imala pare da plati zadnje kolo 3 boda a i sad mi sve mirise na to da se nije imalo kesa... Nema smisla ulazit u pl na guzove pa bit kanta za nabijanje.... Dok nedodju neki normalni ljudi u klub koji ce objedinit i navijace i sponzore i unijet neku pozitivnu pricu u carsiju. Ovo dosad je bilo sve nekako stidljivo i pod velom tajni

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 05 jun 2016, 21:08

combe je napisao/la:Drug moj ako pratiš Zvijezdu onda bi trebao znati kako smo štimali. Mi smo drug tad birali sudije kao što sad Orašje bira. To smo radili preko Golaca koji je bio u savezu. Mi kažemo kojeg hoćemo i taj nam sudi. Na kraju mu je i sin igrao u Zvijezdi reda radi. Sticajem okolnosti sam imao priliku sjediti sa sudijom koji je sudio Gosk-Zvijezda (0-2 utakmica kojom smo mi prelomili tada prvenstvo) i iz njegovih usta čuti šta se dešavalo. On je poslije te utakmice prebačen na premijer ligu. Mi smo imali suđenje ko da igramo kući (i to je ono što ti govorim plaćali za pošteno suđenje). A za sadašnju upravu ti govorim da su nedorasli jer ne vidim razlog davati keš Gosku da povali Jajce a ne mati osigurano zadnje kolo. Tako si čovječe bacio keš u bunar džaba. To ozbiljni ljudi ne rade uvijek gledaju da imaju neki osigurač. Mi smo imali šansu u zadnjem kolu sateliti na dvije strane i nismo uspjeli ni na jednu. Matematika jasna ko dan mi nismo uspjeli ni na jednu a ljudi uspjeli na dvije znaci do nas je.
Nisam se dugo javljao i necu opet dugo. Kad sam vidio ko nam vodi klub prestao sam pisati ali nisam prestao pratiti nas klub na skoro svim utakmicama izuzev ovu u capljini. I nisam prestao vjerovati do zadnjeg kola da nam se ovo moze desit. Ali matematika je jednostavna. Iva nesposobna uprava nas je izbacila iz premijer lige a sad kad smo bili na korak velikom uspjehu povukli su nas na dno. Zajedno sa lopovima u savezu. Hocu da se nadovezem na ovaj i prethodni post za onu godinu kad smo usli u PL. Imali sko najboljeg trenera i ponajbolje igrace ali nebi usli nema boga da nismo imali sudjenje kakvo sko trazili. To je istina milion posto. Nigdje nismo bili zakinuti a to je sve placeno vjerujte. U gabeli nam sudio Adnan Pervan na poluvremenu mu Pero prijetio covjek izadje i sudi 60:40 za zvijezdu. Zasto??? Covjek je dobio para sto nikad nije vidio...40 000 km je dobio glavni sudija a po 10 000 pomocnici. 60 000 km je kostala ta utakmica zvijezdu i to je bio preokret otad nije bilo ispusteno prvo mjesto. Ko misli da su ove cifre lupanje onda ne znaa nista o klubu. Pozdrav do daljneg. Combe najrealniji si majke mi. Nemam potrebe pisati kad imaju tvoji postovi. :tokralju:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 jun 2016, 21:14

Danas bio neki vandredni sastanak u 13.00h
Znal neko nesto vise??
Ja cu od danas prizivati samo da na celo uprave zasjedne Pestalic Nurdin!!!!!!
P.S da ne bi bilo da sam neki njegov igrac ili radnik, reci cu da tog covjeka ne poznajem licno :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 jun 2016, 21:16

Treba naci ljude da razrade kako jedan klub se organizuje i funkcionise .....sta je uprava ..sta je predsjednik ...sta sportski direktor...sta sekretar ...sta ekonom i sta trener ....itd sta su njihove zadace ovlasti i domeni.....onda skupstina izbor ljudi na te funkcije i sklapanje uprave uz nasu opstinu kojoj kapa do poda kako je dobro pratila klub ....usvajanje budzeta i tada cemo znati tko smo mi....bilo je i tezih trenutaka macka je ova zvijezda docekat ce se ona ajmo malo pozitive....od stare uprave ostaviti par ljudi zbog toga da se zna tko nam je duzan i kome smo duzni....NEMA PUNO VREMENA ...TRAZIMO SKUPSTINU ALI TEMA JE BUDUCNOST KLUBA NE PROSLOST SAMO SE MOZEMO SUKOBIT ....SAMO PLAN ZA DALJE ..OVO PODVUCI

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2016, 21:50

Hahaha drug moj u Gabeli se prizeljkivalo od nasih ljudi da se izgubi kako bi se otjerao trener to je istina a kada se to nije desilo onda se svasta pricalo
Jos jedna stvar Kome je Golac pomogao taj gaca na sebi nema. Pricao mi covjek iz Cimosa koji je sjedio sa njim da vece ljige u zivotu nije vidio.
Ta Zvijezda je svojom igrom pobrala simpatije cijele zemlje
Za napomenu kada je trener dao otkaz nakon prvog poraza kuci od modrice al upuceni znaju da je otkaz dao noc prije. Ja bi ga volio vidjeti opet u Gradaccu al mislim da to nije moguce.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 05 jun 2016, 22:04

Kako su zlobnici i neprijatelji Zvijezde docekali svojih pet minuta pa izasli iz rupa. Nek vas sramota bude misevi ali vraca se Zvijezda jos jaca i bolja i zedna osvete upamtite osvete. Vi ste skriveni misevi pljujete po ljudima, a niste sposobni svoju kucu da vodite, ako neko od vas misli da moze bolje kluc da organizuje bujrum ja cu mu srediti sastanak sa upravom pa nek iznese prijedloge i pare. Najbitnije je da su igraci izrazili da ostanu.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 jun 2016, 00:02

Koga sad napada nas ili ? Pisko kralju vise si se cuo od komentatora hahahah.Sve tvoje komentare smo culi mi koji smo navijali putrm malih ekrana.

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 06 jun 2016, 01:55

Nemojte nioga optuživati za kupovinu utakmica kada ste i vi i svi drugi kojima su trebali bodovi isto radili. Metalleghe je bio konkretniji u slučaju Goražda i kupio je bodove na vrijeme. Za vašu informaciju vam mogu reći da su vam pogrešni ljudi vodili pregovore sa Goraždem u vezi ove zadnje utakmice. Koliko ste nisko pali da ste dopustili da su vam iz stranke SDA urgirali preko goraždanske SDA da vam se pomogne. Žalosno , ali je javna tajna da je tako bilo. Čuj da SDA urgira i sređuje utakmice. Zar vam nije dosta 25 godina njihovog varanja i opet im vjerujete. :)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 jun 2016, 02:30

Sta smo trebali angazovati SDS PDP ili Milorada Dodika, neka nam vala niste pomogli ko vas hebe neka ste popusili metalcima i sta sad nije kraj svijeta.
Po portalima pisete kao potplacuju nas igracemo posteno :puke: Sranjaaaa

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jun 2016, 07:26

reddragon001 je napisao/la:Kako su zlobnici i neprijatelji Zvijezde docekali svojih pet minuta pa izasli iz rupa. Nek vas sramota bude misevi ali vraca se Zvijezda jos jaca i bolja i zedna osvete upamtite osvete. Vi ste skriveni misevi pljujete po ljudima, a niste sposobni svoju kucu da vodite, ako neko od vas misli da moze bolje kluc da organizuje bujrum ja cu mu srediti sastanak sa upravom pa nek iznese prijedloge i pare. Najbitnije je da su igraci izrazili da ostanu.
Koji ti je ku.rac čovječe više. Baš radi tebe i tebi sličnih nisam htio napadati nego samo iznosim činjenice vezano za ovu upravu. Jesmol sa njima ispali-jesmo, jesu li uspjeli potrošiti dobru sumu para za ovu ligu a nisu uspjeli ući-jesu. I šta treba više. I u ovoj upravi ima par dobrih ljudi par izuzetaka ali malo. Oni su za dvije sezone(Premier Liga i Prva Federalna) uspjeli potrošiti blizu milion i po maraka a mi i dalje u Federalci.
I dabogda se Zvijezda vratila 10 puta jača i da prekucamo ovu ligu kako vi to kažete, ali moje mišljenje je sa ovim ljudima teško.
Ti spominješ igrači izrazili da ostanu, pitanje je koji od njih treba da ostanu. Prvo se to trebamo zapitati. Po meni tu treba probati ostaviti: Brkića, Čolu, Pejića, Šerbu(ali mislim da će on teško ostat), Vernesa, Savu, Faću(i dati mu priliku da igra), Isana(zato što je naš), Abida i jednog od napadača(Dudića ili Ramića). Ovo da bude kostur i onda u zavisnosti od ambicija dovoditi pojačanja. Jer i ova liga će narednu sezonu biti jača nego ove. Ako cilj bude sredina tabele na ove što sam nabrojao još 1-2 pojačanja i ostalo naši juniori. Ako bude cilj ponovo borba za ulazak onda 5-6 kvalitetnih ali ne kvalitetnih kao ove sezone.
I još jednom Piska ne rise jer svi mi koji ovdje pišemo želimo Zvijezdi dobro samo neki realnije gledaju na neke stvari.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 jun 2016, 13:24

Mekic obavezno mora ostati

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 06 jun 2016, 13:26

Bihac96 je napisao/la:Ja sam siguran da se vi sljedeće sezone nećete boriti za vrh.Sad ne znam kakva vam je financijska situacija u klubu,ali sigurno da nemate tolike pare da ne dozivite financijski krah da odham dodjete sebi nakon jedne sezone.niste još upoznali dobro ovu ligu da kad ovako izgubis titulu koliko se je teško dignut odmah iduće sezone.Kako funkcioniše liga najbolje znaju u Gracanici tj kako radi uprava Bratstva,oni su doktorirali ovu ligu.Prvi dio sezone igraju odlično nakupe bodova,i drugi dio sezone prodaju tekme i sve uložene pare vrate i uvijek se vrate na nulu.Jedinstvo se prije 3 godine borilo za PL,potrošili smo preko 600 hiljada KM evo ni dan danas doći sebi ne možemo kakav smo financijski krah doživjeli te sezone.

Sigurno da će iduća sezona biti jako zanimljiva.Ove godine su izbori tako da možete ocekivati i Jedinstvo u samom vrhu tabele.
Izgubili smo 2006/7 kad nam je Travnik oteo titulu u zadnja 2 kola, pa smo odmah sljedece sezone usli

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jun 2016, 13:49

theboss_RD07 je napisao/la:Mekic obavezno mora ostati
Slažem se na njega sam zaboravio a vrijedilo bi sa njim pokušati.

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 06 jun 2016, 15:13

batigol777 je napisao/la:Sta smo trebali angazovati SDS PDP ili Milorada Dodika, neka nam vala niste pomogli ko vas hebe neka ste popusili metalcima i sta sad nije kraj svijeta.
Po portalima pisete kao potplacuju nas igracemo posteno :puke: Sranjaaaa
Nemoj mene lično u to uvlačiti. Govorim šta se radilo i nisam jedini koji to znam. Ja bih lično volio da ste ušli, mada mi ni Jajce nije mrsko. Dobri ste ljudi i u Gradačcu i u Jajcu.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 jun 2016, 22:25

Jao krajde Allahu dragi, pogledajte na naslovnici ovog portala show Daria i Maria :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 06 jun 2016, 22:41

e yebem mu ja mater za ovaj poništeni pogodak. ono ni braća matić ne bi poništili. što je najgore, smrad je možda sad kažnjen, ali će uskoro biti nagrađen od istog tog saveza i probiće se daleko. po tom principu su se svi i probijali. žalosno, stvarno žalosno, jer je jasno da bi se utakmica odvijala u sasvim drugom smjeru da nisu poništili ČIST pogodak. i penal za metalleghe je tragikomičan, čovjek svjesno izmiče nogu da bi ne bi ostvario kontakt s igračem i opet smrad mrtav hladan svira penal. ako ništa, barem neka se objelodanilo šta je napravilo prevagu u odlučujućim utakmicama, mada čisto sumnjam da će imati ikakvog efekta ili da će biti neka satisfakcija navijačima zvijezde...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 06 jun 2016, 22:42

I na kraju balade se postavi pitanje ,zasto nam je sport na ovako niskim granama????Bio sam aktivan u jednom nogometnom klubu,izdvajao svoj novac, i najvecim dijelom sve to napustio zbog sudijskih lakrdija.....sve se svodi na to,koliko ce se dati ljudima u crnom....tu bagru samo treba popljuvati,to je najvece zlo naseg sporta.....Olos,smecari,za odredjenu svotu novca (zavisi od toga u kojoj ligi se takmicis) spremni su svirati i korake u fudbalu....nazalost ali to je svakodnevnica

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.