FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Majkemi mi jesmo losi, stanje jeste katastrofa, borba oko uprave, ali ovi bogalji sa grbavice su odron, i oni za titulu se bore fuj !!
Uprava napolje !!!
Uprava napolje !!!
04.10.2009 !
I ove ka.rine prve na tabeli. Jadna nam liga sa ovakvim prvacima.
Svaka cast nasem timu. Igrali su i izdominirali citavu utakmicu. Steta zbog propustenih prilika.
Svaka cast nasem timu. Igrali su i izdominirali citavu utakmicu. Steta zbog propustenih prilika.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:I ove ka.rine prve na tabeli. Jadna nam liga sa ovakvim prvacima.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
on i Rahmanović su totalno izgubljeni, nema nikakvog igračkog intelekta tu...Crepulja može sa Stanojevićem i Sarićem igratHigh je napisao/la:E, moj Kuzmanoviću. Godinu dana mislim da u tebi ima kakve koristi, a ti smlata obična.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mozemo mi pricati sta hocemo ali totalno smo druga ekipa sa Ahmetovicem i Hebibom.
Mujakic
Mujakic
Zavrsili smo tekmu sa SabanoviceM,Mujakicem,Hericem,Mustaficem i Kuzmanovicem.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
bolji smo
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Mi smo losi, oni ANAMO su losiji od nas. Mozes misliti kakva je nam liga. Od ove krize jedino dobro sto je izaslo je Mujakic. Drago mi je sto necemo izaci u evropu, mozda se tan malo zamisli. 
naći bojkothapuc je napisao/la:Nisu imali pritiska.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Eno ga satra se misleci, kazu cijeli dan ga pucala trema zbog derbija.fks74 je napisao/la:Mi smo losi, oni ANAMO su losiji od nas. Mozes misliti kakva je nam liga. Od ove krize jedino dobro sto je izaslo je Mujakic. Drago mi je sto necemo izaci u evropu, mozda se tan malo zamisli.
UPRAVA NAPOLJE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad strumfovi pokusavaju ispasti pametni,vidjestel parolu upucenu "nama",pa kakav je glupan ono smislio

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BasElCartel11 je napisao/la:Eno ga satra se misleci, kazu cijeli dan ga pucala trema zbog derbija.fks74 je napisao/la:Mi smo losi, oni ANAMO su losiji od nas. Mozes misliti kakva je nam liga. Od ove krize jedino dobro sto je izaslo je Mujakic. Drago mi je sto necemo izaci u evropu, mozda se tan malo zamisli.
UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
sta je pisalomma_hz je napisao/la:Kad strumfovi pokusavaju ispasti pametni,vidjestel parolu upucenu "nama",pa kakav je glupan ono smislio![]()
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Nmg da ponovim brate,preglup potez et.Imas sliku na sportsportuBTX je napisao/la:sta je pisalomma_hz je napisao/la:Kad strumfovi pokusavaju ispasti pametni,vidjestel parolu upucenu "nama",pa kakav je glupan ono smislio![]()
FK SARAJEVO.
"Vi nikada odustati nećete, al' da jedan na drugog s pištoljima krećete."BTX je napisao/la:sta je pisalomma_hz je napisao/la:Kad strumfovi pokusavaju ispasti pametni,vidjestel parolu upucenu "nama",pa kakav je glupan ono smislio![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
bolesnooo bas, nisu tako pisali kad im je onaj mutavi narkoman rokno onog iz rogaticemma_hz je napisao/la:Nmg da ponovim brate,preglup potez et.Imas sliku na sportsportuBTX je napisao/la:sta je pisalomma_hz je napisao/la:Kad strumfovi pokusavaju ispasti pametni,vidjestel parolu upucenu "nama",pa kakav je glupan ono smislio![]()
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
BETON

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Najjači smo braćo, jazuk je što nas ne ide.
Šta smo mi ovakvih utakmica odigrali protiv slabijih ekipa, ali na kraju se samo bod uzme.
Šta smo mi ovakvih utakmica odigrali protiv slabijih ekipa, ali na kraju se samo bod uzme.
Na pocetku dizu ono, a onda ovakve parole. Licemjerno i glupo. Sta reci nego to samo oni mogu.