Pa eto , samo da imaju Mroodzu i Mujakica rijesili bi sve svoje finansijske probleme...
Ali kakvi su oni, tusnuli bi obojicu za 150 milja...
Mujkića tebra. Ne znaš ni koga ste prodali. Takvi nam ne trebaju kad uskoro stižu Camaj i Berisha. Curi rmpase
Vjeruj, nije vise ni za zahebanciju, onako iskreno...
To je riješena stvar, potpisuje dečko na 4 godine ugovorprisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:58Ma ako ovog oanja uvale za ovu cifru njima svaka cast, od tog decka ima bolji igracs u svakom kvartu, mali nema veze s loptom
Za takva dva antitalenta i qarine od igrača ako ste to uzeli vi ste na boljem glasu nego prime la masiaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02To je riješena stvar, potpisuje dečko na 4 godine ugovorprisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:58Ma ako ovog oanja uvale za ovu cifru njima svaka cast, od tog decka ima bolji igracs u svakom kvartu, mali nema veze s loptom
Prva rata 500.000 eura, i iduća još toliko do ljeta 2027
Još pri tome 20% od idućeg transfera.
Ne znam jesi upratio za Maroodzu, ponuda je bila 750.000 funti, pokušavamo nagurati na milion funti
Ne može niko reći da smo bajni po pitanju rezultata, ali smo genijalci za prodati igrača.
Ma gdje dobro ba pa od marta aprila smo haman fulali te upalte. Kako će ovi nać pare i hoćel Boga pitaj. Ima ta sad neka priča da je i Prelec otišo jer ga nismo mogli registrovat al možda se napuhuje, uglavnom ni Fernando Muslera nije registrovan. Tuga golema al pratiće se. Valjda iz bsk bude još neko gori od nas.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02Vjeruj, nije vise ni za zahebanciju, onako iskreno...
Jos ako je ovo tacno da zbog duga prema PU ne mozete registrovati nikoga, jarane nije sekunde dobro...
Vi sa ovim sastavom necete ni 20 bodova osvojiti...
Na stranu zahebancija, ali ovo je i pomalo tuzno...
Pa covjece Boziji, prodao si igraca iz juniora Vojvodini za 300 milja eura, a osim rodbine niko ziv za njega i ne zna...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02To je riješena stvar, potpisuje dečko na 4 godine ugovorprisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:58Ma ako ovog oanja uvale za ovu cifru njima svaka cast, od tog decka ima bolji igracs u svakom kvartu, mali nema veze s loptom
Ne znam jesi upratio za Maroodzu, ponuda je bila 750.000 funti, pokušavamo nagurati na milion funti
Ne može niko reći da smo bajni po pitanju rezultata, ali smo genijalci za prodati igrača.
Marokanci58 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:04Za takva dva antitalenta i qarine od igrača ako ste to uzeli vi ste na boljem glasu nego prime la masiaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02To je riješena stvar, potpisuje dečko na 4 godine ugovorprisonbreak je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:58Ma ako ovog oanja uvale za ovu cifru njima svaka cast, od tog decka ima bolji igracs u svakom kvartu, mali nema veze s loptom
Hvala drug...SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:06Ma gdje dobro ba pa od marta aprila smo haman fulali te upalte. Kako će ovi nać pare i hoćel Boga pitaj. Ima ta sad neka priča da je i Prelec otišo jer ga nismo mogli registrovat al možda se napuhuje, uglavnom ni Fernando Muslera nije registrovan. Tuga golema al pratiće se. Valjda iz bsk bude još neko gori od nas.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02Vjeruj, nije vise ni za zahebanciju, onako iskreno...
Jos ako je ovo tacno da zbog duga prema PU ne mozete registrovati nikoga, jarane nije sekunde dobro...
Sretno sutra protiv finaca![]()
Dosta tačno si čuo nažalost. Ostalo se slažem posebno za ove juniore. Ma Cvete nam do proljeća nema džaba ga crtaju u prvoj. Ko je gledo trening vidio je, momak malo trčaro samo i tjt ni blizu prve ekipe i rada sa loptom. Valja se borit sa ovim što imamo bolje ništa ne dovodit moze se desit da ne mozes registrovat a valja plate dat.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:18Hvala drug...SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:06Ma gdje dobro ba pa od marta aprila smo haman fulali te upalte. Kako će ovi nać pare i hoćel Boga pitaj. Ima ta sad neka priča da je i Prelec otišo jer ga nismo mogli registrovat al možda se napuhuje, uglavnom ni Fernando Muslera nije registrovan. Tuga golema al pratiće se. Valjda iz bsk bude još neko gori od nas.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02
Ne znam, to sam cuo od jednog vaseg famoznog skupstinara, da je PU nakon dvije obavijesti upozorenja o neplacanju rate za reprogram , kao prvu mjeru uvela zabranu registrovanja...
Koliko cujem, vama je milion pod hitno potreban da koliko toliko nastavite sa radom, a gdje ga skontati, fakat ne znam...
Sve u svemu i ako uspijete da se malo iscupate finansijski, a iskreno se nadam da hocete, bice ovo sezona patnje i pitanje veliko hoce li se moci opstanak izboriti...
Ne mozes tek tako djecu gurnuti i nadati se nekom skupljanju bodova i opstanku u ligi...
Prvo ta djeca i nisu neki kvalitet, a drugo, veoma je opasno staviti njih pod toliki psiholoski pritisak,jer to nosi opasnost krahiranja na obje strane...
Drugo, nadati se da ce Sosic i Cvetanoski biti okosnica tima je suludo...
Poslije onakvih povreda trebaju godine da prodju da se vrate u priblizno stanje kakvi su prije toga bili...
Primjer naseg Pidre, a jos svjezije i Gojkovica od koga sam i ja trenutno bolji na stoperskoj poziciji...
jos samo da se uzmeteVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:18Hvala drug...SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:06Ma gdje dobro ba pa od marta aprila smo haman fulali te upalte. Kako će ovi nać pare i hoćel Boga pitaj. Ima ta sad neka priča da je i Prelec otišo jer ga nismo mogli registrovat al možda se napuhuje, uglavnom ni Fernando Muslera nije registrovan. Tuga golema al pratiće se. Valjda iz bsk bude još neko gori od nas.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:02
Ne znam, to sam cuo od jednog vaseg famoznog skupstinara, da je PU nakon dvije obavijesti upozorenja o neplacanju rate za reprogram , kao prvu mjeru uvela zabranu registrovanja...
Koliko cujem, vama je milion pod hitno potreban da koliko toliko nastavite sa radom, a gdje ga skontati, fakat ne znam...
Sve u svemu i ako uspijete da se malo iscupate finansijski, a iskreno se nadam da hocete, bice ovo sezona patnje i pitanje veliko hoce li se moci opstanak izboriti...
Ne mozes tek tako djecu gurnuti i nadati se nekom skupljanju bodova i opstanku u ligi...
Prvo ta djeca i nisu neki kvalitet, a drugo, veoma je opasno staviti njih pod toliki psiholoski pritisak,jer to nosi opasnost krahiranja na obje strane...
Drugo, nadati se da ce Sosic i Cvetanoski biti okosnica tima je suludo...
Poslije onakvih povreda trebaju godine da prodju da se vrate u priblizno stanje kakvi su prije toga bili...
Primjer naseg Pidre, a jos svjezije i Gojkovica od koga sam i ja trenutno bolji na stoperskoj poziciji...
Pa sva imovina je pod hipotekom, da mogu prodali bi ga prije 7 godina.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 22:05Zeljo izgleda dobio ban od nase FIFA-e, mislim na PU, za registraciju...Zigazaga je napisao/la: ↑15 jul 2026, 21:59Gledam malo radpored za ovu sezonu,a i stanje u klubovima. Nakon prvih 9 kola,Borac i Sarajevo će se odvojiti u vrhu. Željo će preživjeti. Ispada BSK koji vrlo lako može oboriti negativni rekord Slobode po broju bodova.Ako crvena banda izgubi izbore,ispada i Sloga. Ako ne,onda Radnik.
Pa hebo ih pomocni, neka ga prodaju, mogu za te pare stati na noge, ugasice se zbog pomocnog, jesu li oni normalni...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv i 7 gostiju.