ovaj jedan evo pa prepisite a ovaj drugi blizu dobitka velike pare
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

i ti drug...a imam jedan s bruku parova na cvaju pa cemo da vidimo...vidio od tebeEmir_ZENICA je napisao/la:Da Bog da dobio !
to ti mene zajebavas ?pintol_TM87 je napisao/la: i ti drug...
ne zajebavam sad ces da vidisEmir_ZENICA je napisao/la:to ti mene zajebavas ?pintol_TM87 je napisao/la: i ti drug...![]()
![]()
![]()
Ja sam svoje davno zavrsio![]()

hahah,sad svi koriste ove faraonske taktikepintol_TM87 je napisao/la: evo ga macko
mi sa foruma da smo otisli igrati dali bi vise kosevahodža je napisao/la:1/25 za 2 poena Siene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma bi kli.nac jarane...da vidiš kako ljudi igraju odbranu...ne bi se lejkersi naigrali pored njihInterista je napisao/la:mi sa foruma da smo otisli igrati dali bi vise kosevahodža je napisao/la:1/25 za 2 poena Siene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto si to igrao,pa Lukolil u bugarskom prvenstvu ima 22:0 skor.Devil je napisao/la:To slovenci svega milog vam se setim,vi neki ozbiljni klub a Lukoil vas ovako 4/4 izvrne.![]()
![]()
![]()
![]()
joj kahe samo nek trpavolimliverpool je napisao/la:Zašto si to igrao,pa Lukolil u bugarskom prvenstvu ima 22:0 skor.Devil je napisao/la:To slovenci svega milog vam se setim,vi neki ozbiljni klub a Lukoil vas ovako 4/4 izvrne.![]()
![]()
![]()
![]()
Po 1.35 ili koliko već,to se ne isplati uzeti.
Da smo mi sa foruma otišli igrati,ja bi sam dao dvije trice iz 20 pokušaja za poluvrijeme.
Ma PO poceo,Krka je jaca od njih i trebala je ovo kuci uzeti,sada ce tesko biti da uzmu u gostima.volimliverpool je napisao/la:Zašto si to igrao,pa Lukolil u bugarskom prvenstvu ima 22:0 skor.Devil je napisao/la:To slovenci svega milog vam se setim,vi neki ozbiljni klub a Lukoil vas ovako 4/4 izvrne.![]()
![]()
![]()
![]()
Po 1.35 ili koliko već,to se ne isplati uzeti.
Da smo mi sa foruma otišli igrati,ja bi sam dao dvije trice iz 20 pokušaja za poluvrijeme.
Ajde Southamptonvolimliverpool je napisao/la:
Moj tiket za danas:
Charlton-Southampton 2 1.85
Peterhead-Stenhousemuir 3+ 1.65![]()
Olympiakos-M.P.S. Siena (F.T.) 1 1.40![]()
4.27
DŽesi statisticar.....182 kosa na utakici.....debelo ostali u underbob je napisao/la:a bas statistika kaze preko , dva susreta ove god oba preko i to u New York debelo over , New York je nekoliko posljednjih utakmica isao ispod vrijeme je sad prekoadis.p je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.