BordoSarajevo je napisao/la:Slobodanki kup, Mađarima titula, nama ki.ta, konama kur.čina.
2:0 sutra, Velkoski i Bekić Almir

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoSarajevo je napisao/la:Slobodanki kup, Mađarima titula, nama ki.ta, konama kur.čina.
2:0 sutra, Velkoski i Bekić Almir
Kod: Označi sve
MA J.EBITE IM NANU NANINU SUTRA....J.EBEM TE seljooooooo
Evo pogan i sad cita, notifikacija mu dolazijoker90 je napisao/la:Ova plava pogan Sema se udomaćio na temi, piše ko svi sretni..
Ahmet se sutra vraca, trebao bi poceti, i naravno zabija za pobjedumiky_hz je napisao/la:Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac ligeVratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic
High je napisao/la:Osigurao se Šemso.miky_hz je napisao/la:Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac ligeVratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic
Sta kazes za Todorovica danas,izdomiraoYNWA je napisao/la:Ahmet se sutra vraca, trebao bi poceti, i naravno zabija za pobjedumiky_hz je napisao/la:Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac ligeVratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic
Nisam ni gledao.miky_hz je napisao/la:Sta kazes za Todorovica danas,izdomiraoYNWA je napisao/la:Ahmet se sutra vraca, trebao bi poceti, i naravno zabija za pobjedumiky_hz je napisao/la:Jeb.ote liga, Ahmetovic i dalje prvi strijelac ligeVratit ce se kad mu bude pobjegao ovaj Filipovic
I ovaj drugi Tuzlak bi se trebao vratiti koliko ja znam,ovaj sto nemamo negativno misljenje ja i ti o njemu
![]()
Vidjeli da od kona nema koristi, i da se mora stici listica, inace nema nista od Evrope.miky_hz je napisao/la:Svi na inekcijama sutra,idemo u ratAhmet,Bekic,Heba sve se cuvalo citavu polusezonu samo da sutra mogu igrat,nebi me cudilo i Hodzu da su osposobili
Tako je i treba biti ako nemozemo biti treci i netreba da idemo,kratko i jasno.Kakvi kupovi kakvi k.urci .Do nas je,sutra svaki drugi rezultat sem pobjede znaci i definitivan oprostaj od te pozicije broj tri.Pa eto sto se kaze veliki je ulog nevezano sto je derbi.YNWA je napisao/la:Vidjeli da od kona nema koristi, i da se mora stici listica, inace nema nista od Evrope.miky_hz je napisao/la:Svi na inekcijama sutra,idemo u ratAhmet,Bekic,Heba sve se cuvalo citavu polusezonu samo da sutra mogu igrat,nebi me cudilo i Hodzu da su osposobili
Eh tad sam i ja skakao po sjeveru,za tu utakmicu sa Celikom kad je i nastala ta pjesma nosile se one doktorske maske dobro se sjecam,mislim da mi jos negdje u latici taj "suvenir"Laznjak je napisao/la:Da vas dodje deset hiljada,
Sa svih polja i svih livada,
Ne damo vam titulu,
Tu na Kosevu,
Idete u picku materinu.