*Orheija kolega1981oldschool je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:27Pozdrav iz Milsamija glupko tebi i tvojih 16 jadnih profila. Da smo istraumatizirani i nismo bas, evo ne može ljepše. Prelijep dan, uživanje usput, sad uskoro gledati Veleza pa dobio izgubio nije važno. Sa kim ono vi igrate u Evropi
Vi niste filijala, vi ste ravaku zadnja, iskarana od svakoga. Prodali ste se svima kome ste mogli. Nosate cvijeće ko mazlumi zadnji.
Brate samo ih nastavi prskati, to je milina za gledati.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta su ovo Horde i u Finskoj podijeljene?
Željezničar za život cijeli!
Tačno se štene aktivira samo kad FKS i Velež igraju 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A dobro ne zna brat gdje je otiso hahahah, milsami kod vrapcicaDamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:58*Orheija kolega1981oldschool je napisao/la: ↑16 jul 2026, 17:27Pozdrav iz Milsamija glupko tebi i tvojih 16 jadnih profila. Da smo istraumatizirani i nismo bas, evo ne može ljepše. Prelijep dan, uživanje usput, sad uskoro gledati Veleza pa dobio izgubio nije važno. Sa kim ono vi igrate u Evropi
Vi niste filijala, vi ste ravaku zadnja, iskarana od svakoga. Prodali ste se svima kome ste mogli. Nosate cvijeće ko mazlumi zadnji.
Brate samo ih nastavi prskati, to je milina za gledati.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
-
nousername052
- Kontakt:
Jel baš toliko rasulo u Rudaru?
Sezona počinje za mjesec i koji dan, mogu li makar juniore prekomandovati?
Čak i gore je stanje. Ali vidjećemo šta će biti. Igrački, i sa juniorima nebi ispali iz prve lige RS,ali treba preživjeti finansije,poresku,dugove...nousername052 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:18Jel baš toliko rasulo u Rudaru?
Sezona počinje za mjesec i koji dan, mogu li makar juniore prekomandovati?
- svrakino1921
- Kontakt:
-
nousername052
- Kontakt:
Kakvi su to klošari, odradili kombinaciju sa onim špancima i Pericom i pobjegoše..
Ako su udarili ovi iz porezne ne vidim ko to može čupati, na njihovom sajtu stoji da Rudar za porez duguje 2 350 000KM...
- Ferroviere1987
- Kontakt:
E moj Banicu rupo ona, jos bi faul u napadu... cccc
Bespotrebno onoliku frku dizali radi merlinovog koncerta 
Dize se prasina ⚫️🔴
U ismijavanju komšija, zaboraviš svoje dvorište. Jasno, sada ćemo i ovaj poraz opravdati, "pa ja, ali kone će u drugu ligu".
ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 jul 2026, 01:04jos samo da se uzmeteVanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:18Hvala drug...SamLake je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:06
Ma gdje dobro ba pa od marta aprila smo haman fulali te upalte. Kako će ovi nać pare i hoćel Boga pitaj. Ima ta sad neka priča da je i Prelec otišo jer ga nismo mogli registrovat al možda se napuhuje, uglavnom ni Fernando Muslera nije registrovan. Tuga golema al pratiće se. Valjda iz bsk bude još neko gori od nas.
Sretno sutra protiv finaca![]()
Ne znam, to sam cuo od jednog vaseg famoznog skupstinara, da je PU nakon dvije obavijesti upozorenja o neplacanju rate za reprogram , kao prvu mjeru uvela zabranu registrovanja...
Koliko cujem, vama je milion pod hitno potreban da koliko toliko nastavite sa radom, a gdje ga skontati, fakat ne znam...
Sve u svemu i ako uspijete da se malo iscupate finansijski, a iskreno se nadam da hocete, bice ovo sezona patnje i pitanje veliko hoce li se moci opstanak izboriti...
Ne mozes tek tako djecu gurnuti i nadati se nekom skupljanju bodova i opstanku u ligi...
Prvo ta djeca i nisu neki kvalitet, a drugo, veoma je opasno staviti njih pod toliki psiholoski pritisak,jer to nosi opasnost krahiranja na obje strane...
Drugo, nadati se da ce Sosic i Cvetanoski biti okosnica tima je suludo...
Poslije onakvih povreda trebaju godine da prodju da se vrate u priblizno stanje kakvi su prije toga bili...
Primjer naseg Pidre, a jos svjezije i Gojkovica od koga sam i ja trenutno bolji na stoperskoj poziciji...

Uzmi me za qrac i ti i tvoja mama tebra
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Ako ista Dino Merlin veceras lakse spava.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kone se raduju nasem ispadanju, a protiv koga ste vi igrali, brinite se o vasem klubu i kako ce te se skrpiti do pocetka sezone je i ove evrope necete vidjeti to vam je valjda jasno, ali bitno je da se vi nekome smijete hahha ja komedije.
Mi jesmo losi i amterska nam je citava liga niko ne moze da dogura u evropi sto duze niko, jer nema niko toliko kvaliteta u igranju evropskih tekmi toliko!!
Mi jesmo losi i amterska nam je citava liga niko ne moze da dogura u evropi sto duze niko, jer nema niko toliko kvaliteta u igranju evropskih tekmi toliko!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
I željkan bi bolje odigrao protiv ovih finaca, loše i katastrofalno.
-
Marokanci58
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:55Samo Najveći Pišu Historiju
Klub Sa Najviše Navijača Ponovo Otvara Nove Stanice
Sarajevo Fudbal Festival
Gledajte I Uživajte...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
bolje bi odigrali da su ajlu poslusali
nek crknu dusmani, najjaci smo
Šta se imaju radovati, odigrali smo ko qaarine i trebaju nas svi za.ebavati.KosevoZove je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:02Kone se raduju nasem ispadanju, a protiv koga ste vi igrali, brinite se o vasem klubu i kako ce te se skrpiti do pocetka sezone je i ove evrope necete vidjeti to vam je valjda jasno, ali bitno je da se vi nekome smijete hahha ja komedije.
sta se ti smijes jbo ti dan mater idi gledaj bratsvo u drugoj ligiMarokanci58 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:02DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:55Samo Najveći Pišu Historiju
Klub Sa Najviše Navijača Ponovo Otvara Nove Stanice
Sarajevo Fudbal Festival
Gledajte I Uživajte...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za bordobijele boje
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, dariolovrinovic00, Marokanci58, Marsiano, nousername052, Pirke, StarmoCity, Venom i 52 gosta.