FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neprijatelj Quinlan@ nego šta. Tako je 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jest jest obrni kako tebi odgovaraNeandertalac je napisao/la:Neprijatelj Quinlan@ nego šta. Tako je
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa napisao si petljanac i lažov pa ja uokvirio. Ne moraš biti agresivan još uvijek jesmo najjači.Quinlan je napisao/la:Jest jest obrni kako tebi odgovaraNeandertalac je napisao/la:Neprijatelj Quinlan@ nego šta. Tako je
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Teren. Kamp. 
Jug, ne uskoro.
Reče Miske.
Jug, ne uskoro.
Reče Miske.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Idealan redoslijedNeandertalac je napisao/la:Teren. Kamp.
Jug, ne uskoro.
Reče Miske.
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
Na sjednici Skupštine koja je u toku, imenovan je novi predsjednik Upravnog odbora, a to je Senad Misimović. Imenovani su i novi članovi Upravnog odbora: Amar Spahić, Ismet Kapo, Nedim Hamzić i Melisa Gazdić.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Sretno predsjedniče!
Interesuje me hoce li biti sta govora o izgradnji juzne tribine, dokle se stiglo sa tim?????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mislim da je teren dobio prednost ispred svih radova, jug nece biti u skorije vrijeme.Konzerva je napisao/la:Interesuje me hoce li biti sta govora o izgradnji juzne tribine, dokle se stiglo sa tim?????
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Zenzo insajderZenzo je napisao/la:Teren je dobio prednost ispred svih radova, jug nece biti u skorije vrijeme.Konzerva je napisao/la:Interesuje me hoce li biti sta govora o izgradnji juzne tribine, dokle se stiglo sa tim?????
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ti se poklopi usima, zajedno sa "ljudima" koji cekaju ispred stadiona da preuzmu upravu i da posloze stvari kako treba.Neandertalac je napisao/la:Zenzo insajder
Niti jedna primjedba iz skupstine danas. Ali ce zato papci po kvazi portalima i medijima da opet laju.
- Zeljeznicar -
Progura se Misimovic do predsjednika UO. Volio bih da je na toj poziciji ostao Vukotic, ali eto povuce se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Daj nam još informacija iz prve ruke.Zenzo je napisao/la:Ti se poklopi usima, zajedno sa "ljudima" koji cekaju ispred stadiona da preuzmu upravu i da posloze stvari kako treba.Neandertalac je napisao/la:Zenzo insajder
Niti jedna primjedba iz skupstine danas. Ali ce zato papci po kvazi portalima i medijima da opet laju.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nemojte prati na ruke, mora se jos ojacati struka, I ako se teren uradi zaposliti jos ljudi za odrzavanje stadiona, mora se osposobiti pomocni sa pravom travom da Omladinsku PL igramo na njemu. Sto se tice predsjednika, problematicniji je UO
Jel Biscevic igrao bilijara na skupstini?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zar nije nadzorni odbor jaci od upravnog?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Neandertalac
- Kontakt:
Lobotomci proglasili pobjedu. U nečemu. 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pobjedjuju evo 2 godine protiv izmisljenog neprijatelja, nevjerovatno. Sretno Senade mada ne razumijem sto je sa nadzornog presao u upravni odbor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.