zato sto smo mi prilika
vi ste uvala
neko zna da mi imamo potencijal da budemo isplativi i zato se odlucio uloziti
u vas nece niko da ulaze iako se slomiste sve ove godine da nadjete investitora
para jednostavno nema
gasite se
zato sto smo mi prilika
''Neko došao pokrio vam te dugove'' isto k'o da je sa neba palo
Ja evo opet citam sta je napis'o i ne vjerujem svojim ocima.
I dobitnik najglupljeg komentara godineeobagol je napisao/la: ↑09 mar 2022, 09:12Sad vi kao nešto glumite moralne vertikale i fol objašnjavate nešto oko dugova i neplaćanja a jedina razlika između vas i nas je što je neko došao i kupio vas za taj dug a nas još uvijek nije. Hajde da vi niste bili dužni svima redom pa bi nekako čovjek i popušio sad tu vašu priču ali vi isto imali milionske dugove za porez, dužni bivšim igračima, trenerima, dužni za stadion, komunalije, neko došao pokrio vam te dugove i sad vi kao elita. To vam je najveći problem, što se brzo dignete i to uglavnom bez ikakvog osnova i onda slijedi otrežnjenje. Što niste mogli registrovati igrače ljetos? Vjerovatno zbog toga što ste uredne platiše bili.
I zapamti dobro: prije ćete se vi ugasiti nego mi. Jer vi nemate ništa. Mi barem imamo navijače koji će opet spasiti klub kad zatreba.
Hajde dobro, nisi peš, da mi ne psujes starog, ali jesi debil.Meraak1921 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 00:33Ko god kaže da sam peš hebem mu oca u vrh gyzice
Upravo tako, neko došao. Niste se pitali ama baš ništa. Prvi koji je ponudio ono što vam je bivši vlasnik tražio vas je kupio i to bukvalno za dug. Nema skupštine, nema nikakve garancije, nema ništa. Možete se tješiti, lagati sami sebe kako je sve bajno, kako ste bitni ili šta već. Realnost je ipak drugačija.
Nemojte se samo bahatiti. prošle godine ste vidjeli kako se preko noći sve uruši. 5 mjeseci prije toga ste bili "Bosanski Dinamo" i onda preko noći spašavanje žive glave.LutakSutko je napisao/la: ↑09 mar 2022, 09:53zato sto smo mi prilika
vi ste uvala
neko zna da mi imamo potencijal da budemo isplativi i zato se odlucio uloziti
u vas nece niko da ulaze iako se slomiste sve ove godine da nadjete investitora
para jednostavno nema
gasite se
Šta vam je više sa Zulom, počeo vam u snove dolaziti? Fali ti još samo haver sa onom mantrom 'Zula diktira uslove investitoru Allaha mi' da ugođaj bude potpun.LutakSutko je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:09nek navijaci preuzmu klubi dug na sebe
to jos nisu probali
da im Zula odredjuje sta i kako![]()
![]()
To si u pravu. Eno u ManCity, Chelsea, PSG, AC Milan, Inter i jos nekolicini klubova se prvenstveno navijaci pitaju ko ce ih preuzeti i kakvu politiku ce klub voditi.obagol je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:53Upravo tako, neko došao. Niste se pitali ama baš ništa. Prvi koji je ponudio ono što vam je bivši vlasnik tražio vas je kupio i to bukvalno za dug. Nema skupštine, nema nikakve garancije, nema ništa. Možete se tješiti, lagati sami sebe kako je sve bajno, kako ste bitni ili šta već. Realnost je ipak drugačija.
divan covjekSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:12Šta vam je više sa ZulomLutakSutko je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:09nek navijaci preuzmu klubi dug na sebe
to jos nisu probali
da im Zula odredjuje sta i kako![]()
![]()
Nije baš da se možemo porediti (ni Sarajevo, ni Željo) sa tim klubovima ali pogledaj malo kroz šta su prolazili prije svega Inter i Milan zbog vlasnika i koliko je štete klubovima nanešeno zbog toga što se dozvolilo da klub preuzme bilo ko.Beduin je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:25To si u pravu. Eno u ManCity, Chelsea, PSG, AC Milan, Inter i jos nekolicini klubova se prvenstveno navijaci pitaju ko ce ih preuzeti i kakvu politiku ce klub voditi.obagol je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:53Upravo tako, neko došao. Niste se pitali ama baš ništa. Prvi koji je ponudio ono što vam je bivši vlasnik tražio vas je kupio i to bukvalno za dug. Nema skupštine, nema nikakve garancije, nema ništa. Možete se tješiti, lagati sami sebe kako je sve bajno, kako ste bitni ili šta već. Realnost je ipak drugačija.
Navijac je navijac, njihova marka rak lijeci. ❤
i Inter i Milan i Sarajevo imaju vlasnika koji placa plate, pripreme itd
Željina imovina je procijenjena na skoro 30 miliona KM, jesi li ti pao s Marsa ili se namjerno glupiraš?LutakSutko je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:50sta hoces da kazes?
da zeljo vrijedi vise od ukupnog duga xx miliona KM![]()
![]()
![]()
kakva mitomanija level pro![]()
Nemas sta porediti, svugdje u svijetu vlasnik dodje, daje pare i odlucuje. Ako ne ide, ne funkcionise, onda prodaje nekome drugom.obagol je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:42Nije baš da se možemo porediti (ni Sarajevo, ni Željo) sa tim klubovima ali pogledaj malo kroz šta su prolazili prije svega Inter i Milan zbog vlasnika i koliko je štete klubovima nanešeno zbog toga što se dozvolilo da klub preuzme bilo ko.Beduin je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:25To si u pravu. Eno u ManCity, Chelsea, PSG, AC Milan, Inter i jos nekolicini klubova se prvenstveno navijaci pitaju ko ce ih preuzeti i kakvu politiku ce klub voditi.obagol je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:53
Upravo tako, neko došao. Niste se pitali ama baš ništa. Prvi koji je ponudio ono što vam je bivši vlasnik tražio vas je kupio i to bukvalno za dug. Nema skupštine, nema nikakve garancije, nema ništa. Možete se tješiti, lagati sami sebe kako je sve bajno, kako ste bitni ili šta već. Realnost je ipak drugačija.
Navijac je navijac, njihova marka rak lijeci. ❤
Ja uopšte ne negiram Željin dug. Mada koliki god da je, bilo to 7 miliona ili 12, Željo ima imovinu vrijednu cca 25 miliona KM. Vi kad ste imali dug (ne sjećam se sad tačno koliko) možda 3-4 miliona, vi niste imali nikakvu imovinu, niste imali kapital. To znači da ste vi bili bankrotirali, u stvari u normalnoj državi vi bi otišli u stečaj, ugasili se i krenuli sa novim klubom iz najniže lige. Kupio vas je lik, znamo svi kako se to završilo i vi sad glumite neke veličine, kao vi sad spočitavate nekom dugove ili šta već a do juče i vi tako radili i zaduživali se na sve strane.LutakSutko je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:50sta hoces da kazes?
da zeljo vrijedi vise od ukupnog duga xx miliona KM![]()
![]()
![]()
kakva mitomanija level pro![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.