Dobar i priznat? Ko kaze? Ti iz tog svijeta pa znas jel? Nemoj biti naivan majke tibhsport je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:23Dino je dobar i priznat advokat za sportske slučajeve tako da ne treba neistine iznositiGrbavica786 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:31Slikari u Londonu tuzili i prozivali Delboya jer im je krao slike i prezentirao kao svoje kroz njegovu galeriju, da ne govorim jos mali milion stvari koje sam iznio ovdje, od gasenja kompanije do toga da Bosanska zajednica u Engleskoj zna ko je i sta je Samir Ceric. Ubleha, prevarant, olos, kriminalac, plagijator, lazov... velika vecina je mene napadala prije 40 dana kad je dosao na celo kluba, prica je bila “Nismo imali izbora, Samke ili nista”.
Ja samo molim Boga da ljudi (Badzak) skontaju sto prije da su prevareni od strane Delboya i sto prije ga istjeraju iz Želje. Kakav crni Dino, i taj neki Kinez.. covjek prezentirao njihov CV i svi svrsili, kao da niko od nas ne zna slagati na CVu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odbijena inicijativa da se ulica Zvornička preimenuje u ulicu Ivice Osima(razlog navodno proceduralna greška)
To nam je najmanji problem trenutno, ima vremena i to ce se realizovati nego sta je sa nama? Gdje je veliki predsjednik, gdje je o aj sto je najavio sve i svasta?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Samo kuknjava na sve strane
Od njega ništa izgleda... Da Bog da sam sebe popišao da bude nešto... Mene više brine što se šuti.
- mamonelafo
- Kontakt:
Forumaši, pošto smo do sada imali 'željovce' u Ov Novo Sarajevo i niko se od njih do sada nije sjetio pomoćnog terena sa umjetnom travom, do ovog momka, koji je podnio incijativu da se ona propala trava zamijeni i da se uredi sve:
Na 2. redovnoj sjednici OV Novo Sarajevo sam podnio niz inicijativa i pitanja od kojih je jedna inicijatva za rekonstrukciju pomoćnog terena stadiona Grbavica sa umjetnom podlogom koji se trenutno nalazi u izuzetno lošem i trošnom stanju. Napominjem da na istom trenira preko 400 korisnika (mlađe i starije životne dobi), te se nadam da će naši sugrađani dobiti koristan i kvalitetan teren kakav naša Općina zaslužuje.
#ArminHandžar #SDPBiH #StadionGrbavica #omladinskisport
Na 2. redovnoj sjednici OV Novo Sarajevo sam podnio niz inicijativa i pitanja od kojih je jedna inicijatva za rekonstrukciju pomoćnog terena stadiona Grbavica sa umjetnom podlogom koji se trenutno nalazi u izuzetno lošem i trošnom stanju. Napominjem da na istom trenira preko 400 korisnika (mlađe i starije životne dobi), te se nadam da će naši sugrađani dobiti koristan i kvalitetan teren kakav naša Općina zaslužuje.
#ArminHandžar #SDPBiH #StadionGrbavica #omladinskisport
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
A uz par minuta na google mozes procitati o njemuGrbavica786 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:43Dobar i priznat? Ko kaze? Ti iz tog svijeta pa znas jel? Nemoj biti naivan majke tibhsport je napisao/la: ↑04 mar 2021, 18:23Dino je dobar i priznat advokat za sportske slučajeve tako da ne treba neistine iznositiGrbavica786 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 15:31Slikari u Londonu tuzili i prozivali Delboya jer im je krao slike i prezentirao kao svoje kroz njegovu galeriju, da ne govorim jos mali milion stvari koje sam iznio ovdje, od gasenja kompanije do toga da Bosanska zajednica u Engleskoj zna ko je i sta je Samir Ceric. Ubleha, prevarant, olos, kriminalac, plagijator, lazov... velika vecina je mene napadala prije 40 dana kad je dosao na celo kluba, prica je bila “Nismo imali izbora, Samke ili nista”.
Ja samo molim Boga da ljudi (Badzak) skontaju sto prije da su prevareni od strane Delboya i sto prije ga istjeraju iz Želje. Kakav crni Dino, i taj neki Kinez.. covjek prezentirao njihov CV i svi svrsili, kao da niko od nas ne zna slagati na CVu.
Ti si iz toga svijeta pa znas sa je tropa.
Uradio si vise od njega pretpostavljam cim tako pricas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Pa ako postoji mogucnost, prekid je za nas JackPot, sigurna Evropa, nema troskova utakmica.
Ovako ce biti teska bitka, Zrinjski je fino izgledao u prvoj utakmici pod Jakirovicem, Siroki, Borac i Velez su tu kao i mi, samo su stabilniji van terena.
Ovako ce biti teska bitka, Zrinjski je fino izgledao u prvoj utakmici pod Jakirovicem, Siroki, Borac i Velez su tu kao i mi, samo su stabilniji van terena.
Ljudi sta Vam je kakav prekid, odakle odjednom ta prica?
Nijedno prvenstvo se nece prekinuti u svijetu.
Hocemp futbol da igramo
Nijedno prvenstvo se nece prekinuti u svijetu.
Hocemp futbol da igramo
Ovaj Grbavica786 pere narod, ne zanima nikog tvog privatni odnos sa Cerićem, ljudi su sve i svašta prošli kod Misketa, pa nisu miješali Želju i firmu. Odvadi brate
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Daleko od toga da ovaj Ceric nije ubleha, ali kad god se pojavi neko novi ko se povezuje s nasim klubom, onda se obavezno pojavi i jedan ili dva nicka da nesto pisu o toj osobi. Pa ona ljudina je pisala kako je Hajric dobar igrac, bolji i od Lendrica i Juricica i kako mu se bez razloga ne daje prilika. Mjesec prije toga, neko pise na temi kako razvaljuje na treningu.
Ne mogu razumjeti te licne interese, ne ide mi u glavu da je neko spreman radi dresa, lajka, pozdrava, bog zna cega, staviti xy osobu ispred Zelje. Ne znam, ne kontam.
Svi su isti i svi su placenici uz veliku cast izuzetcima. Graovac, Krpic, Dado i Miro Stevanovic. Suti, treniraj, daj 110% na treningu i na terenu, postuj klub, postuj navijace. Ovo ostalo da bog sacuva.
Hajde Štila poludi
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Oca mi, ovakav go više niko nikada neće ponoviti u državi. Tata igrice.
Željezničar za život cijeli!
I opet pojedincima ne valja... Cudan smo ti mi narod i ne zaluzujemo bolje.
-
- Kontakt:
Ne mogu ljudi da shvate da je Štila izgubio taj faktor iznenađenja. Svi znaju šta može, boje ga se i zato ga čuvaju po dvojica.
On je ovih svojih "boca" k'o neki dan za Boju imao hejbet samo što se nisu iskoristile. Ja mu samo zamjeram malo one balone iz kornera. Ne vidim razlog zašto to forsira.
Stila je doktor igrice, realno on nema s kim igrati kod nas. Fale nama brza krila pa da ih Stila izbaci loptom u for.
-
- Kontakt:
Pripadnici Naše stranke i Naroda i Pravde glasali protiv preimenovanja "Zvorničke ulice" u "Ulicu Ivice Osima."
Poserem im se u usta.
Poserem im se u usta.
Jedva cekam otici iz ove vukojebine,sve sto ce mi faliti je Zeljo i roditelji..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Skupina **** mater im ****... **** ih Forto i onaj kloc Kojovic.SudoHusika je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:15Pripadnici Naše stranke i Naroda i Pravde glasali protiv preimenovanja "Zvorničke ulice" u "Ulicu Ivice Osima."
Poserem im se u usta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MrkiMedo, Proximic i 47 gostiju.